icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leymea
29. pro 2016

@lucinka58 zejtra do prace nejdu, ale v sobotu musim aspon do 12ti hodin. Je konec roku a nikdo jinej nez ja to tam neuzavre ☹ tak snad to bude zitra lepsi 🙂 a v sobotu budu mit opravdu jen tu rymu 🙂

laura1972
29. pro 2016

@leymea no právě. Já se snažím vyhýbat tomu abych taky něco nechytla, dr. mi rekl, že v těch prvních týdnech je to nejhorší a nebezpečné když se začíná vyvíjet srdíčko. U nas doma zrovna před 14 dny byla chřipka i angína a hned jsem volala dr. co mam dělat abych to nechytla zrovna ted když se nam to znovu povedlo , tak rikal, že max. mám brát ještě vitamín C a doufat, že to snad nechytnu. Tak zatim v pohodě.

monikavitezslav
29. pro 2016

@leymea To ja nechci nachlazeni ani videt. Ale me spis rozciluje jak.furt litam.na wc. Ani spat kvuli tomu poradne nemuzu. Snad to bude to tehu,moc bych si to prala.

bsvet
29. pro 2016

@laura1972 jeee velika gratulace! Lauri drzim moc palecky, urcite to dopadne dobre!👏👶😘
Ja prave lezim s nejakym superbacilem, tak jsem se konecne dostala precist jak to s Vami, kocky, vypada..
Do vcera nas drzeli v nemocnici, ale mala to chytla taky, tak jsem proste musela domu. Ale dala jsem ji Oscillo a normalne dnes uz je bez teplot a krk pry jen narůžovělý. Úplně hledim a rvu si vlasy ze jsem to taky nezkusila. Muze se to i preventivne,i pri zacatku nemoci, a cele tehu, takze doporucuji. Je to hrozne co ted radi..

bsvet
29. pro 2016

Jinak vsem tehulkam gratuluji a preji hodne zdravi. Jednomu to neda se sem nevrátit, rychle se tu navazu vztahy

sticker
simi1510
29. pro 2016

@laura1972 a i dalším těhulkám ať to zvládnete bez nemocí!

Jsem teď četla nedávno tady na koníku, že jedna paní přišla o mimi kvůli střevní chřipce ☹

laura1972
29. pro 2016

@simi1510 no taky jsem to četla. A chřipka, teploty, je největší zabiják pro vyvijici se embryo v nejranějším stadiu. Četla jsem o tom hodně a je to nejčastější příčina ZT.

laura1972
29. pro 2016

@bsvet Moc díky 🙂

monikavitezslav
30. pro 2016

Dobre rano holky tak u me.ms furt nikde.

lucinka58
30. pro 2016

@simi1510 Simi, to bych nebrala jako hlavní příčinu potratu tu chřipku. Maminek, které jsou na začátku těhotenství nemocné a mají zdravé dítě je hafo. Osobně si myslím, že potrat i zamlklé těhotenství jsou způsobeny už špatným základem ve spojení vajíčka se spermií. Prostě je špatná genetika a proto to nedopadne. To, že má někdo do toho chřipku je spíš podružnej problém a ten s tím vůbec nesouvisí. Je fakt, že já teďka při potratu si myslím, že v době oplodnění měl malej virózu "ruka, noha, ústa" (pěknej hnus pro malej organismus - měl 4 dny 40-cítky horečky a celej se osypal) a tím pádem i to moje vajíčko, který bylo sice oplodněný, tak bylo špatný. Já žádný příznaky moc proběhlé nemoci neměla, ale podle mě se to podepsalo na genetice vajíčka a zárodku (ale to již v počátku).

monikavitezslav
30. pro 2016

@lucinka58 Ja teda s verzi ze nemoc nema vliv na plod nesouhlasim. U druhyho syna jsem na zacatku tehu mela silenou anginu a kluk se narodil s roztepem patra. Na genetice nam bylo jasne receno ze to bylo zpusobene tou anginou. Ale uz je po plastice a je ok.

monikavitezslav
30. pro 2016

Jinak ms stale nikde ale dostala sem do toho poradnej prujem. Jinak mi vubec nic neni.

trrr
30. pro 2016

@lucinka58 ahoj ctu co pises a ted nechapu jsi tehotna nebo si potratila?

snezenka123
30. pro 2016

Bre ranko, holky. Tak kdo očekává ms o víkendu? A nedočkavec už testuje?JA😀
dneska se mi zdálo, že jsem dělala testy a byli pozitivní. Na jednom dokonce tři čárky🙂 a v tom snu jsem se snažila dovolat na gyndu a vůbec mi to nešlo. .. az jsem z toho ráno byla tak mimo a nahlodana ,že jsem zkusila od Maxe ten desitkovy a nic....ještě nehazim flintu do žita, ale zázrak moc necekam😔
musím si koupit kanesten. .nebo mi ta mykóza sežere bobinu😠

ms.neomagic
30. pro 2016

@snezenka123 sezrana bobina 😀 😀 😀

trrr
30. pro 2016

@snezenka123 😂😂😂😂

flylight
30. pro 2016

tak holky dneska už mám uplbě červený obě čárky 🙂 tak sem ráda 🙂 kdy chodíte k lékaři? nebo je heště brzy? datum poslední ms jsem měla 20.11.

trrr
30. pro 2016

@flylight sla bych tak za tyden

lucinka58
30. pro 2016

@trrr teď jsem znovu těhotná, potratila jsem v záři....

laura1972
30. pro 2016

@flylight ja měla poslední ms 18.11. a na prvni kontrolu mi pozval když jsem mu volala, že testy mám pozitivni a ms nepřišla, byla jsem tam 5 dni po vynechání ms . Myslim, že když tam zavolas, nic tim nezkazis 🙂

simi1510
30. pro 2016

@lucinka58 ja jen psala, co jsem tu v jedne diskuzi cetla prave...

A clovek na jednu stranu nikdy nevi :-/

leymea
30. pro 2016

@laura1972 no ja se docetla, ze na zacatku tehu je to casty. Tak me nestras 😀

leymea
30. pro 2016

@simi1510 jj, horecka je nejhorsi. Proto se nesmim dostat nad 38.

laura1972
30. pro 2016

@simi1510 přesně. Nikdo nám už dnes neřekne hlavní příčinu proč se to stalo, ale určitě to ve většině případů tak je. Cetla jsem právě na tom začátku když to vajíčko se oplodni a začíná se tam něco vytvářet, tak viróza způsobí, že napadne to vyvíjející se vajíčko a usazuje se na tom vajíčku nebo počínajícím zárodku. Tim se pak stává, že buď se přestane vyvíjet a nebo úplně zanikne. Na první při mém ZT co se mi primář i můj dr. ptal, zda jsem neprodělala nějakou virózu.

laura1972
30. pro 2016

@leymea no není to pravidlem u každého, jen jsem to četla a říkal mi to i primář, že u většiny případů to nedopadá dobře. Tobě držím palce, ať je vse v pořádku 🙂

laura1972
30. pro 2016

@trrr no taky jsem to nějak nepobrala u lucinka 58 jak to má, až ted když to uvedla na pravou míru 🙂

leymea
30. pro 2016

Me sice nic doktorka nerikala, ale cetla jsem, ze na zacatku je to normalni z duvodu snizeni imunity, ze telo na to neni zvykle a lehce neco chytne. A zase nemam anginu, horecky atd. Proste ryma 🙂 a pry je nebezpecne prave, kdyz je horecka nad 38. Coz ja nemam.

laura1972
30. pro 2016

@leymea rýma a, kašel prý nevadí, ale horečky atd. Pokud nemáš horečky, mělo by to být OK. Ja byla na revizi v září zrovna když se nám to povedlo začla chřipková epidemie a nevyhnula se ani dětem u nás doma. Nejdriv syn katarální angínu a 40 h., pak dcera horečky a chripku. I když se člověk snaží o co nejmenší kontakt, tak ve vzduchu to máš stejně. Já beru listovku, a k tomu mi dr. řekl, že si mám koupit vitamín C, ale že to nechytnu mi nezaručí, tak jsem ho hned začala brát a, zatim musím zaklepat se držím.

laura1972
30. pro 2016

Tak jak ti je tehulko 🙂 taky máš po ránu žaludek jak na, vodě? Mám pocit, že mi prsa upadnou, jak začali bolet. 😀

flylight
30. pro 2016

@laura1972 a řekli Ti už jako je to tam je? 🙂