Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kacenka0705 I to se muze stat,ze test ukaze ducha a pak dorazi ms carka by mela obden sílit delej hlavne z rani moci a drzim palce 😉
Dekuju moc holky zkusim za 2 dny 🙂
A myslite ze uz za 6 dni po styku by byl test pozitivni? Davali jsme si jindy pozor ale pry se da otehotnet i z kapicky lasky... a jinak pozor jsme si nedali na Silvestra
@kacenka0705 nevim zda je to mozne ale jeste jsem to neslysela koukej dat pozitri vedet nechali byste si to?kdy ma byt ms?
@kacenka0705 mozne to je a pokud by to hcg pak melo vetsi hodnoty, muze jich tam byt i vic 🙂
@kacenka0705 nebo je mozne ze je to z dřívějších sexu 😉 zalezi taky jaky mas ten cyklus a kdy je ovu...
@trrr posledni ms byla 2.12. Ale mam nepravidelny cyklus. Vysadila jsem Ha v srpnu. A 2 mesice ms neprisla musela jsem pak brat prasky abych to dostala. Ano nechali planujeme. Ale diky tomu ze mam menstruaci nepravidelnou tak se kvuli tomu nedokazu moc ridit.
@kacenka0705 jo,já myslím,že tohle není jen duch
@dasa.77 dekuju 🙂 taky doufam...zkusim za 2 dny testnout a uvidi se. Jinak me od rana sem tam picha v podbrisku a citim tam tlak na prave strane. Pali me bradavky a nemam moc chut k jidlu
@kacenka0705 ja ze si psala ze ste si predtim davali pozor tak mi to neslo do hlavy kazdopadne testik vypada slibne drzim palce 😉😉😉
@kacenka0705 paleni bradavek sem mela taky a sem tehu 😉
@trrr Ze se do me neudelal. Ale kamaradka prave takhle otehotnela z kapicky lasky. Jinak pritel ma 30.1 narozeniny tak by to byl hezky darecek navic 😊
@lahvan nadherna dalnice 😊😊 moc gratuluju
Dobre rano holky mam otázku přišla jsem teď z práce domů po 12ce ze půjdu na WC a vydim kampku krve nic víc utrela jsem se a nic jsem z toho pav co to mohlo byt?Ms to byt nemohla urcite ne dneska jedu 8dc prosím o radu jdu hajat jsem unavena dobru
@luss1994 držím palce, ať kontrola dopadne dobře😉
@monikavitezslav já jí vidim🙂a jaka byla ms?kdy přišla

@kacenka0705 taky neco vidim. Mela jsem taky takoveho dusika a ted mi v pokoji spinkaji dve sedmi a pul mesicni holcicky 😊. Klidne zkus za dva dny. Hcg stoupa rychle a mela by byt carka viditelnejsi 😉