Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Všem novým tehulkam gratulace a co mají v příštích dnech kontrolu,ať je VŠE ok❤
Ahoj holky. Tak ja nevim dnes už je to 3 dny co spinim. zacalo do 2DPO a nevypada to, že by to chtelo prestat.
Ahoj holky,tak vytok je zpet,k tomu zacpa a bolest hlavy..tak uvidim co zitra..
No tak já hlásím že včera výtok divný a jen trochu takový řídký :/ a dneska jen pidi zašpinění ... :/ Prsa furt stejný bolestivy a bradavky bolí jako čert ... Jsem opravdu zvědavá zda ms dorazí či ne ale přikládám se k tomu že přijde ... Dneska jsem testla a bílo ale testy mám z bazose za 7 Kč ks údajně 10 citlivost ale na testu cit. psaná není :/
@luska Jsem na Tebe myslela od rána! Pořádně si užij dovču! 👍🙂🤰
Holky co vam v tehu zabira na nevolnosti. Udelala jsem si salat ze zeleniny a jaksi mi neco z toho nesedlo a mam potrebu zvracet ale bouzel nejde to. A kdykoliv ted pomyslim na jidlo je mi zle.. Neznate zaruceny recept. Dekuji
Hoj holky, snad poradite, nejsem v tom moc zbehla. Mam pulrocni mimi a jeste kojim tak trikrat denne. Zacalo me zajimat, jak to mam s cyklem, protoze zatim nemenstruuju. Zkousela jsem v prubehu poslednich treba deseti tydnu obcas ovu testy, ale byly uplne totalne negativni, druha carka nebyla vubec. Rikala jsem si, ze kojeni blokuje ovulaci, takze je logicke, ze Lh orhmon neni. Pred cca ctrnacti dny jsem dva dny trochu spinila, ale nic zavratneho. V patek jsem zkusila dalsi ovu test, byl negativni, ale s celkem viditelnou carkou, sic slabsi. V sobotu trochu, v nedeli a pondeli me hodne bolel podbrisek. V utery jsem si delala dalsi ovu, carky byly temer identicke. Dnes rano to same a dnes vecer negativni. Vypozorovala jsem z toho, ze spineni bylo asi navrat cyklu, neco jako prvni krucky k prave menstruaci. A ted, oc mi jde. Kdy mohlo dojit k ovulaci, podle tech testu? Ochranu nepouzivame, s dalsimi detmi pocitame. Jen nevim, zda tak brzy... 😉 Milovali jsme se z nedele na pondeli v noci. Myslite, ze jsme se trefili? Nebylo to o cilenem snazeni, spis jsme zvykli neresit, protoze jsem od porodu byla defacto neplodna a rikame si, ze az to bude, tak to bude a neomezujeme se. Resim to spis tak ze zvedavosti, jestli je mozny, ze bychom se nevedomky strefili akorat do ovulace... diky.
Holky ted jsem si merila BT,vim ze se nemuzu priklanet,kdyz nemerim pravidelne,jen mi to nedalo,protoze pritel vcera rikal,ze jsem tam dole nejaka horka,no a mam 37,4 😲
@majaaa82 mne pozitivni neprijdou, carka by mela.byt minimalne stejna a to neni ani u jednoho. Ale vim, ze tady to holkam taky kolikrat nevyslo pozitivni, ale jen proto, ze proste netrefili ten spravny cas, kdy byla hladina lh nejvyssi 🙂 ja nikdy nemela ani takovyhle test a taky jsem otehotnela 😀
@dzogobela U mě to teď stopro značilo buď čistou pozitivitu (maximální možnou), nebo už slábnutí z dálničně pozitivního. V tom případě by byla ovu o tom víkendu. Protože negativní je ten poslední a cokoliv předtím bylo vždy úplně bez čárky. Jsem hodně zvědavá, jak to dopadne... byla by celkem sranda, kdyby se podařilo na první ovulaci od minulého otěhotnění. Hlavně proto, že by bylo mezi dětmi 15 měsíců 🙂)
@ms.neomagic no jsem na Tebe zvedava, ale zvysena teplota nic neznamena. ALE lepsi mit takovou nez pokles 😉 drzim palce 🙂

@tornadolu v neděli 22.1.vysazuji prášky budu cekat na MS a pak se hned musim objednat na gindu az po Ms jesi me vyrostla sliznice beru to 3 měsíc tak jsem zvědavá no nějaká smutná jsem znáš to...😢