Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klarinka999 jestli to bylo v limitu tak ok🙂
@viti v jakém limitu prosím... Trošku nerozumím
@viti jo už rozumím,objevilo se to asi po 20-ti minutách...A teď jsem četla ze benu testy ukazují falešné duchy😑 myslíte že to je duch nebo čárka? Já už nevím čemu věřit...Dnes ráno jsem si dělala mamates a dr Maxe a duch ani čárka nikde. Možná je ještě brzy ...Nebo já už nevím jsem zmatená
@klarinka999 tak dej foto jestli je tam čárka nebo duch 🙂
@klarinka999 20 minut je moc, to už se tam může zobrazit cokoliv:/ limit pro relevantní výsledek je myslím 5 minut...ale ještě vydrž, zkus testík třeba až za dva dny, jestli na něm něco bude🙂 je asi moc brzoučko🙂
@klarinka999 a nejake dnesni mas? Me tohle falesne neprijde
@jullli no ani jsem je nefotila nic tam nebylo 😑tak snad to dopadne jak má 😉 děkuji
@klarinka999 taky moc držím palce, at to dopadne dobře.🙂
@laura1972 děkuji jsi hodná 😉 drž se taky...Pak dám vědět jak jsem dopadla 😉
@klarinka999 Já měla takovou čarku druhý den po spoždění menstruace, držím palce ať sílí 🙂
@martjanouskova děkuji to jsi mě potěšila...No s dalším testem počkám do MS....Ale musím říct že test jsem si dělala na popud toho že mi byli 2 dny na zvracení a hlavně z ryb, které jsem u prvního dítka vůbec nemohla,bolest svalů a kloubů,a šílená únava, bolestí v podbřišku a výtok bílý...Tak uvidíme😉😊
@klarinka999 Mě strašně bolí prsa, občas mě bolí v podbříšku, výtok občas také mám, pořad chodím na wc a nevím jestli bolest hlavy je taky jako příznak, ale poslední dny mě pobolívá pořád hlava 😔 A co je u mě nejhorší, tak mám pořád hlad a strašný chutě na všechno 😀
Čím víc se to zase blíží, mám strach. Strašně moc vám dekuju za podporu a v patek se uvidí. Děkuji za srdicka, co jsem dostala. 🙂
@martjanouskova no tak o hladu a chutích ani nemluvím 😂😂😂s curanim to mám to samé prostě pořád 😂hlava zatím nebolí,tak snad ti bude brzo lépe 😉ale hlavně to mám každý den jinak... Včera jsem dlouho stala a začli mi bolestí v podbřišku,ale to bude spíš zácpou 😂😂
@klarinka999 Hele zácpu mám taky a tím ja jsem nikdy netrpěla 😀 U mě padne půl 1 odpoledne a tak 4 hodina ranní a je mi zle úplně na zvracení, ale to trvá třeba tak 20 minut a pak to přejde a dostanu šílený hlad 😂 Zrovna teď jsem dostala chuť na bramboraky tak je jdu dělat 😂
Takže se nám to povedlo čekáme miminko sem 5+3 ttt.😊😊😊😊

😂no uvidim az na kontrole ale na prsa si nemuzu ani skoro sahnout