icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
karin1712
1. únor 2017

Holky co tomu říkáte? měřím druhý měsíc a tentokrát to vypadá trošku jinak než minule

kstablova
1. únor 2017

@snezenka123 Ahoj, mrkni prosím do diskuse grafy BT...ať to znovu nespamuju tady 🙂

snezenka123
1. únor 2017

@kstablova koukala jsem,no to asi vypadá, že ti dojde ms, vid😔

Já měla termín v neděli,v sobotu mě hodně bolelo břicho, ale nic z toho.
V pondělí ráno při utreni trochu dorůžova výtok, jsem si říkala aaa ms je tady. A nic.
včera ráno to samé po utreni trochu růžového zašpinění, a tak chodím s vložkou a nic,včera bolelo taky břicho, tak jsem si vzala na noc vložka do rána na ní jen pár pidi svět. hn. Kapek. A niiic.
Ovu byla asi 20.1
Včera odpoledne jsem dělala tt Pepino 10 a biiiilo.
Tak uvidím. Poslední test si nechám na pátek,jestli to nedostanu.
Ale tohle se mi nikdy ještě nestalo. Jakmile zaspinim, do 24 h nejdyl ms dojde

kstablova
1. únor 2017

@snezenka123 tak hlavně tě ještě MS nedošla. Třeba ještě v pátek najdeš // 😉
Já uvidím podle zítřejší teploty. No mohla by si zase vyskočit na 37 🙂

snezenka123
1. únor 2017

@kstablova Jj ale každý den mám pocit, jako by už měla ms dojít. ..můj max termín ms co jednou za čas mam je 33 dni a to je zítra. ..tak uvidím, ale spíš to vidim na tu ms😒

kstablova
1. únor 2017

@snezenka123 já taky. Sice ještě nic ale taky mám pocit jakoby už byla skoro tady.

snazilka2017
1. únor 2017

@kstablova
@snezenka123 Holky mám to úplně stejné......každý den čekám, že dorazí MS, tak nějak to cítím, těhu test jsem si ještě nedělala, zkusím v pátek ( pokud to vydržím ) dnes 12 DPO ♥

leniiid
1. únor 2017

Holky může být ovulace 2x?? Jde o to že jsem měla 2 stejně velké folikuly ve čtvrtek a v neděli jsem šla na folikulometrii a dr.mi řekl že už tam je jen volná tekutina asi 20ml a druhý folikul co má 19 Mm byl mi pichnut pregnyl. Pořád mám tlak v podbřišku,děložní čípek nahoře a docela tvrdý a dnes se přidal krémový výtok.. myslíte že to mohlo klapnout? A nebo za to může ten pregnyl

snezenka123
1. únor 2017

@snazilka2017 Já jsem měla ovulaci taky asi 20.1, odhadem dle bolestí na levém vaječníku, a dnes 12 dpo teoreticky. ..
me překvapují ty bolesti břicha, mam je docela dost, a už od soboty, bolesti mívám tak max dva dny dopředu, takovýhle. ..ani nechápu to zašpinění v pondělí a utery ráno. No uvidíme, co z toho bude venku. Vidim to na tu ms😒

snezenka123
2. únor 2017

Tak u mě ms dnes došla

snazilka2017
2. únor 2017

@snezenka123 já ještě nic, ale břicho bolí....jako před MS ☹ ještě jsem netestovala......

karin1712
2. únor 2017

@snazilka2017 a kdypak se chystáš testovat, jsi dobrá, že to takhle vydržíš

kstablova
2. únor 2017

@snezenka123 teplota o stupínek klesla na 36.8, a už špiním.... takže opravdu zítra. Jak švýcarský hodinky...😠

kstablova
2. únor 2017

@snazilka2017
@snezenka123 a další cyklus už nehlídám a netestuju a neměřím, jinak se z toho picnu 😝😅

Tak to bude třetí MS po revizi. No tak aspoň moje doktorka bude v klidu, že dřív jak po třetí MS fakt neotěhotním 😀 😀

snazilka2017
2. únor 2017

@karin1712 Nevím, asi pokud nedorazí MS, nutkání mám....ale více se bojím zklamání.....

snezenka123
2. únor 2017

@kstablova my už jsme se s chlapem shodli, že už do dalšího mimi nepůjdeme. ..takže užjen oobčas na kouknu a držím palce, aby jsi brzo našla // a vše bylo ok

@snazilka2017 držím palečky, ať jsou //

snazilka2017
2. únor 2017

@kstablova I já.....mám doma poslední test.......a končím...více už ne....nemá to smysl, jen samé nervy a zklamání......takže se necháme překvapit, zda to vyjde nebo ne 🙂. Držím palce všem snažilkám!!!! Jednou to určitě vyjde!!! Musí!!!

snazilka2017
2. únor 2017

@snezenka123 Proč jste se tak rozhodli?? Můžu vědět kolik je ti??
Já sama si občas říkám, že mi to holt osud nepřeje a nedopřeje, jestli to nemám
vzdát.....ale na druhou stranu bych s přítelem společné miminko.....je to ve mně ♥

kstablova
2. únor 2017

@snezenka123 děkuji a přeji, abyste se měli moc krásně 👍

snezenka123
2. únor 2017

@snazilka2017 je mi 33. Mam už dvě děti z předchozího manželství(skoro 9 a 7 let) a s nynějším manželem společnou,skoro dvouletou holčičku.
Loni na podzim jsem taky zatoužila ještě po jednom,aby měla nejmladší parťáka. ...Manžel souhlasil, i když má strach z financí. ..no a tak jsme si řekli, že tomu dáme do konce roku, max leden, volny průběh a buď se povede, nebo ne. Já ještě hodně kojím, přes den,tak možná to je tím. ..
každopádně se nepovedlo, tak to asi tak má být.
Ty to nevzdávej, někdy to hold chvilku trvá, než se zadaří, držím palce.

@kstablova Děkuji. Vy také ♡

snazilka2017
2. únor 2017

@snezenka123 Jasně, tak tomu rozumím.....Já mám syna je mu 8 let, přítel má sice děti...ale to prostě není ono 🙂 s námi nežijí.
A myslím, že právě to společné miminko ten vztah jen a jen utužuje 🙂.
Ale tím, že mi bude 39 :-P právě moc času na čekání nemám......ale je mi jasný, že čím víc se na pilu tlačí, tím víc to prostě nejde.
Děkuji za podporu....uvidíme 🙂.
Hezký den holky!

kstablova
2. únor 2017

@snezenka123
@snazilka2017 já mám taky dceru z prvního manželství 3,5 a partner má dva kluky 9 a 12 a chtěli bychom ještě společné. Tak uvidíme. Mně bude letos 37, tak už taky se ten čas krátí.

snazilka2017
2. únor 2017

@kstablova Tak to máme celkem podobné 🙂 , já syn 8 let, přítel 3 dcery 😀 ale společné bychom moc rádi, Já 38 on 40 🙂 ........čas je neúprosný , ale snad to vyjde....pokud mi to tělo dovolí. Hodně štěstí!

viktory1990
2. únor 2017

Ahoj holky. Nevím koho se zeptat , tak to zkouším tady . Už od srpna se snažíme o miminko. Mam krátký cyklus . Jen 26 dní. Poslední MS začala 7.1. Dnes 2.2. bych to měla dostat. Už dva týdny mě bolí prsa a to fest a nikdo se mi tohle nestalo . 31 1. jsem dělala test . Objevila se zřetelná druhá čárka ,ale o mnoho slabší než kontrolní. Dnes po 2 dnech sem dělala znova test ,ale jiná značka a opět druhá slabá čárka. Dnes bych to měla dostat . Pořad nic. A prsa bolej tak,že na nich nemůžu ani letět. Od početí je to asi cca 2 týdny . Mam hroznej strach,že to dnes dostanu. Co si o tom myslíte? Děkuju za veškeré komenty.

viktory1990
2. únor 2017

Omlouvám se za překlepy.

viktory1990
2. únor 2017
vanea
2. únor 2017

@viktory1990 Ahoj, musíš vydržet, i když je to strašné a skoro nereálné, já to taky nevydržela =D ale takto před MS je to testování vždycky risk, protože vajíčko může stále spláchnout MS (takže i když jsou pozitivní testíky, tak se vajíčko neudrží). Udělala bych si zase testy za dva dny, mělo by to sílit=) budu držet palečky, nezbývá než počkat🙂 - podle testíku se tam ale určitě něco hemží ;))

medinka13
2. únor 2017

@viktory1990 ahoj, já měla taky tak slabou čárku (ještě slabší) a najednou za tři dny lup a byla skoro jako ta kontrolní..🙂

kstablova
2. únor 2017

@snazilka2017 děkuji a Tobě také!!! 🍀

leymea
2. únor 2017

@viktory1990 mas peknou carku 😉 asi budes tehotna 🙂 drzim palce, aby MS nedosla 😉