Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 jsme na tom podobně - taky stále nevím, na čem jsem. Včera jsem sem dávala testik s tušitelným duchem. Hodně holek mi radilo, ať koupím test jiný. To jsem však nestihla, protože jsme se vypravovali na ples. Ráno jsem vzala ten druhý zbývající a zkusila ho. V limitu ne vyskočilanic znatelné o, a tak jsem s ním zklamaně mrskla do šuplíku s tím že je vše určitě ztraceno. Teď jsem na něj mrkla a voalá je tam duch, nebo spíš bych řekla slaboučká čárka. Co myslíš?
Vlevo včerejší, vpravo dnešní
Holky, preju dobrou noc vsem. Zitra dam vedet, jak to se mnou vypada dal 😉 Tema odberama jsem se hodne uklidnila, zatim nekrvacim, nespinim a prestaly mi chutnat oblibene testoviny. Jedla jsem he natrikrat a stejne nedojedla... tak snad bude vse cajk 😉
@laura1972 já tam nic nevidím😔
ale kolikrát foťák to nepobere, tak jak to jde ve skutečnosti vidět. ...držím palce, ať jsou brzo // s úspěchem až do konce 🍀
Holky tak já to včera dostala. Po 26 dnech. Minulý cyklus po 34dnech. K tomu to mívám s pauzami skoro 14 dní😒
nechápu co s tím mým cyklem je.
20 jdu na gyndu a budu trvat na nějakým komplexním vyšetření. Většinou to dostávámpo 28dnech. .
Už jsem se smirila,že hold prostě další mimi nebude😔
@peta73 také vidím zřetelnější //na tom testu v pravo 🤰držím palečky🍀
@snezenka123 děkuji. Nikdy jsem duchy nelovila a teď jsem z toho na větvi 😮. Nyní jsem 12.den po KET a myslela jsem si, že to v této době už bude zcela jasné. Holky musím počkat...
@snezenka123 to mě mrzí 😔 To lepší vyšetření nebo nějaké testy určitě se hodí vždycky....mít jistotu, že je vše v pořádku. A nevzdávej to ještě. Moc Ti držím palce!!
@sukubka moc děkuji ❤
@peta73 moc držím palce!
Ja jdu dneska poprve po testu co jsem nasla // k doktorovi.mam strach jdu na 12 h pak podam info.

@laura1972 já jsem buď slepá, nebo tam nic není? :-/
není možné, že by házel případně falešné čárky? Na poslední testy od woman secret si tu pár lidí stěžovalo... já sama na nich měla třeba rysku vylisovanou...
nechceš zkusit jinou značku? popř. jak vypadá tvůj ovu test?