icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
27. únor 2017

@laura1972 já jsem buď slepá, nebo tam nic není? :-/

není možné, že by házel případně falešné čárky? Na poslední testy od woman secret si tu pár lidí stěžovalo... já sama na nich měla třeba rysku vylisovanou...

nechceš zkusit jinou značku? popř. jak vypadá tvůj ovu test?

peta73
27. únor 2017

@laura1972 jsme na tom podobně - taky stále nevím, na čem jsem. Včera jsem sem dávala testik s tušitelným duchem. Hodně holek mi radilo, ať koupím test jiný. To jsem však nestihla, protože jsme se vypravovali na ples. Ráno jsem vzala ten druhý zbývající a zkusila ho. V limitu ne vyskočilanic znatelné o, a tak jsem s ním zklamaně mrskla do šuplíku s tím že je vše určitě ztraceno. Teď jsem na něj mrkla a voalá je tam duch, nebo spíš bych řekla slaboučká čárka. Co myslíš?
Vlevo včerejší, vpravo dnešní

petapal
27. únor 2017

@laura1972 sleduji tvé testiky možná něco vidím,ale nevim zkus udělat test spíš odpoledne víc ukazovali odpoledne než ráno.je to hrozný čekání vid

petapal
27. únor 2017

@peta73 Teda holky vy napínate vidím také uvidíš za dva dny

peta73
27. únor 2017

@petapal děkuji. Jak jak bych už ráda věděla... Asi to rozsekne krev koncem týdne. Tobě taky držím palečky a těším se na fotečky

petapal
27. únor 2017

@peta73 děkuji uvidíme já se furt sleduji hrůza😇

peta73
27. únor 2017

@petapal tomu úplně rozumím, je to hrůza. Radši na to nemyslet a rychle zaslat, jinak se zítra nezvednu do práce 😇

laura1972
27. únor 2017

@peta73 ja tam.teda vidím čárku 🙂 myslím, ze je to na dobré cestě 🙂 budu držet palce ať další testiky sílí a věřím, te budou 🙂 🍀Budeš testit i zítra?

peta73
27. únor 2017

@laura1972 děkuji. Asi ano. Ráno cestou do práce se stavím v Maxovi pro ty jednoduché proužky. Ale provést test v práci, tak aby to nebylo nápadné, může být problém. Počkám tedy spíš odpoledne na doma. A co ty? Kdy bude další testík? 🍀🍀🍀

laura1972
27. únor 2017

@simi1510 no právě nemám možnost jinou. Máme tu dvě lékárny, ale mají jen ty woman secret nebo mamatest. Ale řekla bych, že tam nic není. Myslím, ze by to od pátku asi uz dávno zesílilo. Zřejmě zbytkové HCG a dnes bolest v kříži a podbřišku jako na ms.

laura1972
27. únor 2017

@peta73 moc držím palce 🙂 🍀 u mě asi nic. Ted jsem dávala test z rána a dnes se mi zdálo, tě tam ještě něco bylo a pak už nic vidět nebylo. Takže se spíš přikláním, že to nejspíš bude ještě zbytkové HCG.

peta73
27. únor 2017

@laura1972 včera jsem něco na tvém testu tušila, dnes spíš ne. Uvidíš zítra nebo za dva dny - ještě nic není ztracené

simi1510
27. únor 2017

@laura1972 je možné, že ti test reaguje na blížící se ovu... abys to teď po revizi neměla jako já hele... poslední tři/čtyři cykly před ms duchové a pak dorazí....

ale nikde jsem se pořádně případně nedočetla, co by to mohlo být mimo případné biochemické těhu

laura1972
27. únor 2017

@simi1510 ovu test jsem nezkousela. No zřejmě se jen asi splašily hormony se zbytkem HCG. Jinak nevím. Uvidíme. A u tebe jsem obzvlášť napnutá až budeš testovat 🙂 Budu držet vše co mám, ať to klapne 🙂 🍀

simi1510
27. únor 2017

@laura1972 Uvidíme no... já se momentálně nehorázně těším, až budu mít doma to malé koťátko 🙂

laura1972
27. únor 2017

@simi1510 tak alespoň prijdes na jiné myšlenky a třeba zrovna to mimco vyjde 🙂

majaaa82
27. únor 2017

Holky, preju dobrou noc vsem. Zitra dam vedet, jak to se mnou vypada dal 😉 Tema odberama jsem se hodne uklidnila, zatim nekrvacim, nespinim a prestaly mi chutnat oblibene testoviny. Jedla jsem he natrikrat a stejne nedojedla... tak snad bude vse cajk 😉

snezenka123
28. únor 2017

@laura1972 já tam nic nevidím😔
ale kolikrát foťák to nepobere, tak jak to jde ve skutečnosti vidět. ...držím palce, ať jsou brzo // s úspěchem až do konce 🍀

snezenka123
28. únor 2017

@simi1510
@kstablova

Holky tak já to včera dostala. Po 26 dnech. Minulý cyklus po 34dnech. K tomu to mívám s pauzami skoro 14 dní😒
nechápu co s tím mým cyklem je.
20 jdu na gyndu a budu trvat na nějakým komplexním vyšetření. Většinou to dostávámpo 28dnech. .
Už jsem se smirila,že hold prostě další mimi nebude😔

snezenka123
28. únor 2017

@peta73 také vidím zřetelnější //na tom testu v pravo 🤰držím palečky🍀

lenka080
28. únor 2017

@peta73 ja vidim na obou stejne slabyho ducha.ale s temahle testama nemam zkusenost.koupila bych jiny.

lenka080
28. únor 2017

@peta73 tyyyy brdo ted ctu tvuj podpis...vy mate tri deti a chcete ctvrty??? No smekam a klanim se.me hrabe ze dvou 😀

peta73
28. únor 2017

@lenka080 no ty naše už jsou velké, takže je to jiné 😏. Já jsem vždy chtěla více dětí, ale podařilo se mi vybojovat jen ty moje tři. Na "stará kolena" jsme se najednou shodli, že bychom šli do čtvrtého, ale oproti minulosti na sebe nechává pěkně čekat 😮

peta73
28. únor 2017

@snezenka123 děkuji. Nikdy jsem duchy nelovila a teď jsem z toho na větvi 😮. Nyní jsem 12.den po KET a myslela jsem si, že to v této době už bude zcela jasné. Holky musím počkat...

sukubka
28. únor 2017

@kstablova krasne napsano,chlap ktery opusti ženu po porodu na takoveho nemam slov...jak tady napsala@simi1510 vse zle je pro neco dobre...od srdicka ti preji aby ti tehotenstvi vyslo..❤

kstablova
28. únor 2017

@snezenka123 to mě mrzí 😔 To lepší vyšetření nebo nějaké testy určitě se hodí vždycky....mít jistotu, že je vše v pořádku. A nevzdávej to ještě. Moc Ti držím palce!!
@sukubka moc děkuji ❤
@peta73 moc držím palce!

jullli
28. únor 2017

@kstablova a co ty dneska jsi jeste netestovala? Dnes 11dpo ze?

sukubka
28. únor 2017

Ja jdu dneska poprve po testu co jsem nasla // k doktorovi.mam strach jdu na 12 h pak podam info.

kotito
28. únor 2017

@laura1972 drzim pesti.woman secret mi delaly ducha i kdyz tehu nebylo.duch se obevil i na testu z moci partnera-na jinem mel bilo O🙂 urcite bych je nekupovala.jestli jeste nejaky mas zkus dat do vody.

kotito
28. únor 2017

@sukubka urcite bude vse v poradku