icon

Těhotenský test ukazuje slabé čárky. Mám mít obavy?

kapec
6. lis 2024

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko, MS mám pravidelnou 28dc, nyní 2 dny zpoždění. Včera jsem si dělala 2 testy na obou je slabá čárka, dnes jsem testy opakovala a čárky jsou o dost slabší. Mám mít strach a nebo ještě počkat?

klokanka31
6. lis 2024

@kapec U mě když čárky slábly, tak to bylo biochemko

jaja01k
6. lis 2024

@kapec Zkus další test za pár dní a uvidíš. Může se jednat o biochemické těhotenství, to se někdy stává. Kdyby byly testy negativní a nepřišla by menstruace, bylo by na místě navštívit lékaře. To i v případě, pokud by byla čárka stále stejně slabá, to by se mohlo jednat o mimoděložní. Ale myslím si, že zatím je brzo dělat nějaké závěry a nezbývá než počkat. Držím palce, ať to vyjde 🙂

dashyyy
6. lis 2024

Byly to testy stejné značky?

tereza0111
6. lis 2024

hodnota hcg se meni, neroste uplne plynule. Uvidis zitra nebo jestli to vydrzis tak pozitri a bude to jasnejsi

lencaa11
6. lis 2024

@kapec máte foto ? Může to bejt jak na houpačce ale taky to může bejt blbe znamení bohužel

kapec
autor
6. lis 2024

@dashyyy ano byly

kapec
autor
6. lis 2024

@lencaa11 věřte mi že ve skutečnosti jsou ty čárky silnější, jen mi to telefon neumí tak dobře zachytit

lencaa11
6. lis 2024

@kapec na druhé nic není a na prvni je ryska nejspíš

jullli
7. lis 2024

testovani po dnu nenaskoci hcg tak jak by melo (stoupa cca po dvou dnech)udelej test dnes a porovnej s testem z 5.11