Těhotenský test: Vidíte na něm ducha?
Dobrý den,chtěla jsem se vás zeptat, vidíte tam také ducha nebo mi to jen přijde? 🤣

Jojo)
Přijde mi ta čárka taková nedojeta a test je rozpity. Udělala bych ještě jeden, protože tohle může být klidně vadný test.
@leniczka23 zkusím udělat spíš až za pár dní 😊
Jj to bude úplně nejlepší. Držím palce 🍀🍀
@leniczka23 děkuji 🌸
Je tam krásný 👻
👻 Vidim 🍀
@terkync a ja myslela ze to vidím jen ja 🙈😁sice je ještě brzy udělám za pár dní další,i když v úterý jdu na kontrolu na gyndu 🙄tak uvidím
Drzim palečky 🍀
@terkync děkuji 😊😊🌸
Vidiiiiimmmm💗🍀
Ano též vidim
@leniczka23 zkoušela jsem sice od jiné značky ale tam není ani duch 🤷♀️
Tak to mohlo být biochemické těhu 🙁
@klokanka31 dva jsem si dělala od stejné značky viz foto ,a na obou slaby duch, dnes jsem zkoušela nějaký z dm intimed a nic tam nevidím ,tak nevím zda má cenu dělat další třeba digitální🤷♀️
Pokud to byla stejná citlivost, přikláním se k tomu vadnému testu, mohl být víc namočený nebo cokoliv. Stává se to. Biochemické těhotenství bych netipla, to vy si měla duchy všude, jen by nesilili. Další test bych nedělala a nebo až třeba za týden aby si měla jasno.
@leniczka23 ja jdu stejně v úterý na prohlídku na gyndu na kterou jsem objednaná, tak třeba něco zjistím tam 🤷♀️
@leniczka23 ten co jsem dělala dnes má citlivost 10 a ten druhý taky
Tak jak jsi dopadla?
@misha31 ahoj,na gynde negativní test sestra vůbec nečekala a hned ze je negativní, přitom doma pozitivní, tak jsem si řekla ze počkám a zavolám cca za týden k dr ,dnes jsem.si dělala digi test a koukej 🍀😊
Jeee, to vypada super. Drzim moc pesticky, aby vse vyslo ❤️ ja dnes 29DC, pred par dny jsem ulovila par dusiku a ted 2 dny uz jen bilo, tak uz cekam jen na tu mrsku 🙂
@misha31 moc děkuji, doufám že to vyjde 😊🍀❤hele já taky měla duchy a pak je zas neměla, a najednou tohle,třeba zrovna mrška neprijde🍀držím pěsti ❤❤
Me uz 2 dny boli podbrisek jako pri menzes...ale furt nic...tak asi az mrcha prijde, tak bude mozna silna 😨 ja uz tehotna byt nejspis nemohu, mazleni bylo 14DC, dnes 29DC a to by test asi uz ukazal. Ale az mrska prijde, tak vzhuru do noveho mesice 🤩
@misha31 ahoj tak co ta mrska? Přišla nebo nebo se potvrdil test?🍀🍀
Mrska porad neprisla, testy uz nedelam... Cekam a cekam
@misha31 ja tam nějak slabou čárku vidím, ale s těmito testy nemám vůbec žádnou zkušenost 🙁
Tak prd, dnes jsem konecne po 37 dnech dostala MS, nejspis se jednalo o biochemko, ptz jsem porad lovila duchy. Tak dnes 1DC a snad to tentokrat vyjde 🤩

Vidím 🙂