Těhotná, i když se do mě neudělal. Je to možné?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem máme vždy chráněny sex.
Ale minulý týden, do mě 2 krát zasunul bez ochrany, vždy jen párkrát a pak se udělal úplně bokem.
Menses mám vždy silné, aleee teď je mám zvláštní, jsou o hodně slabší než normálně.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost být těhotná
Předem děkuji mockrát za odpovědi
Ono by bylo asi nejjednodušší zajít do lékárny pro těhotenský test a počurat ho 🤔😉.
Ano, pokud soulozis, je možnost těhotenství vždycky. Ideální bude test.
Souložila si bez ochrany? Souložila. Šance tedy je.
Pokud se udelal bokem a dostala jsi menses, tak tehotna nejsi.
Když si neustrikl, tak je minimální šance, ale je. Každopádně to byste oba museli být super plodní.
@95newmommy2020 viď 😅 tady člověk buší x měsíců a nic a někomu stačí jen dva štrejchy
To je fakt nespravedlivé 🥲
Jo, můžeš být těhotná, i v preejakulátu mohou být živé spermie. Zejména pokud byl sex vícekrát za sebou.
@wladimira já mám prtě přes 2 ochrany 😀 ale můžu říct, že jsem teď už ze sexu lehce nervózní a paranoidní. Jakmile mám pár dní odchylku (což kvůli kojení mívám) tak už panikařim a jsou to hrozné nervy 😁
Jj a během sexu se uvolňují kapičky preejakulátu, které chlap neovlivní a ani necití. Takže ano otěhotnět lze. Spermií je tam málo, ale jsou tam.
Hehe..... kojení, jeden sex a na konci kondom a jsem 30tt. Chlap pujde na vasektomii, jinak spolu sexovat nebudem.🤣🤣🤣🤣 Asi osud, přerušovaný sex jsme dělali vždy a nikdy se nic nestalo. A že jich byvalo v začátku hodně.🤣
@me_druhe_ja to mě na klidu nepřidává teda 😀 Po otěhotnění přes kondom a prášek po, jsem si teda řekla, že dám šanci kojení a přerušovanému sexu a uvidíme co z toho bude a doufám, že nic teda 😁
@themuffin je to při nejmenším velmi nespravedlivé. Nám stačila jedna jediná dobře časovaná nehoda a zrovna to vyšlo, vůbec se to nehodilo tou dobou a na dcerku jsem zůstala sama. Někdo k dítěti přijde jak slepý k houslím a jiní se snaží roky a za dítko by dali cokoli. 🙄 Já to považuji za nejlepší věc, která mě potkala, ale když vím kolik lidí by si dítko tak moc přálo a jak běžné je dnes chodit na potrat, z toho mi je smutno.

Tak jestli stihl penis včas vytáhnout tak pak budeš tehotna maximálně tak ze vzduchu 😂