icon

Tehu test, je to tam?

tehu_miri
19. črc 2014

Prepáčte babule,ale s mamou to už dlhšiu dobu študujeme.Mám pocit,že tam nič nie je,ale mama vraví,že niečo slabunké tam bude. Je ich viac na fotke :/

zulitvi
•
19. črc 2014

Ja teda tam taky vidim něco, není to úplně bílé

ninikry
•
19. črc 2014

Já jsem asi slepá, nevidím nic

anetadr
•
19. črc 2014

No, něco tam asi je, ale k tomu bych se rozhodně jako k pozitivnímu testu neupínala - mívala jsem je takové běžně a nic z toho nebylo:( ale měla jsem takový i když z toho pak těhotenství bylo - takže je to rozhodně lepší, než úplně bílý test, ale na velké radování je ještě čas, až bude test silnější - držím palce!

jasminecek
•
19. črc 2014

Nic nevidím.

lu777
•
19. črc 2014

no tohle vypadá jedině na jednu věc - na čekání 😉 protože jinak je to tak nejasné že se z toho nedá moc poznat 😉

kija
•
19. črc 2014

Já tam nevidím vůbec nic.

aja215
•
19. črc 2014

malilinkatýho dušíka tam vidím 🙂

dotinka
•
19. črc 2014

Jako neco tam je ale podle me to je strasne rozpite....takze se priklanim k vadnéu testu at uz v budoucnu bude nebo nebude pozitivni 🙂 zkus udelat dalsi treba za dva dny 🙂

bajana
•
19. črc 2014

naco je toto vyvolavanie duchov dobre? uz ti meska MS? ak nie, tak cakaj a netestuj...a skus pozriet nieco o biochemickom tehotenstve....mozno usetris seba aj mamu sklamania....
@tehu_miri

12martinka
•
19. črc 2014

Já nic nevidím... Zkuzte udělat test o pár dní déle

sarkad2856
•
19. črc 2014

@tehu_miri taky tam ducha vidím, tak at sílí 😉

pulpk
•
25. črc 2014

Já taky asi nic nevidím, jak to dopadlo? Držím pěsti štěstí 🙂

evcann
•
25. črc 2014

nevidím vůbec nic :(

naoi
•
26. črc 2014

kocky, je to len nejaky od*b, na slovenskom konikovy dala sfotosopovany pozitivn test a predtym pozakladala milion tem "je to tam..?" takze na to ani nereagujte 🙂