icon

Testování těhotenství každý den. Jste na tom stejně?

markytkynka
2. lis 2021

...jsem magorka jen já, nebo jste se po zjištění pozitivního výsledku taky testovali každý den, abyste se ujistily, že tam ten zázrak pořád je? 😁 ...na první prohlídku jdu 15. listopadu a do té doby asi přijdu s tím denním testováním na buben 😂
A to čekání, jestli bude vše v pořádku je taky úmorné.. snažím se zatím moc neradovat, ale když ono to moc nejde 😁

Testování těhotenství každý den. Jste na tom stejně?
Strana
z2
markytkynka
autor
3. lis 2021

@sylvka jo, přesně 😂 ...dneska v 10 ráno skoro infarkt, že je čárka trochu slabší, než včera, tak jsem se potřebovala ujistit a po tomto jsem teď ve 12.30 usoudila, že už na to doopravdy prdím, protože to evidentně opravdu o ničem nevypovídá 😅😅😅
Rozdíl cca dvou hodin a jedna čárka slabá a ta druhá nejsilnější ze všech.. Akorát se tím nervuju... Do první prohlídky na gyndě stejně budu vědět velký kulový ;)

sylvka
3. lis 2021

@markytkynka na tom těhotenství je na prd,že se furt jen na něco čeká 🤣na pozi test,na utz,na srdíčko,na pohyby,na pohlaví...teď aktuálně já na porod 🥵 je to divný,těším se ❤️ na druhou stranu ,jak se hýbe ...to už nezaziju...třetí dítko,po dvou klukach holčička....jak moc to uteklo,od března ani povídat nemusím.... Držím ti palce,užívej ...na kdy vlastně vychází termín ?

markytkynka
autor
3. lis 2021

@sylvka .. myslíš případného porodu? 🙂 ...na začátek července - komplet celá rodina jsme rození červenec, srpen, září..tak moje dítko přece jednou nemůže pokazit tradici 😁 ...ale nad porodem ještě opravdu nepřemýšlím... ještě ani nevím, jestli tam opravdu je. To čekání je děs... nesnáším ho při čemkoli ..jsem velmi netrpělivý člověk 😅
Držím ti palce, ať porod proběhne co nejlépe a ať je dcerka zdravá 😊❤️

nat
3. lis 2021

@markytkynka ne netestovala,nejak v tom nevidim logiku proc to delat 🙂 1-2 testy udelat zda test sili a konec.Stejne Vam to nic vic nerekne a jsou to jen zbytecne vyhozene penize a Vase rozharasene nevy 😀

sylvka
3. lis 2021

@markytkynka já taky nesnáším čekání a na ten utz první je to dlouhý no 😁díky.taky držím 👍

jinajanna
3. lis 2021

U prvních dvou dětí jen jeden test, u třetího ani jeden 🙂

t_e_r_k_a
3. lis 2021

Já testovala každý den, někdy i dvakrát 😀 přestala jsem ve chvíli, kdy čárky byly stejně silné 😀🙏

me_druhe_ja
3. lis 2021

U prvního dva testy, u druhé asi 4, protože jsem furt nechápala, jak jsem kurva mohla otěhotnět....Já tohle testování i vícekrát denně fakt moc nechápu... Hlavně ty prachy za ty testy....

malanoha
3. lis 2021

Ne, nikdy jsem se neustale netestovala.. A to jsem byla po ivf. Poprve - duch, podruhe za dva dny - pěkná carka. Potreti - za 14 dni tesne pred kontrolou na gynde jeste pro ujisteni a pro radost. A stacilo 😉

aniea
3. lis 2021

U obou těhotenství jsem použila dohromady jen 2 těhotenske testy. 😀

ee.liska
3. lis 2021

Ano, testovala jsem mooooc. Nevěřila jsem tomu. Po prvním těhotenství, které ve 24tt nedopadlo, to byl pro mne zázrak. Sledovala jsem sílící testy a moc mne to uklidňovalo 🙂

veronika111111111
4. lis 2021

1. Zjisteni tehotenstvi , 2. 2 stejne carky a stacilo 🙂 dost jsem se tu docetla ze treba i zena po revizi muze mit stale pozitivni testy.. na tom zacatku je to pro nas vsechny bud aneboo 🤷‍♀️ pro radost jsem si udelala jeste pak jeden ten co se pocura :D

lotosek
23. lis 2021

Testovala jsem do stejně silných čárek, už jsem několikrát zažila nesílící testy a biochemko z toho. Dost mne to uklidňovalo, protože jinak jsem byla každý den v nervech, že to zase nedopadne.

Strana
z2