Testujeme tt společně🙂
Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

Tak holky podávám informace. MS včerejším dnem skončila,teď už pouze občasné,lehké špinění. Cítím ale že se něco děje,už dva dny jsem po sobě z ničeho nic 2x zvracela,jsem protivná sama sobě a poboliva mě podbřišek,ovšem jinak. Hlavně i únava se přidala. Teď budu muset nějakou dobu vydržet,jestli to teda vyšlo před dovolenou,nebo ne.😉🍀
Holky já sem asik 8 dní po ,a stále čekám doufám ,že už nedorazí !Úplně bych si to moc přála ;)*
@kristousenecek a jak se cítíš?
@vivule no po pravdě dost unavená prsa mě bolí ,celé už asik skoro týden , podbřišek občas píchne ,ale to jaksi neberu jako něco ,páč sem minulej týden nastoupila do práce tak sem asik dost hotová ;D

@kristousenecek Tak takhle jsem to měla taky a teď už dálnice na testu. 🙂 Ono je to hodně podobné období před ms, tak je někdy těžké to rozlišit. U sebe jsem pociťovala delší dobu více únavy a slabší píchnutí občas na pravé straně podbřišku, kvůli tomu že na pravé straně dělohy jsou kratší vazy a jak se pomalu připravuje a zvětšuje, tak to způsobuje to píchnutí. Ja tohle nikdy před ms neměla, tak už jsem tušila, že je něco jinak. Tak držím palečky ať ti to vyjde 🙂
Všimla jsem si, že ve facebookové skupině Slevy na eshopech, nevím, jestli smím vkládat (kdyžtak moderátor smažeú) odkaz mají eshop, který prodává tt za 10 Kč... třeba se někomu hodí https://www.facebook.com/Slevy-na-eshopech-110135468012167
Tak holky ,já to dostala;/,tak snad další měsíc
Holky tak jak pokračujete? Já jsem dneska byla na gyndě, poboliva mě celkem dost pravej vaječník a trnou stále prsa. Na utz ještě nic,nabral mi HCG,zítra budou výsledky. Těžko říct,zda jsem nebo nejsem těhotná. Dneska jsem si koupila Gravital vitamíny a piju dál kontryhel. Sám Dr říkal,že je to 50/50. Tak uvidíme. Zkoušíme stále.

@lalolita já jsem byla dost smutná. A to už mám 2 děti a pokaždé, kdyz jsme se snažili a nevyšlo to, jsem se cítila stejně smutně. Tolik jsem si přála zažít alespoň jednou otěhotnět a ani nad tím nepřemýšlet, nepočítat dny do MS. Tohle štěstí mě ale potkalo jen jednou. Bylo to mě první těhotenství, bohužel miminko se přestalo v 6tt vyvíjet a asi i díky tomu jsem už nikdy nenechala nic náhodě.
Moc, moc Ti přeji, ať příští měsíc najdeš // 🍀❤