icon

Testujeme tt společně🙂

vivule
1. črc 2021

Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

Testujeme tt společně🙂Testujeme tt společně🙂
Strana
z4
monib66
7. črc 2021

@lalolita já jsem byla dost smutná. A to už mám 2 děti a pokaždé, kdyz jsme se snažili a nevyšlo to, jsem se cítila stejně smutně. Tolik jsem si přála zažít alespoň jednou otěhotnět a ani nad tím nepřemýšlet, nepočítat dny do MS. Tohle štěstí mě ale potkalo jen jednou. Bylo to mě první těhotenství, bohužel miminko se přestalo v 6tt vyvíjet a asi i díky tomu jsem už nikdy nenechala nic náhodě.
Moc, moc Ti přeji, ať příští měsíc najdeš // 🍀❤

lalolita
8. črc 2021

@monib66 vím,jak se cítíš. Mam dvě děti taky....loni jsem s přítelem neplánovaně taky otěhotněla,bohužel stejný případ 6-7tt se přestalo vyvíjet a odešlo to....byla jsem z toho hodně špatná.

monib66
8. črc 2021

@lalolita To jsme na tom stejně 😍 Vaše ztráta mě mrzí 😪 Jak velkém mas děti?

lalolita
8. črc 2021

Tak holky podávám informace. MS včerejším dnem skončila,teď už pouze občasné,lehké špinění. Cítím ale že se něco děje,už dva dny jsem po sobě z ničeho nic 2x zvracela,jsem protivná sama sobě a poboliva mě podbřišek,ovšem jinak. Hlavně i únava se přidala. Teď budu muset nějakou dobu vydržet,jestli to teda vyšlo před dovolenou,nebo ne.😉🍀

lalolita
Autor odpověď smazal
vivule
autor
8. črc 2021

@lalolita že by? 😍 Tak držím palce!!! 🍀

lalolita
9. črc 2021

@vivule já si myslím že to vyšlo. Je mi divně, ms trvala jen 4dny,což není u mne normální,mám ji většinou tak 6-7dni. Brni mě i prsa. Jsem zvědavá 🍀✊😍

vivule
autor
9. črc 2021

@lalolita Tak zkoušela jsi tt teď?

monib66
9. črc 2021

@lalolita ooo, že by? 😍

lalolita
11. črc 2021

@vivule zkoušela....byl tam mikro duch,vyfotit to nejde. Jako uvidíme. Poboliva mě podbřišek,sem tam prsa a mám šílenou únavu.😴😴😴 Uvidíme co z toho bude....

lalolita
11. črc 2021

@monib66 no sama jsem zvědavá 😉

lalolita
13. črc 2021

@vivule holky přikládám foto,ale nevím......mám bolesti v podbřišku,sem tam prsa....dneska si jdu do lékárny pro vitamíny a ovulační testy.😣😢

lalolita
Autor odpověď smazal
vivule
autor
14. črc 2021

@lalolita když si zvětším fotku, tak vidím slaboulinkou čárečku, nebo se mýlím? Co to máš za testy?

lalolita
14. črc 2021

@vivule jsou z Benu lékárny,myslím Livsane. Nikde totiž ve městě nemají Mamatesty 😣 nicméně teď jsem si jeden dělala a další až o víkendu,jako něco tam je,když jsem to ztmavila,ale já nevím,jestli to hází takové 👻 a nebo je to ryska? Či to vyšlo? 🍀✊😉

lalolita
14. črc 2021

@vivule a jinak to je to,mám to i na tohle,takovou slaboulinkou,ale těžko říct 😀😀😀😉 moc bych si přála,aby to vyšlo.

lalolita
Autor odpověď smazal
lalolita
14. črc 2021

@vivule dívej,okem už to jde lépe i vidět.😉

vivule
autor
14. črc 2021

@lalolita no tak nechci nic zakřiknout, ale tohle vypadá nadějně. Ducháčka už vidím 😍 Ja ten livsane měla taky, ale lepší ty mamatesty. Zkus objednat přes Alzu a vyzvednout v boxu, pokud máš někde poblíž. Já je taky nemohla sehnat, tak jsem je takhle objednala.

kristousenecek
14. črc 2021

Holky já sem asik 8 dní po ,a stále čekám doufám ,že už nedorazí !Úplně bych si to moc přála ;)*

lalolita
14. črc 2021

@vivule už jsem objednala 😉 asi se moc plodí a nikdo nechce ty obyčejný 😀😀😀

vivule
autor
14. črc 2021

@lalolita taky jsem si říkala, že všichni plodí protože mamatesty nikde 😀 Tak šup, šup ať už to víme 😀 //

vivule
autor
14. črc 2021

@kristousenecek a jak se cítíš?

kristousenecek
14. črc 2021

@vivule no po pravdě dost unavená prsa mě bolí ,celé už asik skoro týden , podbřišek občas píchne ,ale to jaksi neberu jako něco ,páč sem minulej týden nastoupila do práce tak sem asik dost hotová ;D

sticker
vivule
autor
15. črc 2021

@kristousenecek Tak takhle jsem to měla taky a teď už dálnice na testu. 🙂 Ono je to hodně podobné období před ms, tak je někdy těžké to rozlišit. U sebe jsem pociťovala delší dobu více únavy a slabší píchnutí občas na pravé straně podbřišku, kvůli tomu že na pravé straně dělohy jsou kratší vazy a jak se pomalu připravuje a zvětšuje, tak to způsobuje to píchnutí. Ja tohle nikdy před ms neměla, tak už jsem tušila, že je něco jinak. Tak držím palečky ať ti to vyjde 🙂

monib66
15. črc 2021

@lalolita moooc gratuluji ❤❤❤ A držím pěsti, ať miminko hezky roste 😍

chiara75
15. črc 2021
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Všimla jsem si, že ve facebookové skupině Slevy na eshopech, nevím, jestli smím vkládat (kdyžtak moderátor smažeú) odkaz mají eshop, který prodává tt za 10 Kč... třeba se někomu hodí https://www.facebook.com/Slevy-na-eshopech-110135468012167

lalolita
16. črc 2021

@monib66 tak ženo,nic z toho.... dneska sněhobílo.....a to jsem doufala 😣😢😣😢😣😢 moc jsem k tomu upnula,aby to vyšlo....už testy nekupuji.....

kristousenecek
17. črc 2021

Tak holky ,já to dostala;/,tak snad další měsíc

lalolita
20. črc 2021

Holky tak jak pokračujete? Já jsem dneska byla na gyndě, poboliva mě celkem dost pravej vaječník a trnou stále prsa. Na utz ještě nic,nabral mi HCG,zítra budou výsledky. Těžko říct,zda jsem nebo nejsem těhotná. Dneska jsem si koupila Gravital vitamíny a piju dál kontryhel. Sám Dr říkal,že je to 50/50. Tak uvidíme. Zkoušíme stále.

Strana
z4