icon

Testy pozitivní a na ultrazvuku není nic vidět. Stalo se Vám?

anetttie
6. dub 2020

Ahoj holky, stalo se Vám někdy že jste měly pozitivní testy a na ultrazvuku nic vidět nebylo? Měla bych být 6tt+2.Braly mi krev a zítra si mám volat na výsledky.

Testy pozitivní a na ultrazvuku není nic vidět. Stalo se Vám?Testy pozitivní a na ultrazvuku není nic vidět. Stalo se Vám?
Strana
z2
2op
15. dub 2020

@sayast souhlasím nic není ztraceno, ale taky jsem si myslela, že to tak bude 😢 jelikož u mě už byl vidět v 5tt váček sice musela doktorka hledat a taky se chvíli bála jestli to není mimoděložní a nakonec se malý ukázal tak jsem si myslela že tady v tom případě nebude něco ok 😔 @anetttie držím palce ať jsi co nejdříve zase těhu 😘

anetttie
autor
15. dub 2020

@sayast teď se asi budu hodně bát. A radši si nějaký čas dám od snažení pauzu

sayast
15. dub 2020

@anetttie budu upřímná, já se pak úplně psychicky složila a nechtěla. Až 10 měsíců po zákroku jsme jen večer popili a nedali si pozor. Ještě manžel vtipkoval že můžu začít vybírat jména. Já mu říkala že je blbej, zrovna jsem nastoupila do práce a byla fakt spokojená. No miminko nás prostě chtělo a přišlo když přijít mělo. Držím palce ať to tak je i u tebe. Kdyby sis chtěla popovídat, klidně napiš. Mám v živé paměti v jakých depresích jsem byla

siima12
10. čer 2020

@sayast Chci se zeptat když je mimoděložní pozná to žena? Jsou nějaké veliké bolesti? Mám pozitivní testy, dnes jsem byla na ultrazvuku a nebylo tam nic ani váček. Vzali mi krev a budou mi volat.

sayast
10. čer 2020

@siima12 spinila jsem, pobolivalo mě mírně břicho na jedné straně a vnitřne jsem cítila, že je něco špatně

siima12
10. čer 2020

@sayast Děkuji za odpověď

anetttie
autor
18. čer 2020

@siima12 mě nebylo vůbec nic, nic mě nebolelo akorad jsem byla unavená. Uviděli to až při kontrole že je to bohužel špatně

katcha27
Autor odpověď smazal
bollicina
12. kvě 2024

Ahoj holky budu moc ráda když mi některá z vás napíše. Poslední měsíčky 1.3. 12.3. První ovu pozitivní tu fotku nemůžu najít. 28.3. Další ovu hodně pozitivní. První tehu test sem dělala 11.4. Pozitivní jak papírový tak digi 1-2 tydni. 19.4. Kontrola na gynde nic nebylo vydet. 23.4. Další test pozitivní digi 2-3 tydni. 10.5. Kontrola a opět v děloze nic. Tak odběr z krve zítra výsledky. Včera digi ukazoval opět 2-3.tydni. Myslíte že je to v háji? Těhotenství se stoplo?

Strana
z2