Testy pozitivní a na ultrazvuku není nic vidět. Stalo se Vám?
Ahoj holky, stalo se Vám někdy že jste měly pozitivní testy a na ultrazvuku nic vidět nebylo? Měla bych být 6tt+2.Braly mi krev a zítra si mám volat na výsledky.

@anetttie budu upřímná, já se pak úplně psychicky složila a nechtěla. Až 10 měsíců po zákroku jsme jen večer popili a nedali si pozor. Ještě manžel vtipkoval že můžu začít vybírat jména. Já mu říkala že je blbej, zrovna jsem nastoupila do práce a byla fakt spokojená. No miminko nás prostě chtělo a přišlo když přijít mělo. Držím palce ať to tak je i u tebe. Kdyby sis chtěla popovídat, klidně napiš. Mám v živé paměti v jakých depresích jsem byla
Ahoj holky budu moc ráda když mi některá z vás napíše. Poslední měsíčky 1.3. 12.3. První ovu pozitivní tu fotku nemůžu najít. 28.3. Další ovu hodně pozitivní. První tehu test sem dělala 11.4. Pozitivní jak papírový tak digi 1-2 tydni. 19.4. Kontrola na gynde nic nebylo vydet. 23.4. Další test pozitivní digi 2-3 tydni. 10.5. Kontrola a opět v děloze nic. Tak odběr z krve zítra výsledky. Včera digi ukazoval opět 2-3.tydni. Myslíte že je to v háji? Těhotenství se stoplo?

@sayast souhlasím nic není ztraceno, ale taky jsem si myslela, že to tak bude 😢 jelikož u mě už byl vidět v 5tt váček sice musela doktorka hledat a taky se chvíli bála jestli to není mimoděložní a nakonec se malý ukázal tak jsem si myslela že tady v tom případě nebude něco ok 😔 @anetttie držím palce ať jsi co nejdříve zase těhu 😘