icon

😃😃 TT. Zdá se mi to?

lalolita
2. říj 2020

Ženy,
Zakládam i zde. Mám zpoždění MS, prášky jsem vysadila na konci srpna, MS byla v září 2x. Teď jelikož mě pobolivaji prsa a sem tam podbřišek, nic ale hrozného, co by se nedalo zvládnout. Nicméně ráno se mi zdál test negativní, teď jsem ho práci vytáhla a váhám 😄 zdá se mi to nebo ne?😃

hanulkaha
•
2. říj 2020

Neco tam vidim 😊 zkus za dva dny dalsi test a uvidis 😉 ja taky mela duchy na testu az po limitu a jsou z toho dva raubíři 😁

lalolita
autor
•
2. říj 2020

@hanulkaha zkusím vydržet do neděle a nebo max v pondělí ráno na narozeniny, ať si je zpříjemním 😃😃😃 u první jsem měla jasný dálnice a blila hned,u druhé jsem byla bez příznaků do 8tt a s "duchama" a v lednu ji budou 4 😃 teď celkem koukam, že by to vyšlo i z "kapky" 😃😃😃

lachtanice86
•
2. říj 2020

@lalolita no tohle by mohla být jen ryska

jjasmina
•
2. říj 2020

Po limitu asi jen ryska

tasimia
•
2. říj 2020

Zkus za dva dny, něco tam je, ale po limitu těžko říct či je to ryska nebo duch. Držím palce!! ♥️

leniczka23
•
2. říj 2020

Tohle je přesně ten nicneříkající duch, takže musí sílit. Držím palce

mzacikova
•
2. říj 2020

Pokud je to po limitu, tak to bude spíš ryska. Ale počkala bych 2 dny aspoň

linee
•
2. říj 2020

@lalolita carka musi byt v limitu, takto to muze byt ryska. pockej dva dny a zopakuj a drzim palce

hanulkaha
•
2. říj 2020

@lalolita jee, tak to by byl krasny narozeninovy darecek 💜 moc drzim pesti ✊✊🍀

sim244
•
3. říj 2020

Holky, stalo se některé, že se vám na testu při vybarvování udělal slaboučký duch a po zaschnutí tam nebylo nic? Za jak dlouho mám testovat znovu? (Podle ms se orientovat nemohu, dělala jsem ho nárazově)

pajasala
•
3. říj 2020

@sim244 nevím jaký tt jsi zkoušela ale vím že to dělají mama testy když namacis a pak hned zmizí

sim244
•
3. říj 2020

@pajasala jojo, mama test. Byl tam a pak to zmizelo, tak asi nic 🤷🏻‍♀️

linee
•
3. říj 2020

@sim244 zkus dr.max s mamatestestem nemam dobrou zkusenost

sim244
•
3. říj 2020

@linee děkuju. Zkusím. Třeba za týden. Nesnažíme se, dokonce i chráníme ale nic není 100% a začala jsem špinit a píchá mě podbřišek, přesně jako při začátku těhotenství se synem. Tak uvidim. 🙂

lalolita
autor
•
4. říj 2020

@sim244 mamatest vyhodí tu první čárku při testování, pak třeba zmizí. Nicméně dělá i falesnaky, bacha na to. Já pak asi zkusím taky jinej 🙂

sim244
•
5. říj 2020

@lalolita děkuji. 🙂 vyzkoušim až za týden třeba, namátkově. Spíš jsem si to vsugerovala. 🤷🏻‍♀️
Jak to dopadlo Vám? 🙂

lalolita
autor
•
6. říj 2020

@sim244 No nic moc,duchové pokračovali, prsa mám hrozně citlivá, ale začala jsem lehce krvácet, tak se prostě uvidí 😉
Dejte pak vědět, jak jste dopadla Vy 🙂⚘

n_ikola
•
12. říj 2020

Taky vidím ducha, držím palce 🌻

lalolita
autor
•
13. říj 2020

@n_ikola taky jsen viděla, ale bohužel to nedopadlo.

sim244
•
13. říj 2020

@lalolita já ještě nezkoušela, během týdne jsem ještě jednou špinila, popíchává mě podbřišek, ale jinak nic. Ještě počkám třeba týden. Příjde mi to snad nemožné, antikoncepci beru rok a půl, přesně na čas, nevynechala jsem ani jeden prášek. Ale nic není 100%, vím.

sim244
•
13. říj 2020

@lalolita a je mi líto, že to nedopadlo, určitě vyjde příště. 🍀😊

n_ikola
•
13. říj 2020

@lalolita jakto ? Delala sis pak ještě kontrolní a nesílila ? Kdy ta mrcha přišla ?

lalolita
autor
•
13. říj 2020

@n_ikola hele mamatesty hází falešný, to jsem si zvykla. Jen na pepinu testu jsem měla taky ducha, prsa extrémně citlivá a nic....prisla 5dni po testu 😔