Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek je děkuji ti zlato 🙂 takže úž máš nevolnosti. Juuu a zvládás to? Tak ať ti je lépe :-* na mě sedla zas nějaká viróza ach jo... Teď jsem vstala. :-P
@veveruska8 no tak to je děs ty virozi,, to ti nezávidím fakt... no ,Já? spiše se my zvedá žaludek ,...
ale teď je ok. Dneska jsem se chtěla objednat na gindu ,ale není tam... bude až od 6.1.
@nonacek Ahoooj, tak si představ, na dnešek jsem měla úplně živý sen, jak jsem si udělala asi 4 těhu testíky a postupně na nich sílila čárka, až ta poslední byla jako dálnice 😀 Tak už jsem buď úplně zblbnutá, nebo to byl "prorocký sen" 🙂 Tak teď musím vydržet aspoň 10 dní... BT dnes ráno maličko stoupla, tak jsem zvědavá.
Taky přeju aby to co nejdřív vyšlo a nejlépe všem snažilkám tady 🙂 Já už mám na testu celkem solidní dálničku,říkám si, to je super,hlavně,že sílí,ale na gyndu jdu za 14.1 a říkám si,že se ještě pořád něco může pokazit. Co když dorazí ms ,nebo zjistím,že je to mimoděložní.... Pořád mám blbé myšlenky.Už ať je po kontrole a já se už můžu jen v klidu radovat,že se povedlo 🙂
@ronyx Paráda 🙂 Dnes taky testikujes? A kolikaty DPO se ti ukázal ten první duch?
@nonacek Tak jak se mas poslední den roku? Mne dnes stoupla BT na 36,8. Tak nevím, zda to není málo. Podle všech příznaků tipuju ovu nejpravděpodobněji na včerejšek, možná uz v pondělí. Každopádně jsem dnes 16 DC a asi teda 1-2 DPO, teď jen vydržet a netestovat zbytečně brzo 🙂)) uuu
@pankafe
@nonacek
@veveruska8
Ahoj, tak co holky, jak jste na tom? 😊
@makula18 a co ty puso?
@veveruska8 no mě dneska začalo pěkně bolet břicho, takže teď je to buď a nebo. 😊

@pankafe no když do toho tak bušite .....😉