icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
29. pro 2014

@pankafe no když do toho tak bušite .....😉

pankafe
29. pro 2014

@nonacek 😀 Nestraš! Jako malá jsem si dvojčátka přála, ale myslím, že je to pěknej záhul 😉

nonacek
29. pro 2014

@makula18 ne to je dobře že my je blbe ...... chtěla jsem tak to mam a v živote si člověk nemůže vybírat jen to hezky ..... 😉😉😉😉

makula18
29. pro 2014

@nonacek to máš pravdu, tahle nevolnost za to určitě stojí. 🙂

nonacek
29. pro 2014

@pankafe Já o jedno dvojčátko přišla a zůstal my ten druhý ...😩
ale kámoška je má z ivf a je to děs fakt,,,,, roztomila hrůza 😀

nonacek
29. pro 2014

@makula18 ale jo,,,, dit sem šťastná i s tou hlavou v zachodove mise😉😉😉 😀 😀

pankafe
29. pro 2014

@nonacek To je mi líto ☹ A byly jednovaječný nebo dvojvaječný?

nonacek
29. pro 2014

@pankafe dvou vaječný,ale už je to 10 let už to nebolí..

pankafe
29. pro 2014

@nonacek Jo tak to už máš jedno dítko veliký 🙂 Myslela jsem, že je to nějak nedávno.

nonacek
29. pro 2014

@pankafe ne už je to dávno kdy museli jedno odstranit ,ale ten druhy už je velký ... , 😀 a těšíme se na sourozence😉😉😉

veveruska8
29. pro 2014

@nonacek je děkuji ti zlato 🙂 takže úž máš nevolnosti. Juuu a zvládás to? Tak ať ti je lépe :-* na mě sedla zas nějaká viróza ach jo... Teď jsem vstala. :-P

nonacek
29. pro 2014

@veveruska8 no tak to je děs ty virozi,, to ti nezávidím fakt... no ,Já? spiše se my zvedá žaludek ,...
ale teď je ok. Dneska jsem se chtěla objednat na gindu ,ale není tam... bude až od 6.1.

pankafe
29. pro 2014

@nonacek Já mam cely odpo pěkný ovu bolesti, tak doufám, ze se uvolní nějaký zdravý a silný vajíčko a klapne to 🙂 Ten zvedající se žaludek ti závidím 😀

nonacek
29. pro 2014

@pankafe neboj kočko! Třeba za pár dnÍ Budem spolu blít😆 😀 Hlavně musíte na miminku pracovat a to je v celku ,......... prijemne😉😉😉

pankafe
29. pro 2014

@nonacek Moc rada se k tobě přidám 😀 Tak snad to tento měsíc uz vyjde. Teď bude zase těch nekonečných 12 dnu, termín MS mam 10.1.

pankafe
30. pro 2014

@nonacek Ahoooj, tak si představ, na dnešek jsem měla úplně živý sen, jak jsem si udělala asi 4 těhu testíky a postupně na nich sílila čárka, až ta poslední byla jako dálnice 😀 Tak už jsem buď úplně zblbnutá, nebo to byl "prorocký sen" 🙂 Tak teď musím vydržet aspoň 10 dní... BT dnes ráno maličko stoupla, tak jsem zvědavá.

nonacek
30. pro 2014

@pankafe Ahojky,tak Budem doufat že to byl s proroctvim🍀🍀🍀🍀 Byla bych moc ráda kdyby se ke me už někdo přidal,tak doufám,ze to Budez první ty..... kdo zapadne do klubu čekající prirustek✌✌✌✌

ronyx
30. pro 2014

Taky přeju aby to co nejdřív vyšlo a nejlépe všem snažilkám tady 🙂 Já už mám na testu celkem solidní dálničku,říkám si, to je super,hlavně,že sílí,ale na gyndu jdu za 14.1 a říkám si,že se ještě pořád něco může pokazit. Co když dorazí ms ,nebo zjistím,že je to mimoděložní.... Pořád mám blbé myšlenky.Už ať je po kontrole a já se už můžu jen v klidu radovat,že se povedlo 🙂

pankafe
31. pro 2014

@ronyx Paráda 🙂 Dnes taky testikujes? A kolikaty DPO se ti ukázal ten první duch?
@nonacek Tak jak se mas poslední den roku? Mne dnes stoupla BT na 36,8. Tak nevím, zda to není málo. Podle všech příznaků tipuju ovu nejpravděpodobněji na včerejšek, možná uz v pondělí. Každopádně jsem dnes 16 DC a asi teda 1-2 DPO, teď jen vydržet a netestovat zbytečně brzo 🙂)) uuu

ronyx
31. pro 2014

@pankafe Jj dnešní testík dopadl takhle 🙂 Jinak já si ovulku nikdy neměřila,takže netuším,u obou těhu se mi zadařilo na první pokus.Prostě jsme chtěli mimčo a ještě ten měsíc byl dušík 🙂

ronyx
31. pro 2014

@pankafe Já ani nikdy na sobě nic nepozorovala.Jak tady čtu u některých holek,že na sobě poznaj ovulaci,že je bolí prsa,nebo malinko krvácí,nebo je bolí podbřišek....Toto já nemívala nikdy ani před ms.A ani čípek,či BT jsem nikdy neměřila 🙂 nebyl důvod

pankafe
31. pro 2014

@ronyx No tak to ti čárka krasne sílí 🙂 Držím palce, ať ti to mudra 14.potvrdi 🙂

ronyx
31. pro 2014

@pankafe Děkuju 🙂 Nikdy jsem se tak neťešila na gyndu jako teď 😀

pankafe
31. pro 2014

@ronyx Tak to ti věřím 😀 Já si myslím, ze na sobě ovu poznám spolehlive, jak mě picha vajecnik. Uz jsem parkrat měla pocit, jestli to není slepak 😀 Ale trvá to vždy dva, max tři dny v půlce cyklu, takže to asi slepak fakt nebude 😀

ronyx
31. pro 2014

@pankafe Tak to máš super,ušetříš na ovu testech 🙂

pankafe
31. pro 2014

@ronyx Ty jsem samozřejmě musela taky zkusit 😀 a potvrdily mi, ze 'slepak' není slepak ale fakt ovu 😀

makula18
31. pro 2014

@pankafe
@nonacek
@veveruska8
Ahoj, tak co holky, jak jste na tom? 😊

veveruska8
31. pro 2014

Ahoj ja asi nejak takto 🙂 tak uvide. Prvnii tt ddruhy ovulacni. 😀 krasny novy rok

veveruska8
31. pro 2014

@makula18 a co ty puso?

makula18
31. pro 2014

@veveruska8 no mě dneska začalo pěkně bolet břicho, takže teď je to buď a nebo. 😊

Strana