Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 mas ducha na tt?😨😉 no tak zkoušej testovat dál! a dneska jsi testovala? protože tehu test nereaguje na LH. Ty jsi také sama záhada,ale to Já byla taky. když sem tu napsala , že my ovu test ukázal 2 čárky 8 den po ovu. Tak my tady všechny holky skoro psaly , že je to blbost a bolest v podbřišku , že mam protože to je před menstruační syndrom.........
a Já testla druhý den a.... duch na těhu testu , pak se všichni divili😉😉😉 a Já taky!
Holky nebyla jste některá při menstruaci těhotná ? Včera ráno jsem krapet zaspinila... Pak odpoledne a večer nic a dneska ráno zase malinko spinim... Do toho mě už tak deset dni hrozně bolej prsa po stranách... :( a řekla bych že se snad i zvetsili o číslo....
@dasenka888 zkoušela jsi tehu test?
@nonacek tři dny zpátky a dva dny zpátky... Přítel koukal a našel duchy, já je výjimečně nehledala,ale pak jsem si jich také všimla 🙂 Nikdy mi to od téhle značky test neudelal... Byl to test Dr.Maxe... Nevím, jestli si do lékárny neletet pro další 🙂, jestli to není zbytečně když mám menstruaci ... Vim že ji mamka taky mela do třetího měsíce, když cekala brachu 🙂
@dasenka888 ano, ja ve tretim tehotenstvi spinila... tri dny trosku, nervozni jak pes, ale taky jsem v praci davala vypoved a stehovala se za pritelem 150km... takze jsem myslela, ze se ze stresu nerozbihaji. ale po trech dnech uz testnout a dve carky...
Holky pozor na ovu testy-v jedne diskusi psala jedna holcina,ze ukazal carku i jejimu pritely.. 😉 A je fakt,ze jsem ho tenkrat taky zkusila hned po ms a carka taky vylezla..
@verusky děkuji za odpověď🙂 Je pravda, že jsem poslední dva měsíce pod stresem... Mamka se rozvádí a nemá to jednoduché a já fungují jako její vrba, takže toho je na mě taky nemálo 🙂 takže jsi testovala v období spineni... Nebo až po něm ? 🙂
@dasenka888 dr. Max mne nikdy nezklamal ani neoklamal. Nevím ,ale samozřejmne je mozne Mít ms a přitom být tehu,zkoušej testovat dál...
@nonacek děkuji za radu poletim si do lékárny pro test 🙂
@dasenka888 a dej vědět jak jsi dopadla😉😉😉
@nonacek tak znovu Dr. Maxe jsem nesehnala měli jen nějaký obyčejný :/ Od značky o které jsem nikdy neslyšela Life Light a ten je negativní, tak snad příští měsíc 🙂
@dasenka888 Já verim jen dr max. a proc jsi nezkusila ovu test ten ukáže tehu drive
@nonacek ty tam meli jen s citlivosti 20 :/
Já taky používám jen Dr max 🙂 ten nikdy nezklamal 🙂
@nonacek ahojky 🙂 jak pak se mame? Jj jsme zahadne. A to me bavi 😉 vcera vecer...zahada 1 jsem mela ovulacni hlen.jupiiiii zahada cislo 2 na testu duch 🙂 ale hlen uz dnes nemam ja se na to vy...hiiii hiiii hiiii
@ronyx dekuji za tvou podporu 🙂 byl by to krasny darek 🙂
Vubec se v mem tele nevyznam ☹ ..chjoo
@veveruska8 Já tam teda malilinkatého dušíka vidím 🙂 🙂 🙂 🙂 na tom tt myslím 😉 Jůůů tak snad to výjde,
@ronyx pripadam si uz trapne. Jsem zvedava co z toho vyplyne. Jsou to testy dr.maxe. dam vedet 🙂 jsi moc hodna.:-* 🙂 🙂
@veveruska8 Já taky používám jen Dr. max. 🙂 jsou spolehlivé.Určo dej vědět 🙂
@nonacek
@ronyx
@makula18 Ahoj holky, jak to jde? 🙂 Já jsem přestala špinit. Bylo to jen včera ráno-dopoledne a odpoledne už to přešlo a dneska vůbec nic. Jsem dnes 19 DC a dost těžko říct, kolikátý DPO, protože možná ovu byla úplně jindy, než jsem si myslela 😀 Nicméně MS by NE/měla dorazit za 6-7 dní. TT negativní. BT pořád leze nahoru, ačkoliv jsem ji neměřila denně. Ale dnes byla 36,9.
Takže buď bylo včera hnízdění nebo opožděná ovu, nicméně jsme to pojistili 😉
Kdy myslíte, že by tt něco ukázalo, pokud bylo včera hnízdění? To by od včera mělo začít stoupat HcG, ne?
@pankafe Ahoj ahoj 🙂 Tak to držím pěstičky aby to vyšlo 😉 S tím testem to máš těžko,někomu se to ukáže za pár dní od hnízdění ( viz já 😀 ) a některým mamčám se to ukáže až klidně týden po vynechané ms 🙂 Každopádně zkoušel zkoušej ať víme jak na tom jsi 😀 . Jinak já pořád testuju jako divá co dva dny,jelikož k dr jdu až za 14 dní,tak se potřebuju alespoň nějak uklidňovat,že je vše ok. Včera měla dorazit mrška a samozřejmě nedorazila a test z dnešního rána dopadl takto ( ten poslední) Takže už mám krásnou dálničku 😀 Nevolnost pomalu ustupuje,ale teda podbřišek mě bolí řádně a do toho se připojila i bolest zad a pálení žáhy,takže fakt labůžo 😀 Užívám si to se vším všudy
@ronyx No já jsem samozřejmě koumala ten včerejší test i ten dnešní a na obou se tak cca po 30 minutách objevil docela viditelný duch. Včerejší test byl Best2 a dneska Mamatest, oba 10kový. Jenže to už se mi párkrát stalo a nic z toho nebylo. Navíc vím, že se to nemá odečítat po limitu, takže to spíš neberu vážně. Ale není to úplně obvyklý, většinou se mi duch po limitu objevil málokdy, spíš to bylo vždy sněhobílý. Takže mám samozřejmě brouka v hlavě 😀 Jinak tobě gratuluji ke krásným dálnicím 🙂
@pankafe Fakt? Teda to se mi nikdy nestalo,buď byl duch a byla jsem těhu a nebo bylo sněhobílo, i když teda já mockrát netestovala,to je pravda. Ale jinak u prvního těhu jsem to měla stejně.Tenkrát jsem si dělala test,nic na něm nebylo,tak jsem ho prostě vyhodila do koše a dál tomu nevěnovala pozornost,asi po půl hodině jsem šla něco vyhodit a nedalo mi to,vyndala jsem test z koše a koukla,tenkrát tam byl duch a tenkrát jsem taky v tom byla 😉 Ale pokud říkáš,že už se ti to párkrát stalo,tak na tom asi něco bude.To je pak pěkně na prd,pěkně to mate a člověk je jak na trní jestli ano nebo ne co? 🙂 Tak určo budeš za dva dny testovat znova ne? 🙂 Tak držím pěstičky aby tam byl znova a tentokrát do 5 minut 😉

@pankafe Ahojky,tak Budem doufat ze ta mrcha nedorazí✌✌✌