icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

veveruska8
3. led 2015
ronyx
3. led 2015

@veveruska8 Ahojík 🙂 téééda krásná dálnička, já bych sice řekla že na tom včerejším tt dušík byl,ale když máš takový krásný ovu test,tak je škoda toho nevyužít 😀 A posichrovat to,kdyby náhodou. Jinak určo ještě testni tt a dej vědět jak si dopadla 😉

pankafe
3. led 2015

@veveruska8 Tak to jsou velmi krasne čárky 🙂

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 Děkuji💞💋💋💋
no jen aby,Já si taky myslela , při pozitivním ovu testu , že mám druhou ovulaci .... no a tůůdle😉

veveruska8
3. led 2015

@ronyx jj mam jeste 5 testu ovu. Tak jsem si rekla ze je dodelam. Preci skoda je nechat v krabicce hiiii. Kdyz to vemu zpetne nikdy jsem ovu pred pocetim nedelala a povedlo se hned na poprve 🙂 . Jsem rada ze po revizi mam opet ovulku v plnem proudu. Z piddi dusika uvidime co vyplyne 🙂 jinak posychrovano bylo ob den 😉 a jak se citis?

veveruska8
3. led 2015

@pankafe dekuju 🙂 mam pocit,ze mi aktivni co tu jsme ,ze se nam vsem podari 🙂 verim tomu 🙂

veveruska8
3. led 2015

@nonacek fakt? No ja ti jsem zvedava 😉 pocitove me boli pod brisek tak tupe.... mno uvidim 🙂 musi vzdy pri ovulce pichat na nejake strane?

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 tak nezapomeň nám všem tady podávat hlašeni😉 sme zvedavy😆😉

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 ano většinou pícha na vaječníku,ale Já to měla stejně a byla sem těhu a sem 😀
a co plodný hlen máš?

ronyx
3. led 2015

@veveruska8 Jo jo u mě pohůdka.Ze začátku mi bývalo dost nevolno,ale už se to ustálilo.Teď už mě jen občas pobolívá v podbřišku,trošku prsa a občas teda pálí žáha,což je z toho to nejhorší.Nesnáším to. Teď jsem byla v lékárně,skočila jsem si pro kyselinu listovou abych tomu bobkovi v začátku pořádně pomohla 😉

veveruska8
3. led 2015

@nonacek kocicko hlen jsem mela presne na silvestra trval cca 2 hodky a ted jsem byla na toal. a nic zadny hlen...jen lehce kremovy 🙂

veveruska8
3. led 2015

@ronyx to je do ze ti je lepe. Zaha je pekna potvora,ale bohuzel je pravidlem ze bude trapit v těhotenství 🙂 hezky odpocivej 🙂 ja listovku beru uz 2 mesice. Zacala jsem pul mesice po revizi. Pry je výborná 🙂

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 no krémový vytok jsem mela po ovu až do teď 😀 😀
krémový vytok , při ovu není,protože se prez něj spermie nedostanou tam kam mají. Bývá po ovulaci a v těhotenství😉
tak držím palce✌✌✌

veveruska8
3. led 2015

@nonacek 😀 😀 😀 taky jsem to cetla. Hiiiii jsi moje zlato 😉 opatruj se a hlavne odpočívej

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 jasan 💞 ležím,papam po více jak 2 hodinách proste si trénují už maminkovsky režim😆 a také tak přibíram😉
No moc ti držím palce✌
a kdy Budez zase testovat?☺☺

veveruska8
3. led 2015

Hiii jooo jen si dej do nosanku. 🙂 naopak kdyz papas kazde 2 hodky nemusis pribirat,zalezi co papas 😀 asi az v pondeli. Nebo utery zalezi kdy pujdu do kaufu...mam toinutu od baraku 😀

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 tak hned jak testneš tak dej vědět😉
no papam úplne všechno a plácam 5 prez 9 😀

veveruska8
3. led 2015

@nonacek papej vsechno. Drobecek si rekne co bude chtit 🙂 ja pri prvnim tehu jedla jen tlacenky se spoustou cibule hiiiiiiiii

nonacek
3. led 2015

@veveruska8 fakt jo? 😨😆 😀

veveruska8
3. led 2015

@nonacek jj zelenina mi nechutnala 😉

makula18
3. led 2015

@veveruska8 tak jak to jde? Nějak nestíhám sem teď chodit. 😞 tak pak doháním, co se dá. Ale testy máš krásné. Z toho něco bude. ☺ budu držet palce. ☺

makula18
3. led 2015

@nonacek tak už je ti lépe.? ☺

makula18
3. led 2015

@pankafe tak jak jsi na tom? ☺

pankafe
4. led 2015

@makula18 Ahoj, dnes netestuji, az zítra nejdřív 🙂 Mam se fajn, trochu mě pobolivaji prsa a podbrisek, jinak dobrý. BT se pořad drží vysoko, dnes 37. Nicméně stále nic nevím a v patek muže dorazit mrcha ☹

pankafe
4. led 2015

@makula18 A co ty? Uz testujes? 🙂

makula18
4. led 2015

@pankafe dnes jsem testla a výsledek byl negativní. Takže já jdu na další měsíc. 😊

pankafe
4. led 2015

@makula18 Ale MS ještě nepřišla, ne?

ronyx
4. led 2015

Ahoj holky,tak já to mám s jídlem podobné jako @nonacek 😀 Žaludek se mi asi zbláznil. Byla jsem zvyklá jíst max 3 x denně a to střídmě,do snídaně jsem se vždy musela pomalu nutit a teď ráno se budím s šíleným hladem a už mám před očima tu krááááásnou slaninku co je v lednici 😀 Předevčírem jsem na oběd měla vepřové kolínko,pusu mastnou od ucha k uchu 😀 Prostě děs. Už si říkám živíš dva né armádu,tak brzdi 😎 Tajně chodím kolem zásob sladkostí synáčka,vždy nakouknu a říkám si,co bych si tak dala,vaštěstí se většinou ovládnu,zachrání mě alespoň to,že to bobkovi nemůžu udělat.Přece mu vlastní máma nebude krást sladkosti 😀

makula18
4. led 2015

@pankafe ještě ne. 😊

pankafe
4. led 2015

@veveruska8 A kolikátý jsi byla včera DC, když jsi měla takové dálnice na ovu testu? 🙂
@nonacek Ahojda, jak ti je? Já vyčkávám na pátek, kdy by měla dorazit mrcha a doufám, že nedorazí 🙂))
@makula18 Tak třeba ani nedorazí 🙂 Víš, kolik jsi DPO?

Strana