icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 apropo narozky v únoru, vodnář,nebo ryba? 😀

veveruska8
4. led 2015

@ronyx rybicka 29.2 a ty???

pankafe
4. led 2015

@veveruska8 Ty máš narozky 29.2.? Já den po tobě 🙂
@nonacek @ronyx @makula18 Jooo, holky, já jsem tady s váma taky ráda 🙂 A doufám, že brzo se přidám k nonacek a ronyx s bříškem 🙂

makula18
4. led 2015

@pankafe já bych se už taky ráda přidala s nějakou tou fazolkou. ☺ ale to bude ještě asi trvat. 😒 no, snad se někdy poštěstí. 😊 jsem tu s vámi taky moc ráda a ráda si čtu vaše příspěvky a rady. Je to pro mě poučné. Děkuji, ze jste. ☺
@ronyx @nonacek @veveruska8

pankafe
4. led 2015

@makula18 Věřím, že to bude brzo 🙂 MS pořád nedorazila? Já mívám tak 1-2 dny před MS špinění, takže doufám, že se konat nebude a ani mrcha nepřijde a za týden touhle dobou už uvidím // 🙂

makula18
4. led 2015

@pankafe ještě ne. ☺ taky první den jen špiním. ☺ zatím ani náznak. Jen to břicho bolí. 😒

pankafe
4. led 2015

@makula18 Třeba se mrcha nerozjede. Máš doma v zásobě ještě nějaké tt? Já už nemám ani jeden (kromě digitálního, který si šetřím, až na papírovém budou dálnice). Ten polsední, co jsem myslela, že mám v šuplíku, byl prázdný zapomenutý obal 😀

makula18
4. led 2015

@pankafe ještě mám dva. ☺ a dnes půjdu pro ovu. ☺

veveruska8
4. led 2015

@pankafe jo??? 🙂 🙂 🙂 to je bomba 🙂

nonacek
4. led 2015

@makula18 když nevis presne den ovulace ,tak jeste vičkej✌
do datumu ms💋

nonacek
4. led 2015

@makula18 jsi moc milá,přeji Ti z celého 💖 aby se zadarilo✌

nonacek
4. led 2015

@pankafe neboj , přidáš se brzy💋

makula18
4. led 2015

@nonacek moc děkuji. 😊

nonacek
4. led 2015

@makula18 nemáš zač💋

makula18
4. led 2015

@nonacek jsi moc hodná. Bude z tebe dobrá maminka. 💋

nonacek
4. led 2015

@makula18 holky z nás všech budou a jsou super maminy😉
A hlavně sme tu super parta👍
A ty úpaluj pro ovu test✌✌✌✌
sem zvědavá!👀
chceš to přeci zkusit?

veraakubik
4. led 2015

Jeeeee,jsem se vratila zpet ke spravne diskusi-pobavilo me vase prejidani-v dobrym-zeru jak prokopnuta-omlouvam se,ale ja nejim,ja zeru,porad něco nekde ujídám a chute-tak ty mivam hodne silny..A tesi me,ze v tom nejsem sama..Ala-co když vas chyytne mlsna na něco co se v tehu nesmi?

makula18
4. led 2015

@nonacek to chci. Koupím ho až pojedu do práce. ☺

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 Tak já jsem taky rybička 😀 3.3 🙂

pankafe
4. led 2015

@ronyx To je hezky, uz jsme tady tři Rybky 🙂

ronyx
4. led 2015

Dobrý večír milé maminky a budoucí maminky 😀 Tak já se vracím z návštěvy sedím čtu aaaaaaaa u toho zobu řízečky,které mi má milovaná tchýňka nabalila 😀

pankafe
4. led 2015

@ronyx Taky bych si dala 🙂 Dobrá inspirace na následující týden 😉 No a zítra musím koupit tt, protože už doma žádný nemám a do pátku asi nevydržííím 😀

ronyx
4. led 2015

@pankafe Já musím vydržet až do příští středy,chjoooo,nesnáším čekání,já vůbec nejsem trpělivý člověk 😀

acacia
4. led 2015

Ukázal. Pravděpodobně by bylo již vajíčko uhnízděno.

lucina90
4. led 2015

Omlouvám se, že narušuji debatu. Holky myslíte, že ovu test ukáže těhu před ms? Nebo i při vynechání? Jsem 29DC..ms má přijít 31DC..úterý a zkusím ovu místo těhotenského 😀 jinak me už dva dny je divně jako bych ms už měla a trochu mě bolí v tříslech nejvíc na levé straně

nonacek
4. led 2015

@lucina90 me ovu test ukázal tehu 8 den po ovu😉

nonacek
4. led 2015

@veraakubik ano dostala jsem chuť na slivovici 😀 kterou máme doma dovezenou z moravy 😀 😉

lucina90
4. led 2015

@nonacek a čárka byla silná tak jak má být při ovulaci? 🙂

nonacek
4. led 2015

@lucina90 o malinko svetlejsi

nonacek
4. led 2015

@lucina90 už sem si myslela,že mam druhou ovu. , 😀

Strana