icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lucina90
6. led 2015

@ronyx Já si nejsem jistá ovulací a jestli jsme se trefili, takže musím čekat. Nicméně ty věci co se mi dějí asi nebudou jen tak 😀

ronyx
6. led 2015

@lucina90 To já si ovulací nebyla jistá vůbec 😀 Nikdy jsem si ji netestovala. Ani ji na sobě nijak nepoznám,nemám žádné příznaky ani před ovu ani před ms 🙂 U mě to bylo dva krát stejně.Chtěli jsme dítě tak jsme se do toho pustili a ještě ten měsíc bylo zaděláno 🙂 Takže já se těmihle měřeníčkama onvulace,BT nebo čípku nikdy nezabývala 🙂 ale je zajímavé to číst.

lucina90
6. led 2015

@ronyx tak to je fajn 🙂 na druhou stranu aspoň se tím nestresuješ. Já max zkouším ovu testy ať vím kdy ji mám, ať se naplánuje sex 😀 každý den ho totiž nemáme...no a tento měsíc resp.v prosinci jsem to asi nestihla nebo nevím, vždy když jsem testovala tak to nebylo pozitivní a možná byla dřív kvůli kontryhelu.

pankafe
6. led 2015

Holky já se asi utestuju 😀

ronyx
6. led 2015

@pankafe Ahoj,tak cooo? jak se máš? Jak u tebe? Povídej,přeháněj 😀

pankafe
6. led 2015

@ronyx Porad stejný 😀 tt bily jako sníh, BT 37, pořad mě popotahuje vpravo pod pupikem. Teď jsem měla pocit, ze jsem po utreni měla neznatelne trošičku růžový toaletak. Takže to muže byt uhnizdovani, ale taky předzvěst zitrejsiho počátku spineni a následující rozjezd MS ☹ Jsem 24 DC a nejspíš 6-7 DPO... Co ty? 🙂

ronyx
6. led 2015

@pankafe Tak to držím pěstičky,snad to už konečně vyšlo a za pár dní najdeš // 😉 No u mě pořád stejné.Cítím se dobře,jen občas bolesti v podbřišku,ale nic hrozného. Jen netrpělivě čekám na toho 14. 1. To bych měla být ale teprve 5 + 6 tt 😒 Tak nevím no,hledala jsem na netu a našla jsem jak holčiny kterým právě v 5 + 6 bylo už vidět srdíčko,ale i takové kterým bylo vidět až v 8 tt.Tak jsem zvědavá jak dopadnu.Ono asi taky hodně záleží na kvalitě UT. Já chodím na gyndu do soukromé vily,je to gynekologie specializovaná převážně na těhulky.S veškerým vybavením,tak že tam maminky chodí až do úplného konce těhu a nemusí poslední týden chodit na kontroly do nemocnice.Jsou to profíci na těhotenství,tak doufám a modlím se aby už bylo něco vidět.Jinak se asi zblázním 😀

pankafe
6. led 2015

@ronyx Vidíš, já si naivně myslím, ze az budu mít dálnice na tt, tak uz pak přestanu byt netrpeliva. Ale jak tak koukám, asi to potom teprve začne 😀 No, mam ještě zhruba 3-4 dny do příchodu mechy, tak uz se to krátí 🙂 Ale uz bych po tom pul roce chtela najít // 🙂

ronyx
6. led 2015

@pankafe No to jsem si říkala taky,až najdu // tak už budu spokojená a v pohodičce,ale prd,najdeš // pár dní jsi spokojená a pak tě to začne uřírat,je vše ok? Je to jak má být,alespoň malou tečku vidět na utz.... 😀 no a takhle už to bude až do porodu.Po kontrole zase chvíle klidu a za pár dní už to začne na novo a nemůžeš dospat další kontroly 😀 Těhotenství je vlastně jedno velké čekání.

pankafe
6. led 2015

@ronyx No to je něco pro mě 😀 Trpělivost není moje silna vlastnost 😀 Tak jsem teda zvědavá...

pankafe
6. led 2015

@ronyx Jak ty mas dlouhé cykly, když uz jsi měla dusika týden před MS?

ronyx
6. led 2015

@pankafe 28 dní 🙂 klasika.Právě si říkám, když jsem měla ty dušíky už tak brzy,tím pádem vysoké hcg,že by něco mohlo jít vidět hezky.A nebo jsou to ty dvojčata 😀

joyride
6. led 2015

Ahoj, no tady se snad kazde zadari...to se k vam pridam 🙂 S manzelem zkousime 4 mesic,tak tentokrat to snad klapne, podporuju to jeste inofolicem. Mam 4 dny do ms (cyklus 31 dni), nevim kdy presne byla ovulace planuju testovani do soboty vydrzet. Driv jsem nikdy neodolala a testovala jeste pred ms a to se potom castka za testy nascita 🙂 Citim uz asi tyden tlak v podbrisku a lehke popichovani, ale neco podobneho je kazdy mesic od te doby co snazilkujeme. Uz se nemuzu dockat az budu muset odmitat alkohol kvuli malemu 🙂

pankafe
6. led 2015

@ronyx Joo, já tipuju dvojcatka 😀

ronyx
6. led 2015

@joyride Ahoj tak přeju,aby se konečně zadařilo a brzy jsi našla krásné // 😉

pankafe
6. led 2015

@joyride vítej k nám 🙂 My zkousime pul roku, teď 2.mesic popijim Nosifol a momentálně čekám, zda nedorazí mrcha 😀 Za zhruba 3 dny...

makula18
6. led 2015

@veveruska8 @nonacek @pankafe
Ahoj holky. Tak jak jste na tom? 😊

ronyx
6. led 2015

@pankafe No potěš,pokud by byly tak uřvané jako byl můj první synáček tak si to vůbec nedovedu představit 😀 Kamarádka má taky dvojčata a teda takové,že jedno spí,druhé řve,tím pádem se budí navzájem,jsou hodně ukřičené,na začátku byla tak v háji,že se na pár měsíců musela odstěhovat k mámě a ta ji pomáhala,protože to psychicky prostě nedávala. Na druhou stranu jedno pozitivum by to mělo,asi bych hodně rychle klesla na svou původní váhu 😀

joyride
6. led 2015

@pankafe jeee, tak snad zabere 🙂 ja mu davam tak 3 cykly a zkusim to jenom s listovkou. Tak to jinak budeme testovat spolu 🙂 Nemela jsi pri nofisolu citlivejsi vajecniky a podbrisek?....porad mi lezi otazka, jestli je to tim nebo priznak tt. To cekani je desny, aspon ze v praci to rychle utika.

pankafe
6. led 2015

@joyride Možná trosku citlivější jsou, ale spis tipuju, ze se mi konečně poradně srovnala a nastartovala ovu, s čímž se pojí i bolesti vaječníku 🙂

pankafe
6. led 2015

@makula18 Nic nového a ty? 🙂

makula18
6. led 2015

@pankafe já taky nic. Dneska jsem složila s babičkou a dědou dvacet metráků uhlí, tak uvidíme. 🙂

pankafe
6. led 2015

@makula18 Počkej a MS dorazila nebo ne? A testik?

makula18
6. led 2015

@pankafe nedorazila. 😞 test jsem nezkoušela a asi ani nebudu.

pankafe
6. led 2015

@makula18 A do kdy budeš čekat? Mas dva dny zpoždění?

makula18
6. led 2015

@pankafe mám asi 5 dní zpoždění. Ale jelikož mám nepravidelný cyklus, tak to nemůžu říct předně. Poslední dobou jsem to měla plus minus 33 dní. Dneska jsem 38 dc.

veveruska8
6. led 2015

@ronyx
@makula18
@pankafe holky mam odpoledni vubec nestiham...koukam ze je nas tu vic 😉

makula18
6. led 2015

@veveruska8 je nás tu celkem dost. ☺ a jak jsi na tom?

veveruska8
6. led 2015

@nonacek ahojky vubec ted nestiham. Jak se mas? 🙂

ronyx
6. led 2015

@veveruska8 Ahojík,jéééé chudáčku,odpolední bych asi teď nedala,posledních pár dní jsem jak praštěná pytlem,pořád bych spala,jsem hotová,připadám si jako bych 3 dny nespala a lehnout si jít nemůžu protože mě prcek nenechá.Chce si hrát a blbnout a já mu nemůžu vysvětlit,že maminka je nepoužitelná 😀

Strana