Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx Ja mam taky dojem, ze je toho plno, měli jsme to i v rodině a zažily to i některé moje kamarádky, všechny teda s prvním mimcem, další uz se pak podařilo úplně v poho. Neboj, držím palečky, ať je vse v poho. A svagrova se dá taky dohromady a vozit spolu určitě budete, jen ty budeš mít mrnouse o trosku staršího.
@nonacek Děkuju 🙂 Taky čekám...!!! Špinění zatím ustalo, ale už i to se mi stalo. Že jsem jeden den špinila, pak den nic a pak dorazila mrcha mrchovitá! Takže zítra ráno na mě čeká Dr. Max testík 🙂 A uvidíme, co udělá BT, do dneška byla zatím ukázkově nahoře, aspoň jedno maličkaté pozitivum.
Ty dej zítra určitě vědět, co u dr.! Budu na tebe moc myslet 🙂
Tak spineni je zase tady. Přesně jako minuly mesic. Takže bud se zítra MS rozjede nebo ne... Ráno dam vědet.
@lucina90 Tak jak jsi dopadla?
Já 26 DC, 11 DPO, BT dokonce stoupla na 37,2. Pořád špiním, trochu víc než včera, ale pořád to není vyloženě MS - kterou ovšem dnes po tom dvoudenním špinění očekávám ☹ Už to i cítím na břiše, že je to blízko. No a tt je negativní. Možná je na něm pidi doušek, ale vyfotit to absolutně nešlo, takže foto nepřikládám.
@verusky To jsi moc hodná, ale myslím, že se přidám do krevní party 😀
@ronyx @nonacek @lucina90 @milca11 @veveruska8
Holky, napadlo mě takové ranní menstruační zamyšlení, mohlo by se to třeba jmenovat "Životní menstruační cyklus ženy" 😀 Začíná to na začátku puberty "Panebože, co to je, nechci aby to přišlo" (šok z první MS), následuje "Panebože, hlavně aby to přišlo" (období, kdy mladá dívka děti ještě nechce), "Panebože, hlavně aby už to nepřišlo" (období, kdy chceme děti), "Panebože, hlavně aby už to přišlo" (období po kojení, když chceme mít jistotu, že se naše tělo po porodu vrátilo do normálu), následuje "Panebože, už je to zase tady" (těch X let do menopauzy) a poslední je "Panebože, kde to je?" (při přechodu).
No nejsme my ženy pitomé 😀 Věčně nespokojené a věčně chceme opak, než naše tělo právě dělá 😀 Snad mi to admin nesmaže, že jsem mimo téma. Myslím, že vás můj dopolední výplod fantazie pobaví ;)

@pankafe No jo no, je to hrozné ☹ Nejhorší je,že to teď slyším u každé druhé kolem,že o mimi přišla.Teď už jsem vyplašená i já.Ona má ještě dvouletou holčičku a to víš,sama s ní,chlap pořád v práci,tak jí občas zvedala atd a to je hned. Já mám 3 letého kluka a ten taky věčně chce hopa a to má 18 kg. Snažím se ho nenosit nezvedat,ale vždy to nejde.Když je třeba chlap v práci,já vařím a on chce sedět u mě na lince a pomáhat mi,tak ho musím zvednout a pak zase sundat.Vždy mám u toho takový blbý pocit,ale člověk si prostě nevybere.Při koupáni to samé,do vany ho dát musím že jo a to samé ven.Tak doufám,že mimčo je držák a ten nápor ustojí