Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
Uvidime bud dorazi nebo ne.ale asi zase nic ;(
Holky jste zlate diky za podporu jo kazda jsme jina,🙂ale mimi bych si uz prala 🙂
Ale jak si rozkliknu tu fotku ten druhy tak tam neco je.asi moje domeni
Asi zatim neni ale jednou to musi prijd 🙂
@makula18 holky dokávat nedorazila mrcha tak je furt naděje,máte bt nadějnou tak uvidíte. Já to mé poslední
@lucina90 tehu zjistila týden vynechání ms. a to biochemicke tehu sem zjistila 2 dny po vynechání ms.
@ronyx ono záleží kdy proběhne ovulace,dříve jsem to neřešila.. ovulace ..bt.... až teď poslední pul roku
@pankafe a teď sem to zjistila až moc brzy,ono je to každý cyklus asi jinak.
@veveruska8 😙
tak jsem doma holky , vypadá to dobře plod odpovída 8 týdnů tehu,ale prej podle měsíčku jsem 6 týdnů tak to moc nechápu. srdíčko už ťuka💖
já měla na testu ducha už 9 den po ovulce, testovala jsem hrozně brzy nevědomky, měla jsem dlouhé cykly a už jsem měla dostat MS, ale ovu se mi posunula dozadu, byl teda slabej, ale zase nic co bych musela těžce hledat, jen jsem se divila, proč pár dní nesílí 😀 no a taky jsem zkusila zbylý ovu test, jelikož jak jsem tu už měla nastudováno, na začátku těhu vychází pozitivní i ten a je citlivější, ten teda vyšel krásně pozitivně 🙂
Ahoj holky,
jdu se s vámi podělit o svůj příběh 🙂 V roce 2012 mi lékařka na endokrinologii řekla, že přirozeně to u nás díky štítce nepůjde, můj partner se toho chytil a tudíž neměl problém s nechráněným sexem, neb se domníval, že z toho nic nebude. Na Silvestra jsme se pohádali, protože mi mezi řečí řekl, že on nikdy nebude podstupovat vyšetření vedoucí k umělému oplodnění (děti bral jako starost navíc ke své ochrnuté matce, otci s neakutní leukémií, zadluženým bratrem a zadluženým partnerem matky), oplakala jsem to, sama vypila asi dvě lahve vína, no a 6.1. jsem si jen tak udělala těhotenský test, abych měla jistotu, že další cyklus brzy začne. Jaké bylo překvapení, když jsem koukala na ducha nemusím popisovat.Partner nesl celé těhotenství špatně, nechoval se tak, jak bych očekávala a chtěla, ale po porodu malé se to zlomilo, za malou by dýchal a je to ten nejlepší táta. Už po šestinedělí jsem cítila, že bych chtěla mít děti dvě, že bych chtěla pro malou sourozence. Času moc není, přeci jen už mám po třicítce (vím, pro někoho žádné číslo, ale s rodinnou anamnézou je to dost), ale partner o druhém nechtěl ani slyšet. A teď, když holky ze skupinky postupně rodí děti a hlásí se další těhotné, má touha po druhém miminku se znásobila. Nicméně jsem to nechtěla lámat přes koleno, jedno štěstí mám a když partner nechtěl, nechtěla jsem na něj tlačit. Nehlídala jsem si cykly, ovulku, nic, věděla jsem, že v druhé polovině měsíce +- přijde MS, zcela náhodně jsem měla poznamenaný začátek prosincové MS. Na konci prosince nám praskla ochrana, partner chytil depku a já se jen smála, že z toho teď až do MS nebude spát, nicméně mi to nedalo a šla jsem si udělat ovulační test - byly tam dvě čárky, ale ne stejně silné. Ovulace přišla den poté. Tak jsem si tak říkala, jaká by to byla sranda, kdyby z toho opravdu něco bylo. No holky a ono vypadá, že asi ano, včera jsem byla 9 DPO a na mamatestu byl duch, takový ten, co nezachytíte na fotce a dost ho hledáte, ale byl tam. Naběhl kolem třetí minuty. Dnes, byt jsem si slíbila, že testovat nebudu, jsem musela znovu, nevydržela bych to a duch naběhl už kolem půl minuty, na fotce zaznamenatelný za předpokladu, že se hodně ztmavila, teď odpoledne už i bez ztmavení, nicméně pořád jsem si říkala, že je to mamatest, který bývá falešně pozitivní, tak jsem zkusila ještě Benu a Clearblue. Benu ukázal také ducha, Clearblue ale ukázal -, ale tam jasně píší, že nejdříve 4 dny před MS a to je ještě čas. Takže netrpělivě čekám, co přijde příští týden. A jestli to vyjde, opravdu budu přesvědčená o tom, že tam nahoře mám svého anděla strážného 🙂
Tak mrska se rozjela sice slabounce +ze spinenim tak uvidim jestli se rozjede uplne nebo ne.muzu treba zakrvacet ale pak se nerozjede?mela to uz nektera z vas?bricho prestalo bolet.
@nonacek mocinky ti gratuluju a ze srdicka preju!!!!! Slyset srdicko musi byt neco uzasneho!!! Fnuk az mi z toho padaji slzy.... moc moc stestiii 🙂
@veveruska8
@makula18
@lucina90
@ronyx
, moc vam dekuji
@miryp Ahojík,no moc zajímavý příbeh 🙂 Pokud je to tvé přání,pak přeji abys na testíku našla brzy pořádné // 🙂 Každopádně jak to tak čtu,partner by asi nebyl moc nanšený co? Je malinko smutné když žena v těhu nemá v chlapovi podporu a necítí,že se raduje s ní třeba z pohybu miminka 🙂 Já si nedokážu představit,že bych na to byla tak nějak sama.Pamatuju u prvního těhu,jak mi přítel lehával na bříško a poslouchal mimíska,hladil a byl nadšený když ho prcek kopl.Přeji aby přítel alespoň trošičku zmoudřel a zažívala sis v těhu jen to krásné

Holky uzijte si krasny vikend a zkuste na chvilinku vypnout a jen tak relaxovat 🙂