icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lucina90
12. led 2015

@pankafe taky to tak vidím, že bez testu. A pokud máte pravidelný sex tak se to určitě povede brzo 🙂

milca111
12. led 2015

jj tak ob den sexíkem se nic nepokazí,u nás ale není možný 😀 Jak jsou děti doma,tak tatínek spí dřív jak děti a přes den jsou nám stále v patách tak i teď to tedy do romantického početí by mělo daleko 😀 ty naše chychlovky v koupelně 😀DD

makula18
12. led 2015

@pankafe takhle jsem to udělala přesně já minulý měsíc. Žádné testy. A teď toho trošku lituju.🙂

nonacek
12. led 2015

@pankafe me také tehu testy a ovu testy... stali tolik peněz ze bych mela zaplaceny uměle oplodnění😉😆😆😆

nonacek
12. led 2015

@ronyx tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama 😀 😀 😀

veveruska8
12. led 2015

Ahojky děvčátka 🙂 jak pak se mate?

veveruska8
12. led 2015

Holky mam pocit,ze z toho asi nic nebude.... dneska rano v 5:50 jsem merila bt jen tak ze zvedavosti a 36,6....ale...v 4:05 jsem vstavala a sla curat a dat kockam nazrat. Tak nevim nevim. 🙂 nekde jsem slysela ze vychazeji falesne testy tesne pred ms nebo pred ovu. Chjo chjoo

pankafe
12. led 2015

@makula18 pročpak lituješ?

makula18
12. led 2015

@pankafe protože kdy bych věděla kdy jsem měla ovulaci, tak vim, že moje doba od ovu k ms je přesně 12 dní. Takhle nevím nic.

pankafe
12. led 2015

@makula18 Hm, tak to chápu ☹

nonacek
12. led 2015

@veveruska8 počkej,,,dorazila ms?? Nedorazila tak neplaš......
A Já verim,ze jsi tehu takhle muj tehu test nikdy nevypadal když sem nebyla tehu.
Tak to si nemyslím,že nejsi. ! ! !
Testovala jsi?

ronyx
12. led 2015

@veveruska8 Ahojík,neplááááš, BT ještě nemusí nic znamenat,lidské tělo je nevyspitatelné 😀 a pokud nedorazila mrška a testíky mají dušíky,tak bych vůbec nestresovala 🙂 Zítra ráno zase testni a uvidíš,ono podle těch dvou testů bylo krásně vidět jak duch sílí,tak se mi nechce věřit,že by to takhle kecalo.

veveruska8
12. led 2015

@ronyx
@nonacek ahoj kocky jste hodne...ja vim plasim ...nene mrska nedorazila zatim....budu testovat az ve stredu jedine s dr. Maxem. Holky ja nevim co to se mnou je..jeden den jsem ok a duhy den se nenavidim...... a proto si myslim ze mrska prijde. Dneska jsem 34DC....

ronyx
12. led 2015

@veveruska8 Joooo,to jsou normální příznaky těhu 😀 Nálady jako jarní počasí 🙂 Neboj,bude to určitě všechno v pořádku,mrška nedorazí a ve středu najdeš krásé // 😉 Já jdu ve středu na první kontrolu,tak doufám,že dopadnu dobře.I když se určitě ještě prd dovím,jelikož budu teprv 5+6 😒

nonacek
12. led 2015

@veveruska8 s tim te chapu jsou to hormony ,jsem také hnusna mrzuta...........
Myslím,že tehu jsi a klidně bych si nato vsadila 😉

veveruska8
12. led 2015

@ronyx jsi moc hodna ronyx. Jsem vcelku dost pozitivni clovek a ted tohle. Juuuu musis pak podat info co tam videl.neco by uz videt uz by mohlo byt. Co vubec tvuj muz? Je stastny? Doufam ze budes mit pravdu! Opatruj vas oba :-*

nonacek
12. led 2015

@ronyx my víme ocem mluvíme vid? A naše chlapy taky 😉 😀

veveruska8
12. led 2015

@nonacek nonacku Zlaticko ty i ronyx ve me. Verite a ja jsem strasne stastna.... zlatí jak se vubec pocita ta druha luterarni fraze pokid to pisu spravne... kdyz ovulace byla 24_26 dc....k tomu se pricita 10 nebo 14 dni?

nonacek
12. led 2015

@ronyx u mne v tomhle týdnu viděl dutinku v děloze 😉

nonacek
12. led 2015

@veveruska8 většinou 14dni

veveruska8
12. led 2015

@nonacek tak to muze frajerka klidne jeste dorazit!!!!!!

veveruska8
12. led 2015

@nonacek pockam do patku...

nonacek
12. led 2015

@veveruska8 hlídá vás 😇. ! ! ! a na něj je zpolhnuti 😉

ronyx
12. led 2015

@veveruska8 Naštěstí má radost a na miminko se těší,on je ten typ,co hodně podporuje.Celé první těhu chodil na veškeré kontroly na gyndu se mnou 🙂 sestřičky z něj byly nadšené,jak je šikovný,že se nějaký tatínek konečně odváží přijít hrdě na gyndu a vejít až do ordinace 😀 Byl se mnou i u porodu. Teď to bude úplně stejné 🙂 Navíc je perfektní otec,nemá problém v noci vstanout k mimču a obstarat ho,když už já jsem totálně grogy a dělal to sám od sebe.Přebalit,nakrmit,běžné věci pro něj 🙂 Navíc malého naprosto zbožňuje,je s ním každou volnou chvíli a vím,že stejně to bude i u druhého 🙂 Lepšího tátu jsem si obstarat nemohla 😉 Ve středu dám určitě vědět 🙂 pořád tak nějak doufám,že tam něco uvidí a řekne mi,vše je jak má být .Všude na netu píšou,že na konci 5 tt je už hotové srdíčko a bije,tak by mohla vidět i když ze zkušeností holek tady asi ne.Všechny říkaly,že až tak v 7 tt bylo vidět srdíčko

nonacek
12. led 2015

@veveruska8 proc by měla dorazit mrcha .... nevěřim a co ten test ? ještě jednou nevěřim,protože i lut.faze je taky jinak dlouha u každé jinak. Já ji mela někdy 10 dni a posledne 17dni. ale test jsem nikdy falesne pozitivní neměla tak neboj

ronyx
12. led 2015

@nonacek No můj chlap je teď chudák 😀 Naštěstí vždy jak se uklidním a svitne mi,tak se mu to snažím vynahrazovat 😀 Jinak já si jen říkám,jestli jsem třeba nemohla mít ovulku dřív,když už 8 dní před ms byl na testu duch a den před ms už dálnice.Tím pádem by byl starší a mohlo jít něco vidět.Ale to už jsou mé hloupé spekulace 😀

nonacek
12. led 2015

@ronyx to potom ano,to by mohla byt dříve Já byla těhu 5 týden a na pohotovosti a viděl dutinku,ale týden pote my Můj ginekolog řekl ze mohu byt 6 týden a ať se nelekam kdyby tam nic neviděl..... a po zasunutí 😀 ultrazvuku se sám překvapil a řekl jo tak tady už vidět je co vidět má a podle velikosti plodů jste 8 týden.
Tim chci říci , že lékaři to počítají jinak než my tady ........ takže klidně můžeš byt dyl a plod muže mít už i srdicko😉

nonacek
12. led 2015

tak jdu spinkat maminy 😉 Tak pokračování zítra... 😀 Dobrou noc💋

ronyx
12. led 2015

@nonacek Jůůůů to by bylo super,ale spíš to vidím na kontrolu za týden 🙂 Je mi vlastně v celku jedno jestli ve středu,nebo za týden,hlavně ať tam srdíčko je a hlavně ať tluče 🙂

veveruska8
12. led 2015

@nonacek ja vim 🙂 vdycky kdyz mam malou radost dokazu si ji pak sama zkazit. Dobrou noc pozdravuj malickeho drobecka 🙂 😉 a moc dekuju za podporu :-*

Strana