icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
29. led 2015

@ronyx ahooooj kočko , je to krásna fotečka,ale je fakt ,že tam jakoby visí otočeně😁 😀
Hlavně že je mimi rozbušené a v pohodě a ty taky 😉😉😉😉🍀🍀🍀🍀

nonacek
29. led 2015

@makula18 tak ti držím palce ať to klapne ✌😙😘😚
a urcite dej vědět.🍀🍀🍀🍀

nonacek
29. led 2015

@pankafe tak to ti držím pěsti ať to vyjde !

makula18
29. led 2015

@nonacek určitě dám neboj. ☺

nonacek
29. led 2015

@makula18 držím palce MOC !

makula18
29. led 2015

@nonacek moc děkuji. Je pravda, že po tom kontryhelu mě bolí v okolí levého vaječníku jako blázen. Tak uvidíme. 🙂

veveruska8
29. led 2015

@shynne ahojky 😉 jak pak se mate nufici? Kocko je mi stale. Blbe...v noci rano,odpoledne vecer.....nekdy pomaha jidlo. Jsem na jogurtech a o rohlikach. Maso nemuzu ani videt. A co u te e uz take lepsi? Nevim jestli to neni i z utrose? Predepsal mi na udrzeni. A copak jsi dnes varila?

nonacek
29. led 2015

@makula18 kéž by to dopadlo. Fakt moc ti to přeji 🍀🍀🍀🍀🍼

nonacek
29. led 2015

@veveruska8 ahojky ,, je tak tobě je blbě ? Mě na nevolnosti pomáhali mentolove bonbóny.
Konkrétně Cerny Hallsky

veveruska8
29. led 2015

@ronyx ahojky kocicko 😉 jj stale blbe...ale myslim si .ze to mam z to utrose...sice ho zavadim ,ale myslim si ze je to z vetsi casti on. Kocicko jdu 9.2 myslim si ze bych se mela dozvedet uz vic veci a hlavne jaky teda tyden jsem podle utz. Nakoupila jsem si vitaminky,pomerance,mandarinky,kefiry,activii a rohliky 😉 mam pocit ze kynu a kynu...rano splaskla a vecer jak v 7 mesici..hruza... manzel se mi smeje ze jsem roztomila 😀 a co ty? Co jsi dneska varila? A jak ti je?

veveruska8
29. led 2015

@nonacek ahojky zlati :-* hallsky opravdu? Tak to zitra koupim. Mam tedy zazvorove lizatka ale uz mi nepomahaji ... a tobe je dobre? Nemas nevolnosti?

makula18
29. led 2015

@nonacek moc děkuji. Jsi zlato. 😉

keckemet
29. led 2015

@veveruska8 mne bylo z Utrogestanu vždycky strasne zle...brala jsem ho obe tehot.do 12tt. 2-0-2. Ted jsem tehotna potreti (neplanovane) a rozhodla jsem se, ze tentokrát ho užívat nebudu. Jednak, priroda si poradi a jednak třeba mne zle nebude....

veveruska8
29. led 2015

@keckemet ze jo vid. Ja se pak poradim s doktorem. Protoze pak v praci nemuzu fungovat...chudinky zakaznice abych jim jeste neublinkla na hlavu hiiii. Drzim palecky aby jsi ho brat nemusela. Me ho nasadil radeji...jelikoz jsem mela zamlkle tehu. Verim ze vse bude ok 😉 a gratuluji 😉

keckemet
29. led 2015

@veveruska8 ja měla první teh.co dělat abych nenablila do operacni rany 😀 😀 😀

shynne
29. led 2015

@veveruska8 ahooojky zlatko, to mě mrzí,že ti je tak zlee,ale může to být z toho utroše,taky to tak měla kamarádka..Věřím,že to musí být náročný u toho ještě dělat zákaznice, uvidíš toho 9. až to řekneš dr. hlavně aby tě to nějak moc netrápilo..mě je dobře,občas divně-těžko,to nějak překonám a pak je zase lépe,ale taky si říkám,zda to není z hladu i když sem to dnes měla po o. Pořádně papkej ovoce,to ti udělá lépe,ja už mám taky zásobu,ale na maso chut mám teda 😀 😀 dneska jsem dělala sekanou s bramborem 😀

ronyx
29. led 2015

@veveruska8
@nonacek Ahojík kočky.Tak mě je dneska hrozně.Od rána chodím a funím,je mi blbě od žaludku a pořád se cítím jako by plná,přejezaná,přitom jsem celý den skoro nic nejedla 😝 Tak nevím jestli se mi zase rozjíždí ty nevolnosti,nebo to bylo jen dnes a včera. Na druhou stranu jsem za to ráda,alespoň nejím jako nezřízená 😀 Taky teď nějak ulítávám na pomerančich a mandarinkách 🙂 Tak se držte maminečky,hodně odpočívejte a hýčkejte si pupíky 😀

nonacek
29. led 2015

@veveruska8 jo už je mi dobře,ale cucam hallsky 😀

nonacek
29. led 2015

@ronyx 😀 😀 😀
Zkus také cucat Hallsky,mě to pomáhá
mě už asi nevolnosti odezněli ... snad 😀

ronyx
29. led 2015

@shynne Hojíček,taky jsem dneska dělala sekanou s bramborem 😀 Ale já do ni jen párkrát vrtla a už jsem se cítila zase jako bych sežrala celé prase 😀 Teď se cpu mega pomerančem,spíš to vypadá jako meloun 😀

shynne
29. led 2015

@ronyx ahooojky 😀 😀 to je dobrý, já si jí dala ještě ted studenou a s hořčicí 😀 😀 a zítra k obědu bude ještě taky,jsem na ní měla šílenou chut 😀 nech si moooc chutnat 😀 😀 já zase koupila mega grepy,že si je ráno odštavním 😀 jo a nakoupila jsem si do mrazáku lednáčky s kosovou příchutí 😀 😀
ted čtu,že ti není uplně ok,tak držím palce,at je to brzy lepší a žaludek nezlobí 😉

ronyx
29. led 2015

@shynne Joooo,já bych si tááák dala nanuk 😀 Já zbožňuju klasického tvarohového Míšu,toho si zítra koupím 😀

shynne
29. led 2015

@ronyx toho já taky můžu,ale ted jsem zahlídla lednáčky,tak jsem jich pár vzala,ale zatím na mě čekají v mrazáku 😀 😀 musím všeho s mírou,jinak to dopadne zle 😨 😅

terul
29. led 2015

Ahoj holky 🙂 Už jsem tady pokládala začátkem týdne otázku, že jsem vysadila HA na konci roku a poslední MS byla 4.1.2015. Už asi 2 týdny mě bolí prsa, začalo to bradavkama, teď už mě bolí i po stranách. Po ráno je mi špatně, ale nezvracím, jsem unavená a mám pořád nafouklý podbřišek - nejde zatáhnout. Cítím takový tlak a rozpínání, občas mě píchne. Po ránu mě bolí jako kdybych měla dostat MS, ale do minuty to přejde. Jsem taková citlivější, BT dnes ráno 37,14 a teď večer 39,4. Nemocná nejsem, nic mě nebolí. Připadá mi, že s každým dnem je to horší nebo se něco přidá. TT jsem dělala před chvilkou a je negativní. Možná je ještě brzy, MS by měla přijít nejdříve o víkendu, ale je to jiné. Je ještě naděje..? 😒

nonacek
30. led 2015

Holky nevím komu poděkovat za srdíčko 💖 ale moc mne potěšilo .. Děkuji 💋💋💋💋

nonacek
30. led 2015

@ronyx jeee tak tý taky ses na pomerančich ? TAk to jsme na tom stejně 😀 😉

ronyx
30. led 2015

@terul Ahoj naděje je vždy 😉 Příznaky by těhu odpovídaly a četla jsem tu spoustu holek co byly těhu a test jim ukázal // třeba až týden po vynechání,pár holkám dokonce až 14 dní po očekávané ms 🙂 Já pozitivní testík našla 8 dní před očekávanou ms,takže každá jsme opravdu jiná a máme to individuálně.Neztrácej naději,uvidíš,buď ms dorazí nebo ne 😉 A když nedorazí tak zkus určitě za 2 dny testnout 😉 Držím pěsti

nonacek
30. led 2015

@terul Ahoj,tak naděje umírá poslední... 😀
kolik dni jsi po ovulaci ? jestli to je 14dní tak už by měl byt pozitivní,v případe těhotenství.
Hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀

ronyx
30. led 2015

@nonacek Dobré ránko.Jo no,tlačím do sebe jeden za druhým a ještě do toho pořád piju pomerančový džusík 😀 Nějak mi to teď začlo až moc chutnat.Co ty jak je?Mě je teda po ránu každým dnem hůř.Sotva otevřu oči tak už cítím jak je mi zle a natahuje mě.Takže hned musím stávat a něco narvat do pusy 😀

nonacek
30. led 2015

@ronyx Ahojky zlatí,,, ne mě je už dobře a taky piju džusi a jim pomeranče a mandarinky ,,, tak ze by holčička 😉😉😉
ale už se radši omezují,protože jsem se osipala nějakou vyrážkou.. tak to také neprehanej😉

Strana