Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
Ahoj holky jsem 31DC cyklus mam 28.jsem 15DPO a ms nikde.jen dnes se mi zda ze zacinam malinko spinit,na poslednim testu jen duch to jsem testovala 13DPO.myslite ze se rozjede?test by uz neco ukazal ne?
@veveruska8
@ronyx
@shynne
Ahoj děvčata,tak kde vás mám...... ?
@martinalinda Ahoj ... sem zvědavá ... tak jak to u tebe vypadá ???
@nonacek ahojky tak u me porad nic, vsecko vic boli, i prsa a zada. Spani o nicem, porad nemuzu usnout a v noci se furt budim. No a ms porad nikde 🙂 vcera jsem testla a nic, bilo ale ovu test pirad pozitivni 🙂 takze zitra testnu zas, dneska jsem vyjela po chlapovi, takze se asi bourim 🙂 ve ct pudu k dr snad uz bude i testik pozitivni.
@veveruska8 Ahojík 🙂 Chuďátko,tak snad vám ho už brzy zprovozní 😉 Já pořád stejně,teď už jen přežívám do kontroly.Jdu ve středu a už se nemůžu dočkat.Dneska jsem si objednala Angelsounds,přímo ze zahraničí,takže má do dorazit za 15 - 35 dní,to bude akorát,abych ho mohla začít používat 😀 Používá se od 12 tt. Tak budu alespoň denně v klidu,když uslyším prďolkovo srdíčko a budu vědět,že je v pořádku. Teď to přežívání ze dne na den do kontroly je děsné
@veveruska8 cauky kočko ,jak pak se máš? A co mimi?
Já se mam furt stejně ,,,,dobre😉
V utery jdu na gindu,tak snad se tam dozvím výsledky s te krve✌
@nonacek
@ronyx
@veveruska8 Hezké pondělí holky 🙂 jak pak těhulkujete? my měli včera oslavu manži,tak jsem toho měla dost a večer vytuhla u tv 😀 jinak stále žaludek na vodě 😝 a nechut k x jídlům 😝
Držím palečky na kontolách tento týden @ronyx a @nonacek a těším se na samé krásné zprávičky 🙂 😵 😵
@shynne Ahojík,já jdu ve středu,už se strašně těšíííím,konečně bude průůůůůkazka 😀 My měli taky oslavu,jsem měla svátek a ač to nějak zvlášť neslavím tak se u nás sešlo lidí a žralo se a žralo se 😀 Dokonce jsem i zhřešila a dala si česnekovou pomazánku ve které byla i niva,ale tak trošku prý nevadí.Mě teda nevolnost docela opustila,ráno mi je jen občas malinko divně,ale nic strašného.Tak doufám,že tu kontrolu na lačno zvládnu 😀
@ronyx jeee ty se máš,já doufám,že na příští už mi taky průkajdu,ale ještě mě čeká 14dní čekání 🙂 to bude dlouuuuhý...dodatečně přeji všeee nejlepší k svátku 😵 u nás taky proběhla v neděli oslava.takže taky žranice a včera mi bylo hůř 😨 to víš,že jo,určitě zvládneš,budeš myslet na mimíska a ono to uteče..
@veveruska8 držím ti palce a myslím na tebe a mimi... Opatruj se .
Těším se na tvou přítomnost na MK.💋💋💋💙💖
@veveruska8 Ahojík,téééééda ty marodíš chuďátko 😒 Tak pořádně odpočívej ať jste oba s mimískem co nejdřív zase zdraví jako řípy 🙂
@ronyx no já tomu taky moc nerozumim😩😩😩😬 , ale mimi sem viděla , Cucalo si prstíky...,pohlaví mi nerekl.
Jen se po usmál a mlčel a přitom melo krásne nožky od sebe..😩😩 foto bych sem dala
Ale nejde mi to nahrát asi s tim budu muset někam zajít proč to nejde.
Tak tý jdeš zítra jo... , budu na tebe myslet a držet ti palce ✌ A pak sem hod foto ať se pokochame💖💙
A pohlaví si dAš říct?
@nonacek Zítra hned v 8:00 na lačno,uff to bude,konečně i ta průkazka. A právě odběry krve na screening a rovnou i na nemoci a krevní skupinu.Foto určitě dám 🙂 pohlaví si rozhodně říct nechám,ale až toho 25.2 na tom screeningu.Zítra budu teprve 9+6 dle ms a 10+4 dle utz,to je ještě brzy,poznat to jde prý nejdřív od toho 12 tt 🙂
Jůůů,to musel být krásný pohled 🙂 Doufám,že zítra už uvidím miminko s ručičkama a nožičkama,naposled to byl Betmen visící ze stropu 😀
@nonacek Já bych si možná i troufla a poznala 🙂 viděla jsme už hodně ultrazvuků.Pokud to fotil zespod určitě by se to poznalo,buď je tam jasné kávové zrno a je to holčička a nebo není a je to chlapeček 😉 .Škoda,že ti to nejde nahrát 😒 Jedině to poslat na email a já se ti pokusím kouknout 😀 Nebo se nech překvapit 😉

@shynne Sem ráda,že ses ozvala💋
Negatyvni zprávy nečti a věř jako mi všechny , že vše dopadne tak jak má a mi všichni porodíme zdrave miminko😉
Držím ti palce ✌✌✌