Vidíte duchy na těhotenském testu před menstruací?
Vidíte něco? Mám 3 dny do ms.
Ještě si koupím jiný test, protože jsem se dočetla, že zrovna Pepino a mama test není úplně spolehlivý.

ale jo při zvětšení vidím na obou testech slaboučké duchy, kolik jsi DPO víš?? Tohle by odpovídalo cca 9-10DPO
Oba negativní ( prosvítá ryska ) jeste je čas na test
Duchy vidím 🍀🍀
ale jo při zvětšení vidím na obou testech slaboučké duchy, kolik jsi DPO víš?? Tohle by odpovídalo cca 9-10DPO
@dashyyy jojo, 9-10 DPO bych měla být.
Vím že je na testování brzy, ale nevydržela jsem 😁
Vidím 😍
Ja tam carku vidim, tak drzim palce. Muj mamatest vypadal 9dpo taky takto, mam tu ted akorat diskuzi, tak kdyztak koukni 😊
Ja tam carku vidim, tak drzim palce. Muj mamatest vypadal 9dpo taky takto, mam tu ted akorat diskuzi, tak kdyztak koukni 😊
@marketanovakova14 určitě kouknu 😊
já z takové čárky 10DPO mám doma skoro 13letý kousek 😉 držím palce
Tady si myslím že je pěkně růžová, jestli nejsem slepá 🫣😄
Tady si myslím že je pěkně růžová, jestli nejsem slepá 🫣😄
@lujhu Joo ve skutečnosti je narůžovělá 🤭
já z takové čárky 10DPO mám doma skoro 13letý kousek 😉 držím palce
@dashyyy tak uvidíme 😁
Taky něco vidím ,Mě též ukázal něco ale čekám na zpoždění , já mám 2 dny do ms
@lujhu ale na tom tvým taky něco vidím, tak se necháme překvapit 🤞🏼🍀
Zkoušela jsem teď a nic tak zkusím ještě z ranní moči jinak asi budu čekat na ms😏
Zkoušela jsem teď a nic tak zkusím ještě z ranní moči jinak asi budu čekat na ms😏
@lujhu Tak uvidíš ráno.. já ráno zkusím ten Livsane
Je tam duch tak asi můžu potichu gratulovat 🍀 můj test opět nic , sice mám bazální teplotu pořád vysokou a šíleně bolestivé bradavky ale asi počítám stím že ms dorazí
Je tam duch tak asi můžu potichu gratulovat 🍀 můj test opět nic , sice mám bazální teplotu pořád vysokou a šíleně bolestivé bradavky ale asi počítám stím že ms dorazí
@lujhu díky, ale nechci nic zakriknout, tak budu doufat, že ms už nepřijde.
Já jediný co u sebe pozoruji jsou návaly horka a zimy a nafouklé břicho. Jinak vlastně vůbec nic. Ale tohle mám i před ms 😊
Kdy ty to máš přesně dostat?
Tolik duchů na tolika testech, to si myslím, že je jasný 🍀 držím pěsti
Je tam krásný duch 😊
Tolik duchů na tolika testech, to si myslím, že je jasný 🍀 držím pěsti
@teryem díky, doufám, že to dopadne 🍀
Je tam krásný duch 😊
@klokanka31 nejradši bych další test nechala na pátek. No uvidíme.. 🤭
Zkusila jsem ještě odpoledne zbyl mi ještě jeden test a vyšel takhle, že by zas ryska? já už nevím 🫣
@lujhu To je hezký duch
Zkusila jsem ještě odpoledne zbyl mi ještě jeden test a vyšel takhle, že by zas ryska? já už nevím 🫣
@lujhu no něco tam je 🤔
Zitra mám mít ms
Jestli vydržíš...😁 My se taky pokoušíme o mimi, a kdybych našla ducha jako ty, testuju každý den 😄

Ještě to dám do komentu, aby to šlo přiblížit.