icon

Viditelnost chyb ve formátu smajlíků a jejich řešení

16. říj 2022
Viditelnost chyb ve formátu smajlíků a jejich řešení
lencaa11
16. říj 2022

Nic pozitivního testovat dál ☘️☘️

palja
16. říj 2022

Nevím jak to vypadá naživo, ale tohle spíš vypadá jako ryska. Zkuste testovat za pár dní a uvidíte.

anita003
16. říj 2022

Mně to teda přijde jako krásná čárka...

ronyx
16. říj 2022

Mamatest 🙈 tomu se nedá věřit ani za mák, zkus Dr. Max

jjasmina
16. říj 2022

Doporučila bych jinou značku testu

jasemin26
16. říj 2022

Náznak tam vidím, ale těžko říct zda ryska nebo duch, zkuste za pár dní a uvidíte jestli sílí. Taky záleží kolik dní před ms nebo kolik dní zpoždění. Držím palce

rosalline
16. říj 2022

Taky tam vidím hezkou čárku

kakba
16. říj 2022

Zadna ryska, krasna carka

autor
16. říj 2022

@palja rysku se mi tedy nikdy nepodařilo vyfotit .. a není to mamatest, krabičku jsem už sice vyhodila, ale kupovala jsem Livsane

autor
16. říj 2022

@kakba děkuji moc za povzbuzení, byla jsem nějaká přešla, ale nakonec jsem ráda, že jsem testovala 😊 vím, že není vyhráno, ale že se to vůbec povedlo jsem happy

autor
16. říj 2022

@rosalline díky moc, jsem ráda, že mě nešali zrak 😊 ani jsem jí nemusela nijak natáčet proti světlu byla tam v termínu blbý je že tyhle čárky časem blednou tak na schovaní na památku to asi nebude

autor
16. říj 2022

@anita003 děkuji! 😊

emamir
16. říj 2022

Já bych řekla, že to tam je.🥰👍🏼🤰🏼

klokanka31
16. říj 2022

Je tam 🍀

barulina
16. říj 2022

Ano vidím. A podotýkám, že mě osobně, Mamatest nikdy nelhal 😉

nina004
16. říj 2022

Niečo tam vidím, držím palce ✊ Určite by som ešte ráno vyskúšala tú istú značku či silnie. Väčšinou silnie každý druhý den. Mne mamatest nikdy neklamal. Inak toto Livsane nebude ten je ružový ešte takto vyzerá slniečko

katherine177
16. říj 2022

@kakba měla jsem takto a těhotná nejsem ,taky Mamatest

katherine177
16. říj 2022

Tak tento test Livsane není

koko123
16. říj 2022

Já testovala taky mama testem 3 dny před PS a měla jsem tam taky takové duchy. Teď mám od Dr. Maxe 5 dní zpoždění a čárky sílí. Asi je to individuální, jak koukám tak každá značka dělá duchy a je nespolehlivý 😂😂😂 bože

hasara33
16. říj 2022

@katherine177 a víš to jistě? Nemohlo se jednat třeba o biochemické těhotenství? Protože tohle už ani není duch, ale regulérní slabší čárka 🤷‍♀️

mionella
16. říj 2022

@hasara33 všechna moje biochemicka těhotenství skončila když jsem přestala kupovat mamatest....ale před tím jsem ještě zkusila namočit všechny testy ruznych značek...do jedné moče a jediný test ktery ukazoval ne duchy ale čárky byl mamatest...a to jsrm ještě ani netušila že můj přítel může mít děti podle vyšetření jen přes IVF....

mionella
16. říj 2022

@hasara33 mamatesty se stahovali ze všech kamenných lékáren i drogerii...moje kámoška je magistra v lékárně....tak to vím...

katherine177
17. říj 2022

@mionella také jsem měla takové krásné čárky a nic

katherine177
17. říj 2022

@hasara33 nevím ,ale za dva dny byl test Mamatest slabší ,ale jiné značky byly negativní ,ukazoval mi to jen Mamatest

pepickovapavlinka
17. říj 2022

Vidím a přeji ať není falešná

hasara33
17. říj 2022

@mionella ty jo tak to je síla 😳😳 já jsem vždycky považovala mamatest za nejspolehlivější, ale už budu raději kupovat jinou značku v případě nutnosti

mionella
17. říj 2022

@hasara33 taky jsem ho považovala za nejlepší... při posledním synovi mi ukázal přesně ale prý poslední rok až dva ukazuje ty falešné čárky ....