icon

Vynechání menzes

verunczee
17. srp 2016

Dobrý den,
vím, že se to tady omílá dokola, ale rozhodli jsme se, že se pokusíme s přítelem o miminko. Před měsícem jsem skončila s HA a několikrát jsme spolu spali 😉, tento týden mě měl přijít menzes, ale doteď se nedostavil. Mám jen průhledný výtok, bolesti v kříži, bolest hlavy a pobolívání v podbřišku v okolí vaječníků (jako kdyby ta mrška měla přijít). Chtěla bych se teda zeptat jestli si mám za týden udělat test nebo je to brzo když teprve před měsícem jsem skončila s HA? Děkuji

misula29
17. srp 2016

přesně jak píšeš, milion diskuzí na tohle téma a stejně se zakládají pořád nový 😀 Takže opět stejná odpověď , udělej si test a budeš vidět .Klapnout to mohlo a nemuselo 😉

verunczee
autor
17. srp 2016

děkuji, jsem nerozhodná ☹

lichtakova
17. srp 2016

@verunczee proc nerozhodna? Jestli uz jsi to mela dostat, bud zkus test nebo jeste pockej...ale az to bude vic nez 35 dni,tak bych asi vyrazila k dr.na vyvolani...dost mozna bude delsi dobu trvat,nez se ti to srovna,to je caste.

veronkama
17. srp 2016

Ahoj holky,mela bych takovou otazku. Slysela jsem ze kdyz chci zjistit z krve tehotenstvi tak staci zajit do laborky a tak me za nejaky poplatek zjisti hladinu HCG? Je to pravda? Dekuji predem za odpoved

lv
17. srp 2016

@veronkama ano, je to na tvoji žádost, tedy jako samoplátce, pohybuje se to 150-300kč, zavolej si do konkrétních laboratoří v okolí.

veronkama
17. srp 2016

@lv dekuji,prave by se mi to hodilo muj doktor ma dovolenou a ja bych to potrebovala zjistit,protoze mam uz tri mesice spozdeni

lichtakova
17. srp 2016

@veronkama fiha,3 mesice? A co test?

iwet91
17. srp 2016

@veronkama A dr. asi těžko má dovolenou 3 měsíce že ? A co test první měsíc když ti to nepřišlo ? To už je docela divné 🙂

lichtakova
17. srp 2016

@iwet91 beres mi to z ruky 😉

verunczee
autor
17. srp 2016

Tak test jsem si dělala..a je negativní tož nevím ☹

misula29
17. srp 2016

@verunczee pokud jsi vysadila HA tak může trvat než cyklus naskočí.Určitě bych šla k doktorovi

verunczee
autor
17. srp 2016

díky asi se tam na příští týden objednám pokud bude místo :D

bajuliss
17. srp 2016

@verunczee a kdy sis delala ten test ? A jaka znacka ? Podle me neni na skodu vyzkouset i jinou znacku

padme7
17. srp 2016

já když jsem vysadila HA, tak jsem MS neměla taky tři měsíce,pak jsem musela na vyvolání, a ještě i několikrát po tom, trvalo mi rok než se mi to srovnalo

lichtakova
17. srp 2016

@padme7 mne taky,proto jsem to tady i psala,ale mam pocit,ze se jim to moc nechce cist 🙂,ale je to bohuzel tak. Moc nechapu tyhlety cachry-chci dite,menzes nemam,test negativni,ale k doktorovi radsi nepujdu...

aqualech
17. srp 2016

Ahoj holky,dnes jsem si dělala test po 5 denním zpoždění menses dle fotky co myslíte asi je to tam?

bajuliss
17. srp 2016

No je to tam !! 😉 gratuluju 🙂 este bych treba zitra zkusila ten druhy...ale myslim, ze se zadarilo 🙂

aqualech
17. srp 2016

Já jsem z toho úplně roztřesená že se mi tomu ani nechce věřit 🙂

bajuliss
17. srp 2016

@aqualech ia byla taky...hlavne jsem nemohla pockat az budu za x hodin doma a test jsem delala uz ve vlaku 😀 ale hned jsem se podelila s pruvodci 😀 jsme aspon pokecaly 😀

lichtakova
17. srp 2016

@aqualech to si piš, že to tam je 🙂

aphr0dite
18. srp 2016

@aqualech gratuluji ja to tehdy taky nevydržela a do lékárny jsem šla s ampulí moči 😀 byl to krásnej pocit když ta čárka se tam objevila ☺