Vynechání menzes
Dobrý den,
vím, že se to tady omílá dokola, ale rozhodli jsme se, že se pokusíme s přítelem o miminko. Před měsícem jsem skončila s HA a několikrát jsme spolu spali 😉, tento týden mě měl přijít menzes, ale doteď se nedostavil. Mám jen průhledný výtok, bolesti v kříži, bolest hlavy a pobolívání v podbřišku v okolí vaječníků (jako kdyby ta mrška měla přijít). Chtěla bych se teda zeptat jestli si mám za týden udělat test nebo je to brzo když teprve před měsícem jsem skončila s HA? Děkuji
děkuji, jsem nerozhodná ☹
@verunczee proc nerozhodna? Jestli uz jsi to mela dostat, bud zkus test nebo jeste pockej...ale az to bude vic nez 35 dni,tak bych asi vyrazila k dr.na vyvolani...dost mozna bude delsi dobu trvat,nez se ti to srovna,to je caste.
Ahoj holky,mela bych takovou otazku. Slysela jsem ze kdyz chci zjistit z krve tehotenstvi tak staci zajit do laborky a tak me za nejaky poplatek zjisti hladinu HCG? Je to pravda? Dekuji predem za odpoved
@veronkama fiha,3 mesice? A co test?
@iwet91 beres mi to z ruky 😉
Tak test jsem si dělala..a je negativní tož nevím ☹
díky asi se tam na příští týden objednám pokud bude místo :D
já když jsem vysadila HA, tak jsem MS neměla taky tři měsíce,pak jsem musela na vyvolání, a ještě i několikrát po tom, trvalo mi rok než se mi to srovnalo
@padme7 mne taky,proto jsem to tady i psala,ale mam pocit,ze se jim to moc nechce cist 🙂,ale je to bohuzel tak. Moc nechapu tyhlety cachry-chci dite,menzes nemam,test negativni,ale k doktorovi radsi nepujdu...
No je to tam !! 😉 gratuluju 🙂 este bych treba zitra zkusila ten druhy...ale myslim, ze se zadarilo 🙂
Já jsem z toho úplně roztřesená že se mi tomu ani nechce věřit 🙂
@aqualech to si piš, že to tam je 🙂

přesně jak píšeš, milion diskuzí na tohle téma a stejně se zakládají pořád nový 😀 Takže opět stejná odpověď , udělej si test a budeš vidět .Klapnout to mohlo a nemuselo 😉