icon

Zadařilo se?

veronikapigi
6. bře 2015

Holky vydite ducha nebo mam vidiny? Zitra ma prijit ms

Zadařilo se?
Strana
z4
svlocka
10. bře 2015

@veronikapigi super 🙂 kolik on stoji?

veronikapigi
autor
10. bře 2015

@svlocka ani se neptej..stal me pres dve stovky hrozny! ale aspon vim to co mi obyc test neukaze

misimisi
10. bře 2015

Gratuluji 🙂 Mně zase digitální neukázal +, ale na GSmamatestu byly slaboučké čárečky, které pak sílily. Samozřejmě, už další digi dělat nebudu, bych se nedoplatila 😀 Testovala jsem faaaakt brzo, poprvé právě asi 21 DC 😀

misimisi
10. bře 2015

@veronikapigi Veru, já měla poslední MS 4.2., budeme tak nějak podobně, kdy ty? 😉

veronikapigi
autor
10. bře 2015

@misimisi děkuji.. to jo ja uz taky nebudu kupovat drahe to je

veronikapigi
autor
10. bře 2015

@misimisi ja mela poslední 13.2 v kolikatem týdnů jsi?

linee
10. bře 2015

@veronikapigi Gratuluji! Proc jdes tak brzy k dr.?

svlocka
10. bře 2015

@veronikapigi taky jsem mela posledni 12.2 za dva dny ma prijd tak uvidime

svlocka
10. bře 2015

Z niceho nic mam horecky 37,7 nejsem nemocna,muze to byt i tehu treba?

sarka49
10. bře 2015

Já bych to měla dostat v pátek (bude 13. tak doufám, že nebude nic). Už víc jak týden mě neustále bolí v podbříšku, To jsem nikdy neměla. Po ovulaci mám skoro 2 týdny. Dělala jsem si tt a je tam slabá druhá proužka. Vy jste mě nahlodaly, že mamatesty jsou falešně pozitivní. Je test z DR MAXE spolehlivější? Jsem zvědavá, jak to dopadne? Kdy popřípadě jít k lékaři?

misimisi
10. bře 2015

@veronikapigi Hádám začátek 6t. K Dr jdu až v pondělí, snad už něco vykouká 😀
@svlocka Múže to být i únava, mám asi nějakou virozu, bolení v krku, kostí, rýma, kašel, zv teplota, únava, ale není to tak hrozné, do práce chodím.
@sarka49 Zkus za dva dny od stejné značky, jestli čárka zesílí, mně teda mamatest falešné duchy nedělal 😉

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@svlocka fakt? Mam taky od minulého tydne nad 37tehu byt muzes

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@sarka49 me nikdy falesny duchy nedelal zkus za par dni dalsi testik a uvidis preju krasne // me od minuleho tydne co jsem testovala od patka vysly krasne dalnice az dnes jinak slabe carky

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@linee děkuji.. Radeji tam zajit chci mam takoveho doktora, ktery tam je jen kazde stredy a nekdy tam neni vubec vis pro jistotu tam zajdu at mam klid

linee
11. bře 2015

@veronikapigi ptam se jen proto, ze si nejsem jista, zda uz neco uvidi. Drzim palce, at je vse ok🙂

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@linee uvidim, kdyby ne pozve me na jindy

sendyna20
11. bře 2015

Holky co myslíte? Je to tam nebo ne? Jít k doktorce nebo ještě týden počkat?

misimisi
11. bře 2015

@sendyna20 Je to tam 😉 K dr tak 14 dní od vynechání MS nebo při problémech.

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@sendyna20 gratuluju! Jsme na tom stejne..Jsem ve ttetim týdnu dnes jsem byla na gynde vzali mi krev a ultrazvuk zatím neni ni videt jen těhotenska sliznice a mimi by mělo byt tam kde ma říkal

svlocka
11. bře 2015

@veronikapigi zacinaji me bolet prsa a podbrisek mam zvysene nad 37 ale nemocna nejsem deloz.cipek mam nizko otevreny a mekky tak nevim zitra to ma dorazit kez by nedorazila 🙂

veronikapigi
autor
11. bře 2015

Uvidis.. Me uz nedorazila.. Držím palecky a dej vědět ju zítra

svlocka
11. bře 2015

@veronikapigi jo dam vedet co a jak mam posledni ovu test k TT se nedostanu je lip si ho udelat rano nebo behem dne?

veronikapigi
autor
11. bře 2015

@svlocka ovu testy se dělaji behem dne ne z ranni moci ale jesli ho chces vyzkoušet zkus ho kdy chces a uvidis

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi spodni dnes a ms jeste nekde,myslis ze asi tento mesic nic :(

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka ja ti nevím bud je ještě brzy nebo tehu nebudes ☹ ms dorazila?

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi ne jeste ne,je zas pravda ze mi min.mesic test ukazal az 16DPO.tak uvidime.jsem 13DPO 29DC.

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi tys mela asi silnejsi ovu ze?v kolikatem jsi byla jak ti test ukazal dve?a jinak vse v poradku?🙂

svlocka
12. bře 2015

@veronikapigi merila jsem si BT vim ze rano hned tak jsem merila trochu pozdeji mela jsem 37,6. Ale kdyz ti madmorazit ms tak by nemela byt takova teplota ne?nevis🙂

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka me ukazal 11DPO slabou carku a vcera rano uz byly dalnice ale delala jsem tehu testy... Jinak ovulku jsem mela dva týdny a den zpět.. BT nemerim.. Zkus si zmeri normálni telesnou jestli budes mit zvysenou.. Ja ji mela uz od uhnizdeni a trva do ted

veronikapigi
autor
12. bře 2015

@svlocka jo a ja mam cyklus 22dni a i tak se zadarilo a lut. fazi kratkou tam 12dni

Strana
z4