Zapomenutá HA, spádové krvácení - máte zkušenosti?
Zdravím, jak už sem psala v jedné otázce.. Zapomněla sem dva prášky, po 3 dnech spádové krvácení, nebo spíše jen naružovělé až" hnědé". je to cca 2 týdny od nechráněného styku, a není mi zrovna nejlépe, je načase udělat test? stalo se také někomu, že díky zapomenuté HA otěhotněl? Mockrát děkuji za případné otázky ženy 🙂
@di7 když uprostřed platíčka přestaneš brát prášky, tak dostaneš cca do 3 dnů ms. Když jen vynecháš tak se to může projevit špiněním... Vlastní zkušenost🙂
Měla jsem normálně ms a začala jsem brát prášky. Těsně co mi ms skončila, jsem si usmyslela, že se mě nechce nic užívat, tak jsem normálně přestala brát a šup hned druhý den další krvácení....
Test sem zkoušela už po týdnu, ale vždy negativní. A lékař, řekl, ze i on z krve to pozná po 4 týdnech oplodnění, a druhý zase že z krve po 9 dnech oplodnění, tak nevim 😀 Napadlo mě, jestli by mi třeba pomohlo si to nějak spočítat nebo už nevím kudy kam, zrovna stěhujeme, a mám strach cokoliv tahat, "kdyby náhodou" :O :-P
Dneska zkusím test 🙂 zase na netu, sem četla, že "usadit" vajíčku trvá až 5-6 dní, tím pádem, by mi to test zase neukázal, že?

@di7 Podle mě testem nic nezkazíš, nechci tě strašit, ale kamarádka má dvojčata ze zapomenutého jednoho prášku...