Zpoždění MS a silná bolest v podbřišku
Ahoj, potřebovala bych poradit. Dnes je to již 5 den co se MS nedostavila (vždy se dostaví včas max. s jednodenním zpožděním). Zhruba 2-3 dny před MS pociťují že se dostaví, ale teď nic.
Po sexu s přítelem mě silně začalo bodat v podbřišku (to se mi nikdy nestalo), bylo to jako křeče při MS, ale bylo to mnohem silnější. Mohla jsem jen ležet na zádech a při každém pohybu to bylo mnohem horší. Přes noc se to zmírnilo, ale pořád pociťuji menší tlak v podbřišku. Dále se mi občas zamotá hlava a je mi zle.
Nechci ještě plašit a dělat si test proto píšu sem.
Nevím si rady.
Předem děkuji za odpověď.
@adela123r 5 dni po vynechani MS by jsi mela v pripade 'uspechu' jiz vysledek videt.
@adela123r Ahoj,test nebo gynda tě stejně asi nemine..řešit by jsi to měla co nejdřív..
@verunkanatalka dnes jsem si dělala test, byl negativní.. křeče v břiše a v podbřišku stále trvají..
Test může být negativní a stejně můžeš být těhotná, někdy se to prostě ukáže až později. Nejdříve duch a pak čárka 🙂 Pokud si nejsi jistá a bolesti stále trvají, tak si zajdi k lékaři ať tě vyšetří, může ti udělat test z krve a budeš mít jistotu a vědět jestli jsi nebo nejsi těhotná.
@adela123r opravdu si zajdi na gyndu,nebudeš se nervovat a budeš vědět co se děje..

Test si udělej, pokud bude negativní, běž raději k lékaři, ať to není nějaký zánět.