Polohovatelný otočný sporťák s polohováním na pás, do 2-3 let. Našla bys takový?

Zodpovězené
9. zář 2019

Ahoj Eli,

už se v tom ztrácím a potácím. Sháním sporťák. Gelová kola (event. gumová), jizda po směru i protisměru, polohování nohou, ideálně prodloužená stříška se síťkou, přiměřeně velký košík dole, nánožník přímo na sporťák, polohování do lehu a přes šňůrku (ne dané polohy).

Prosím, zachraň mou hlavu a napiš, že jsi něco takového našla dřív než já 🙂 - tak, aby to vydrželo aspoň do 2/3 let.

Děkuju za pomocnou ruku! ;)

Ahoj!

Strašná škoda, že neuvádíš rozpočet. Protože rovnou mě napadl asi nej all-terrain favorit - Britax Go Big,

Britax Go Big

který je i prostorný, i s gumovými (pěnou plněnými) bezúdržbovými pneumatikami, a ještě se polohuje i přes šňůrku (na pás) - jednoznačně prostorem i kvalitou vydrží. Jsou tam ale dva, tedy hlavně jeden větší problém, pokud bys měla finance omezené - je to dražší model. Zbývá pak ještě možnost podívat se bazarový, ale nezaručuji, že ho najdeš za nějakou dobrou cenu.

Kromě něj bych se podívala i na Casualplay Kudu 3;

Casualplay Kudu 3

a z levnějších, ale i podstatně těžších a "pro nenáročné rodiče určených i Dorjan Quick Sport.

Dorjan Quick Sport

Oba se ale polohují páčkou. A napadá mně ještě Concord Wanderer/Camino - ale ten by zase mohl mít lepší stříšku (vyřešíš clonou, myslím si).

Concord Wanderer

Concord Camino

K nánožníku - já osobně bych to neprioritizovala, neboť to výběr značně omezí resp. znemožní. Mnoho kočárků totiž počítá spíše s fusakem - a dostupné jsou vždy dobré a fajn sedící uni nánožníky Pinkie, příp. stahovací deky, které poslouží dobře a Tvůj výběr neohrozí. Dorjan každopádně ve výbavě nánožník má - ale není podle mě top, co se toho, jak sedne, týká.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.