Kombinovaný kočárek Moon Solitaire - jaký je?

Zodpovězené
25. bře 2019

Ahoj Eli,

chtěla bych moc poprosit o recenzi kočárku Moon Solitaire. Zaujalo mě, že oproti Moon Scala, kterou má kamarádka a je velmi spokojená, nabízí i možnost zapnutí odpružení. Láká mě i nižší váha a skladnost. Sporťák splňuje všechny mé požadavky - po/proti směru, úplný leh, korbička větší pro letni miminko. Zajímalo by mě, zda přední gumová a zadní gumová kola s pěnou opravdu zvládnou střední terén - žádný extrem, ale občas štěrk, polňačka.
Moc recenzí jsem zatím neobjevila.

Moc děkuji.

Ahoj!

Moon Solitaire jsem zkoušela na Expu.

Moon Solitaire

Je to na pohled i dotek fakt robustní, stabilní, velký kočárek - opravdu věřím, že nebudeš mít na nerovnostech problém. Gumová kola mi imponovala také - jelikož nedostanou defekt, ale ani nenaberou kamínky. Korbička je skutečně prostorná a vydrží, věřím že i celou zimu (matrace uvnitř na délku 78 cm). Skládání je na tak velký kočárek také velmi optimálné.

Co bych vytkla je, že sedák by mohl být prostornější (ale do takových dvou, dva a půl roku vydržíte), vyšší váhu (14 kg určitě není málo) a širší konstrukci (61 cm). Podle mě na tvé potřeby, pokud akceptuješ jeho nevýhody, a taky ti vyhovuje i designově, je dobrou volbou.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.