Trojkombinace s gelovými kolečky. Je Bexa vhodná?

Zodpovězené
15. srp 2019

Ahoj,

chtěla bych se zeptat na názor na kombinované kočárky Bexa.

Čekám říjnové miminko, hledám trojkombinaci tak do 15 tisíc, s gelovými kolečky, která bude vhodná i do terénu.

Je značka Bexa vhodnou volbou?

Trošku mě zaráží, že ji nemůžu moc najít v prodejnách a recenzí na ni taky moc není.

Díky 🙂.

Ahoj!

Kočárky značky Bexa nejsou špatnou volbou. Vynikají prostornými hlubokými korbičkami, dostatečným prostorem i ve sportovní části, a fajn cenou s příslušenstvím v ní zahrnutým. Pokud bych měla něco vytknout, bylo by to jednodušší, slabší propracování, a dále stříšky sporťáků, které by vleže mohly být delší... no a samozřejmě, jak je pro polské trojkombinace typické, vyšší váha plus větší rozměr po složení. Tato značka není vysloveně mým favoritem, ale zároveň není ani nevhodnou volbou - je takovým dobrým středem a celkově jsou maminy v rámci možností a poměru cena - výkon spokojeny. Doporučuju se zaměřit na modely alespoň pod 14 kg, a ideálně čím méně, tím lépe.

Za mě osobně je v této kategorii favoritem Kinderkraft Prime 2019 z důvodu nižší váhy, jakož i fajn sporťáku - ALE bohužel kola jsou tam nafukovací. Každopádně poměr nízká cena - spousta výkonu je tam super.

Kinderkraft Prime 2019

A když už řeším trošku jiná kola, nedá mi nezmínit i nepolský ABC Design Salsa 4, který je super funkčně, váhově, a cena je fajn také (i trojkombi, např. v barvě Graphite, s autosedačkou a nánožníkem vyjde kolem 15 tis.). Nemá kola gelová, ale pěnová - ale pěna je to kvalitní, nenabírá kamínky. A odpružení je fakt super, plus obrovská korbička, koš i stříšky ...

ABC Design Salsa 4

Bexe funkčně podobným, a designově zajímavým by alespoň na inspiraci mohl posloužit i Tutis Aero (trojkombi ale i v akčním setu na pilulka.cz najdeš od 17 tis., což je více, než jsi chtěla.

Tutis Aero


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.