Vaše zkušenosti s Huggies Ultra Comfort 3

konik_testuje14.12.2018

V tomto fóru si můžete pročíst názory, zkušenosti a dojmy 10 maminek z testování plenek Huggies Ultra Comfort 3, určené pro děti vážící 5-8 kg.





Jsou navrženy tak, aby dítě bylo spokojené, mělo pocit sucha a plenky mu nebránily volně se pohybovat díky speciálně navrženému tvaru. Přináší jistotu, že bude vaše děťátko vždy v suchu a jeho hebká a jemná pokožka bude chráněna, protože prodyšný materiál plenek dýchá.

Dokonale a velmi rychle absorbují vlhkost, kterou uzamknou uvnitř plenky. Elastický pás, pružná ouška a dokonalý tvar jednoduše zajistí, že plenka přilehne k tělu, jemně ho obepne a zůstane na místě. A navíc jsou českým výrobkem.

Byl to zajímavý test a věříme, že si děťátka plenky oblíbila.

---

Taky jsme otestovali pleny a plavky v jednom - Huggies Little Swimmers. Recenze maminek si můžete přečíst tady: https://i.modrykonik.sk/recenze_huggies_little_...

Testovaly jsme Huggies Ultra Comfort

Celý minulý týden jsem měla se svou čtyřměsíční dcerkou Mariankou příležitost testovat nové plenky Huggies Ultra Comfort ve velikosti 3, určené pro děti o váze 5-8 kilogramů.

Hned na začátek bych chtěla napsat, že jsem k celému projektu přistupovala s jistou skepsí, protože oblíbenou značku plen už jsem si dřív našla a natřikrát odzkoušela. Prémiová řada konkurenční značky (říkejme jim pro jednoduchost Péčka) sice nebyla bez chyb a nehody se stávaly, pořád byly ale tyto pleny to nejlepší z obrovského množství výrobků, které jsem stihla během tří plenkových období vyzkoušet.

Tolik na úvod a jdeme na test z praktické stránky. 🙂

Prvním příjemným překvapením byla velikost vzorku k odzkoušení - dvě balení po 58 kusech. Za týden jsme spotřebovaly sotva polovinu jednoho, takže - díky, Koníku. 🙂
Po rozbalení se nevyvalil žádný zápach, což se u Péček dělo vždy. Maličkost, ale fajn. Obrázky na plence jsou sice pěkné, ale tolik pozornosti a chvály jako jiné maminky v testu bych jim nevěnovala. Co mě ale zaujalo hned, při porovnávání s našimi Péčky, byla velikost pleny - doporučená váha miminka pro Huggies je 5-8kg a pro Péčka 4-9kg, přitom Huggies jsou o poznání delší.

A tady jsem začala tušit, že osvědčená Péčka mají konkurenci. Naším nejčastějším problémem s plenami totiž vždycky bývaly žlutohnědé úniky až mezi lopatky, které člověk objeví po dlouhých minutách, kdy si v nich drobátko hoví a skvrna vesele sákne vrstvami oblečení, zavinovaček, případně autosedačkou apod...


Nebudu to natahovat - podstatně vyšší zádová část problém vyřešila. Za týden testování (a další týden psaní recenze) se takové zaneřádění nestalo ANI JEDNOU. Pro mě je to revoluce v přebalování, vážně. 😮

Tou největší vychytávkou plínek Huggies Ultra Comfort je totiž vysoký elastický pás v zádové části, extrémně pružný, přitom pevný. Takový Péčka nemají - lehce pružné jsou sice po celém obvodu, to se ale s chytře umístěnou "gumou" u Huggies nedá srovnat.

Zezečátku jsem měla dojem, že je Marianka skoro přeštíplá, když ho vepředu dostatečně dotáhnu, ale nestěžovala si, a časem jsme spolu vychytaly přesné místo pro lepky, které jí pohodlně sedí.


Další vychytávky plenek Huggies pak už byly jen bonusy. Zmínila bych větší "motýlky" kolem nožiček proti postranním nehodám,

nebo modrou zónu, která pojme vážně neuvěřitelné množství čehokoli. 🙂

Díky těm dvěma jsem nemusela při prvním kojení kolem čtvrté hodiny ráno vyskočit z postele a za nespokojeného fňukání Marianky jí místo kojení přebalovat. Což je i pro mě, velkého spáče, obrovské plus. Ráno pak byla plínka opravdu plná, ale všechno zůstalo uvnitř. Zadeček byl přitom na omak suchý, pořád na něm byl cítit jen večerní krém.
A Marianku jsem mohla převlékat obden, což jsem dřív kvůli častým flíčkům a skvrnám neznala.

Týden s Huggies je za námi, ale hned, jak spotřebujeme zásobu Péček, přejdeme zpět na Huggies. I s největším předsevzetím být kritická a objektivní mě pleny prostě nadchly a příbuzným jsem už zakázala kupovat jiné. 🙂


#test_huggies

Testování Huggies

Jsem velmi ráda, že jsem měla tu příležitost testovat plenky Huggies. Syn má citlivou pokožku a ne všechny plenky, které jsou na našem trhu mu vyhovují, jiné zase nevyhovují mě a to především kvůli horší kvalitě.




Poté, co kurýr dorazil s balíčkem jsme se s Dominičkem ihned vrhli na testování.

Plenky mají hezký vzor s žabičkou a opičkou, který se střídá ve dvou variantách, jsou o něco silnější, než na co jsem zvyklá, ale nic strašného, co by miminku mělo nějak vadit. Na ohmat je povrch plenky hrubší a na zadní straně se nachází po celé délce pružné gumičky, které by měly zabránit nepříjemným nehodám (Tuto funkci plenky bohužel nemůžu v praxi naplno ohodnotit, jelikož syn kaká téměř vždy až po rozbalení :D. Ale když už se tak stalo, vše zůstalo na svém místě.)




Co musím opravdu pochválit jsou gumičky podél nožiček, ty drží na výbornou a tak se mi nestalo, aby plenka protekla a i přes to nezpůsobují na nožičkách žádné otlaky.

Velké plus dávám za lepící pásky, které drží neuvěřitelně! S takovou silou a kvalitou jsem se u jiných plenek nesetkala a stejně dobře drží i po opakovaném odlepování.




Co se týče velikosti plenek, tak mi příjdou o něco menší. Syn má 3 měsíce a v době testování cca 6,5 kg. Jelikož je dost akční a rád kope nožičkami, měla jsem ze začátku dost práce mu plenku zalepit (částečně to je dáno i tou řasenou částí na zadní straně, která jí tak zkrátí ), postupně jsem ale již našla grif, jak na to. Každopádně na velikost 4 bych přešla určitě dřív, než by dásáhl 8mi kilogramů . 


Další věc, která mě celkem překvapila je, že po bocích miminka zůstanou celkem velké mezery (viz foto). Nebojte se toho, z plenky nám za celý týden testování nikdy nic neuniklo a mé prvotní obavy se tak rychle rozehnaly.



Ihned první večer jsme zkusili hlavní "zátěžový " test. V noci nepřebaluji, abych malého zbytečně nebudila, takže měl plenku na sobě 11 hodin a obstála na výbornou! Nikde neprotekla, zadeček měl syn zcela suchý a po opruzení nebo vyrážce nebylo ani stopy. Na fotce s ubrouskem je krásně vidět, jak i po silném zatlačení je plena opravdu savá a tak se nemusíte bát nechat miminko celou noc v jedné plence (foto). Přes den osobně měním pleny minimálně po 3 hodinách, pokud jdeme na procházku tak i po 5 ti a výsledek byl totožný.



Po necelém týdnu, kdy Huggiesky používáme, se u malého neprojevila žádná reakce na pokožce a plenka ani jednou neprotekla. Čeho jsem si všimla, že u stolice ( především u malých miminek, kdy je ještě řidší ), dojde velmi rychle k vsáknutí tekutiny, takže zůstane jen " tužší bobek " a i v tomto případě zůstává zadeček miminka relativně v suchu, což snižuje možnost zarudnutí na pokožce.



Rozhodla jsem se plenku otestovat ještě vylitím tekutiny, abych se tak přesvědčila, jaká je rychlost vsakování a kolik mililitrů plenka zvládne absorbovat.


Na plenku jsem pomalu vylila 250 ml tekutiny, která se začala rychle vsakovat. Ihned po nalití celého množství jsem otiskla první papírek (viz foto). Na něm je ještě patrné, že na povrchu je poměrně velké množství vody, ta se ale opravdu velmi rychle vpíjela do absobční vložky, až plenka zůstala opět téměř suchá a troufám si tak říct, že by zvládla i větší množství. Na druhém a třetím papírku je vidět po 5ti a 10ti vteřinách, jak se tekutina krásně vpila do plenky (viz foto).




Závěrem bych tedy chtěla říct, že ačkoliv jsem po prvotním rozbalení byla dost skeptická a pleny mě nijak neuchvátily, tak nakonec jsem si k nim cestu našla a přesvědčily mě o své kvalitě! Mají výbornou savost, nejsou dráždivé k pokožce a gumičky s lepítky jsou bezkonkureční! 


Pokud bych měla hodnotit body od 0 - 10 , dala bych 8 bodů.

Jsem velmi ráda, že jsem se k testování dostala a určitě bych si je i sama zakoupila.


#test_huggies

Testování Huggies


Začala bych asi tím, že každé matce záleží na tom, aby pro své děťátko našla ty nejvhodnější pleny. Plen je na trhu opravdu velmi hodně k výběru, ale ne každá je vhodná pro jednotlivý zadeček děťátka. 


Jelikož můj synek má velmi citlivou pokožku a stále jsem ve fázi hledání, tak jsem využila šance zúčastnit se testování nových plenek od Huggies na trhu. Měla jsem velikou radost, když mi přišlo oznámení, že jsem byla vybrána a s velikým očekáváním jsem čekala na kurýrní službu, až mi balík dorazí domů.  Hned jsem Maxíkovi oznámila,že budeme mít nové plenky.


První dojem je vzhled pleny... Měkký na dotek, jemně aromatické oproti jiným plenám.

Nejvíce mě zaujalo a mile překvapilo zadní zpevnění, které je pružné a krásně obepíná tělíčko dítěte. Vysoké okraje, které bezpečně chrání, přitom neškrtí a nezanechává zarudlé stopy.

Plenka krásně sedí, nikde netlačí a další plus oproti do teď používaným značkám je,že nemusím použít žádný krém nebo pudr. Maxíkovo zadeček je v plenkách Huggies čistý a nezapařený. ÚŽASNÉ!!! 

Nesmím zapomenout podotknout, že i Maxík se intenzivně zapojil do testování svých nových plenek. Zjistil, že nejsou k jídlu! 


Na hmat jsou velmi pružné a příjemné a nedají se roztrhat ani žužlat. Zkoušel se za ně i schovat, ale neúspěšně, vždy jsem ho našla. Jelikož je velmi akční, plenky mu nijak nebránili v kopání ani v celkovém pohybu. Kdyby uměl mluvit, určitě vám to potvrdí sám. 


Maxíkovi se testovací týden velmi zamlouval a jiné plenky už ani nechce. Já jen dodám, že spotřeba plen oproti jiným značkám je mnohem menší, řekla bych až minimální.

Mají velkou savost a nepropustnost na dětskou pokožku, což je super.  


Oba jsme velmi spokojeni s plenkami Huggies a jsme rozhodnutí v této značce určitě pokračovat i do budoucna.

#test_huggies

Jak jsme s Emičkou testovaly plenky HUGGIES

Když mi přišla do MK zpráva, že jsme byly vybrané, abychom testovaly vylepšené plenky Huggies, byla jsem nadšená. Plenky dorazily pár dní po zprávě a hned musím říct, že mě mile překvapilo množství - dva balíky po 58 kusech.


Plenky jsem hned rozbalila. Motiv žabičky a opičky se nám líbil, už jen proto, že Ema je podle čínského horoskopu opice, ale to je jen opravdu detail 🙂 Už na pohled vypadají kvalitně a nepřipomínají šusťák. Plenka ani chemicky nezapáchá.


Jako velké plus bych vyzdvihla zadní část a nohavičky. Každé ráno míváme špinavé pyžamo, jelikož to prostě vždy proteče. Od té dob, co na noc máme Huggies plenky, je pyžamo čisté. Takže těsní skvěle. Zrovna dnes odpoledne jsem měla jinou plenku a bohužel "nehoda" na zádech.



Co se týče opruzenin - žádné nebyly.



Ema je akční miminko. Od 5 měsíců leze, od 7 měsíců obchází nábytek po dvou a plenka Huggies ji nijak neomezuje. Dovolím si říct, že jsem konečně s Emičkou našla plenky, které jsou pro ni na míru. Co jsem koukala, cena plenek taky není extrémně vysoká (dm drogerie 299,-).



Plenky Huggies určitě doporučuji a ráda bych poděkovala MK za možnost testování a objevení této skvělé značky, které bych si asi jinak nevšimla.


#test_huggies


Dupka v suchu aneb testování plenek Huggies

Představte si, že máte celý den na zadku plenku, bez možnosti si ji vyměnit, jak se vám zachce. Hrozná představa, že? Proto považuji za velmi důležité, aby zadeček našeho miminka byl v suchu a nic ho v tomto směru netrápilo. 


Testování pelenek Huggies pro mě tedy byla výhra a radost zárověň a proto nejprve moc děkuji, že jsme měli tu čest plenky testovat. 


První dojmy


Na první pohled jsou plenky silnější, ale nijak nezapáchají a ani nejsou nepříjemné na dotek. Nespornou výhodou a neocenitelným plusem plenky je široký pružný pás nad zadečkem, který se krásně přizbůsobí každé mimiminku a plenka hezký drží na svém místě. Taky samotné uchycení plenky drží lépe než u jiných značek plenek. Na plenkách je obrázek opičky a žabičky.


Testování Huggiesek


Co se týká samotného testování, musím říct, že plenky obstáli lépe než jiné značky.

Během noci plenka protekla jen jednou,  ale soudím, že to bylo mým nedokonalým utažení plenky.

Jinak plenka bez problému udržela zadeček našeho kloučka v suchu. Stolice vždy zůstala na svém místě a nikdy se dostala mimo plenku. Což se u jíných značek plenek nedá říct.

S plenkami jsme strávili i dovolenou, kdy se prcek nesl v nosítku a nikde neměl žádné otlaky, což také oceňuji.



Test savosti


Provedla jsem i test s vodou, kdy jsem do plenky vylila sklenici vody a testovala, za jak dlouho se vpije do plenky. Bezprostředně po vylití vody byl povrch plenky mokrý, jak dokazují savé ubrousky, postupně jsem testovala savost po dalších 10 vteřínách, půl minutě a minutě. Po minutě už plenka byla na povrchu téměř suchá. Což svědčí o tom, že zadečky miminek budo určitě v suchu.


Musím říct, že mě velice příjemně překvapily, prcek nemá žádné opruzeniny a plenka vydržela vše, co jsem od ní očekávala. Již během testování jsem objednala plenky do zásoby, které každým dnem dorazí 🙂


Takže za mě určitě doporučuji, jsme spokojeni a plenkám za nás uděluju známku 1 🙂


#test_huggies

Naše testování Huggies Ultra Comfort 3


Často jsem na Modrém koníku četla recenze na různé výrobky, ale vždy jsem si říkala, že byste mě stejně nevybraly a ani mě nic nějak nezaujalo. Ovšem, když jsem uviděla testování plenek, tak jsem si řekla, že zkusím něco napsat. Napsala jsem příspěvek jako první, a i když nebyl nijak originální, tak za pár dní jsem měla zprávu, že jsme byli vybráni. To byl první šok… Další šok nastal, když mě pleny dorazily. Myslela jsem, že mi přijde pár plínek, ale 2 balíky tj. 116 plenek jsem opravdu nečekala. Dnes, poslední den testování, stále používám první balík plenek.


Celá nedočkavá jsem musela hned jeden balík rozbalit a okouknout pleny. První co mě překvapilo, spíše nemile byla parfemace plenek. Obecně moc nemusím, když je plenka „něčím“ cítit. Ovšem to byl pouze první dojem po rozbalení balíku. Při používání jsem už žádnou parfemaci necítila.


Další bod byla gumička na zadní straně plenek. Hned jsem si řekla, že to bude dobré když se Adámek pokaká, jelikož mu to často vyteče právě zadní stranou. Nejprve jsem zápasila se správným zapnutím plenky, ale po týdnu už jsem vše vychytala. Plenky mají vysoký pas, což zabraňuje také protečení.

Na plenkách se střídají 2 druhy obrázků, které se konkrétně mému Adámkovi moc líbily.

Plusový bod dávám také za zapínání plenek, které je opravdu pevné. Ještě u žádných plenek se mi nestalo, že by takhle držely. Materiál plenek je příjemný. Nemám ráda takové „šusťákové“ pleny, což Huggies opravdu nejsou.

Tak a samotné testování…


Hned první plenu čekal nelehký úkol -  udržet 12 hodin Adámkovu prdelku v suchu v noci. Až na první den, kdy jsem ji asi špatně zapla, byla každá noc bez nehody. To se mi poštěstilo zatím jen u zelených Pampers, jiné plenky neobstály. Takže za to mají Huggies obrovské plus. A překvapilo mě, že plenka nebyla ani na povrchu nijak mokrá, takže Adámek byl v suchu. Nejlepší pleny na noc, co jsme zatím vyzkoušely.


Jinak během týdne jsem byla opravdu moc spokojená. Staly se nám asi 3 nehody, že to vyteklo zadní stranou, ale je možné, že jsem to měla málo utažené. Nebo prostě plínka nevydržela Adámkův nápor. Adámek když něco dělá, tak opravdu pořádně. 🙂


Jelikož Adámek netrpí na opruzeniny ani vyrážky, tak tuto stránku nemůžu soudit. Ale pro mě bylo hlavní, že je jeho zadeček v suchu. Ne jako při některých plenek, kdy byl úplně mokrý.

Závěrem tedy…


Ačkoliv jsem byla ke značce Huggies skeptická a dokonce i kamarádky mě od testování odrazovaly, musím říct, že mě pleny hodně překvapily. Určitě je v budoucnu Adámkovi koupím. Jsem moc ráda, že jsem se mohla testování zúčastnit a chtěla bych poděkovat celému týmu Modrého koníka.

#test_huggies

Testování Huggies s nostalgií


Loni v červnu hlásal Modrý Koník spuštění projektu testování. Osobně zkouším přihlášky k testování málo, pouze u produktů, o které se vážně zajímám. Když na mě koncem března vyskočila nabídka na testování plenek Huggies, věděla jsem, že to chci zkusit. Přihlásila jsem se a čekala.


Vybrali mě/nás . 🙂


Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, ani u plen tomu není jinak. Trh jich však nabízí tolik, jak si vybrat? Recenze jiných maminek a vlastní zkušenost. Doufám, že má recenze bude malinko přínosná.


Značku Huggies znám již pár let, jejich plenky jsem používala u prvního syna, byla jsem spokojená a nyní zvědavá, jak jsou na tom plenky v  současnosti. Došlo u nich k výrazné inovaci? Ovlivnilo to vlastnosti pleny? Jaké jsou po cca 8 letech?? Odpovědi na své otázky jsem dostala, díky možnosti testování. Děkuji Modrému Koníku, že mi to umožnil.


V pondělí ráno zvoní kurýr, přebírám velký balík, rozbaluji a čeká mě příjemné překvapení. K testování jsou poskytnuty dva balíky plen. Paráda! Dobrala jsem zrovna poslední plenku naší používané značky a je pondělí ráno. Ideální čas začít testovat. Jdeme na to 🙂


první dojmy


Vybaluji první plenu, první dojmy z ní jsou dobré. Parfemaci téměř žádnou necítím. Na omak je plenka pevná, povrch je příjemný napříč plenou. Pozornost věnuji elastickému pásu a lepítkům. Pás krásně pruží, což jak zjistím při testování je nesporná výhoda. Lepítka mě znejistí, jsou krátká. Obrázky žabky a opičky jsou roztomilé, nejsou kýčovité.


Vracím se v paměti zpět, do doby před +-8 lety. Pleny se mi zdají na omak stejné. Vizuálně se změnil obrázek. Dřív na pleně byly obrázky medvídka Pú a jeho kamarádů 🙂

                                                             starší syn před -+8lety


☆velikost,přizpůsobení ☆


Testujeme pleny Huggies Ultra Comfort vel. 3, váhové rozmezí je 5-8kg, balík obsahuje 58ks plen. Do váhového rozpětí se syn vlézá "tak tak". Při testování se jeho váha pohybuje 7,50-8kg. I přes hraniční váhu, plena obstála. Velikost sedí, díky elastickému pásu se krásně přizpůsobí tělíčku dítka, gumičky okolo plenky zas hezky obepnou nožičku. Vše tak zůstane uvnitř plenky. Má prvotní obava z krátkých lepítek byla zažehnána. Jsou pevná, dobře lepí a drží. Celá plenka se tak stává velmi komfortní. Nikde netlačí, nejsou na těle otisky gumiček a skvěle se přizpůsobí při pohybu. Syn je velmi aktivní dítko, neustále v pohybu jak po čtyřech tak po dvou. Obchází nábytek, leze do výšek. Leze všude, nahoru, dolů, do sedu a zase zpět. Pleny obstály, netlačí, neomezují v pohybu. Nosím v nosítku a i tam je v še v pořádku. Tady dávám 5/5  

☆ savost ☆


Velmi důležitým bodem je pro mě savost plenky. Plenka nasákne tekutinu téměř rovnoměrně. Savé jádro plenky funguje dobře. Do minuty po vylití tekutiny byla plenka téměř suchá.  Dupka mého synka je tak opravdu v suchu.


Pleny obstály i v nočním zátěžovém testu. Nepřebaluji, ráno je plenka "nacucaná" ale povrch je suchý, což oceňuji. Žadné mokré bodynko, jak se mi stávalo s jinými plenkami.

Nesetkala jsem se při používání Huggies s žádnou vyrážkou či opruzeninami.

I tady dávám 5/5

                              nahoře plenka po vylití tekutiny,modré jádro nepustí

                             tekutinu zpět k pokožce dítka. Dole mokrá a suchá plena

                 Vsakování tekutiny je velmi rychlé - velké mokré kolo je ihned po vylití,

                  druhý kapesník po cca 10s a poslední po cca 40s 


☆ náš závěr ☆


Pleny testovány na synovi 8 měsíců / +- 8 kg, velmi aktivní 🙂

Balík plen 58ks nám vydržel týden a půl. Pleny splňují vše, co od plen požaduji, v testu obstály na výbornou. Za mě jsou jedny z těch lepších na trhu. Se synem jsme vyzkoušeli několi značek, než jsme našli tu,co nám sedne ve všech ohledech. Našli jsme, a nyní k ní můžu přidat i značku Huggies.


A mé otázky ohledně srovnání před lety? Jsou téměř stejné. Jsem ráda, že i po letech dostojí tomu, co o nich tvrdí výrobce. Což se o jisté konkurenční značce rozhodně říct nedá.


Zůstaneme převážně věrní "naší" značce používaných plenek, ale Huggies zařadíme jako ty náhradní, když nám dojdou ty naše. Proč? Tady jde čistě o ekonomiku. Přesto, že plenky Huggies jsou k dostání za velmi příznivou cenu (převážně jsem našla 299,-/balík), naše jsou ještě o píď levnější. Pleny Huggies ale zas pro většinu maminek jsou lépe k dostání.

#test_huggies


p.s. na mém blogu v albu "Někdy je to slušná "challenge""  zkušenosti s dalšími značkami 🙂

Testování Huggies s nostalgií


Loni v červnu hlásal Modrý Koník spuštění projektu testování. Osobně zkouším přihlášky k testování málo, pouze u produktů, o které se vážně zajímám. Když na mě koncem března vyskočila nabídka na testování plenek Huggies, věděla jsem, že to chci zkusit. Přihlásila jsem se a čekala.


Vybrali mě/nás . 🙂


Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, ani u plen tomu není jinak. Trh jich však nabízí tolik, jak si vybrat? Recenze jiných maminek a vlastní zkušenost. Doufám, že má recenze bude malinko přínosná.


Značku Huggies znám již pár let, jejich plenky jsem používala u prvního syna, byla jsem spokojená a nyní zvědavá, jak jsou na tom plenky v  současnosti. Došlo u nich k výrazné inovaci? Ovlivnilo to vlastnosti pleny? Jaké jsou po cca 8 letech?? Odpovědi na své otázky jsem dostala, díky možnosti testování. Děkuji Modrému Koníku, že mi to umožnil.


V pondělí ráno zvoní kurýr, přebírám velký balík, rozbaluji a čeká mě příjemné překvapení. K testování jsou poskytnuty dva balíky plen. Paráda! Dobrala jsem zrovna poslední plenku naší používané značky a je pondělí ráno. Ideální čas začít testovat. Jdeme na to 🙂


první dojmy


Vybaluji první plenu, první dojmy z ní jsou dobré. Parfemaci téměř žádnou necítím. Na omak je plenka pevná, povrch je příjemný napříč plenou. Pozornost věnuji elastickému pásu a lepítkům. Pás krásně pruží, což jak zjistím při testování je nesporná výhoda. Lepítka mě znejistí, jsou krátká. Obrázky žabky a opičky jsou roztomilé, nejsou kýčovité.


Vracím se v paměti zpět, do doby před +-8 lety. Pleny se mi zdají na omak stejné. Vizuálně se změnil obrázek. Dřív na pleně byly obrázky medvídka Pú a jeho kamarádů 🙂

                                                             starší syn před -+8lety


☆velikost,přizpůsobení ☆


Testujeme pleny Huggies Ultra Comfort vel. 3, váhové rozmezí je 5-8kg, balík obsahuje 58ks plen. Do váhového rozpětí se syn vlézá "tak tak". Při testování se jeho váha pohybuje 7,50-8kg. I přes hraniční váhu, plena obstála. Velikost sedí, díky elastickému pásu se krásně přizpůsobí tělíčku dítka, gumičky okolo plenky zas hezky obepnou nožičku. Vše tak zůstane uvnitř plenky. Má prvotní obava z krátkých lepítek byla zažehnána. Jsou pevná, dobře lepí a drží. Celá plenka se tak stává velmi komfortní. Nikde netlačí, nejsou na těle otisky gumiček a skvěle se přizpůsobí při pohybu. Syn je velmi aktivní dítko, neustále v pohybu jak po čtyřech tak po dvou. Obchází nábytek, leze do výšek. Leze všude, nahoru, dolů, do sedu a zase zpět. Pleny obstály, netlačí, neomezují v pohybu. Nosím v nosítku a i tam je v še v pořádku. Tady dávám 5/5  

☆ savost ☆


Velmi důležitým bodem je pro mě savost plenky. Plenka nasákne tekutinu téměř rovnoměrně. Savé jádro plenky funguje dobře. Do minuty po vylití tekutiny byla plenka téměř suchá.  Dupka mého synka je tak opravdu v suchu.


Pleny obstály i v nočním zátěžovém testu. Nepřebaluji, ráno je plenka "nacucaná" ale povrch je suchý, což oceňuji. Žadné mokré bodynko, jak se mi stávalo s jinými plenkami.

Nesetkala jsem se při používání Huggies s žádnou vyrážkou či opruzeninami.

I tady dávám 5/5

                              nahoře plenka po vylití tekutiny,modré jádro nepustí

                             tekutinu zpět k pokožce dítka. Dole mokrá a suchá plena

                 Vsakování tekutiny je velmi rychlé - velké mokré kolo je ihned po vylití,

                  druhý kapesník po cca 10s a poslední po cca 40s 


☆ náš závěr ☆


Pleny testovány na synovi 8 měsíců / +- 8 kg, velmi aktivní 🙂

Balík plen 58ks nám vydržel týden a půl. Pleny splňují vše, co od plen požaduji, v testu obstály na výbornou. Za mě jsou jedny z těch lepších na trhu. Se synem jsme vyzkoušeli několi značek, než jsme našli tu,co nám sedne ve všech ohledech. Našli jsme, a nyní k ní můžu přidat i značku Huggies.


A mé otázky ohledně srovnání před lety? Jsou téměř stejné. Jsem ráda, že i po letech dostojí tomu, co o nich tvrdí výrobce. Což se o jisté konkurenční značce rozhodně říct nedá.


Zůstaneme převážně věrní "naší" značce používaných plenek, ale Huggies zařadíme jako ty náhradní, když nám dojdou ty naše. Proč? Tady jde čistě o ekonomiku. Přesto, že plenky Huggies jsou k dostání za velmi příznivou cenu (převážně jsem našla 299,-/balík), naše jsou ještě o píď levnější. Pleny Huggies ale zas pro většinu maminek jsou lépe k dostání.

#test_huggies


p.s. na mém blogu v albu "Někdy je to slušná "challenge""  zkušenosti s dalšími značkami 🙂

Testovaly jsme Huggies Ultra Comfort

Celý minulý týden jsem měla se svou čtyřměsíční dcerkou Mariankou příležitost testovat nové plenky Huggies Ultra Comfort ve velikosti 3, určené pro děti o váze 5-8 kilogramů.

Hned na začátek bych chtěla napsat, že jsem k celému projektu přistupovala s jistou skepsí, protože oblíbenou značku plen už jsem si dřív našla a natřikrát odzkoušela. Prémiová řada konkurenční značky (říkejme jim pro jednoduchost Péčka) sice nebyla bez chyb a nehody se stávaly, pořád byly ale tyto pleny to nejlepší z obrovského množství výrobků, které jsem stihla během tří plenkových období vyzkoušet.

Tolik na úvod a jdeme na test z praktické stránky. 🙂

Prvním příjemným překvapením byla velikost vzorku k odzkoušení - dvě balení po 58 kusech. Za týden jsme spotřebovaly sotva polovinu jednoho, takže - díky, Koníku. 🙂
Po rozbalení se nevyvalil žádný zápach, což se u Péček dělo vždy. Maličkost, ale fajn. Obrázky na plence jsou sice pěkné, ale tolik pozornosti a chvály jako jiné maminky v testu bych jim nevěnovala. Co mě ale zaujalo hned, při porovnávání s našimi Péčky, byla velikost pleny - doporučená váha miminka pro Huggies je 5-8kg a pro Péčka 4-9kg, přitom Huggies jsou o poznání delší.

A tady jsem začala tušit, že osvědčená Péčka mají konkurenci. Naším nejčastějším problémem s plenami totiž vždycky bývaly žlutohnědé úniky až mezi lopatky, které člověk objeví po dlouhých minutách, kdy si v nich drobátko hoví a skvrna vesele sákne vrstvami oblečení, zavinovaček, případně autosedačkou apod...


Nebudu to natahovat - podstatně vyšší zádová část problém vyřešila. Za týden testování (a další týden psaní recenze) se takové zaneřádění nestalo ANI JEDNOU. Pro mě je to revoluce v přebalování, vážně. 😮

Tou největší vychytávkou plínek Huggies Ultra Comfort je totiž vysoký elastický pás v zádové části, extrémně pružný, přitom pevný. Takový Péčka nemají - lehce pružné jsou sice po celém obvodu, to se ale s chytře umístěnou "gumou" u Huggies nedá srovnat.

Zezečátku jsem měla dojem, že je Marianka skoro přeštíplá, když ho vepředu dostatečně dotáhnu, ale nestěžovala si, a časem jsme spolu vychytaly přesné místo pro lepky, které jí pohodlně sedí.


Další vychytávky plenek Huggies pak už byly jen bonusy. Zmínila bych větší "motýlky" kolem nožiček proti postranním nehodám,

nebo modrou zónu, která pojme vážně neuvěřitelné množství čehokoli. 🙂

Díky těm dvěma jsem nemusela při prvním kojení kolem čtvrté hodiny ráno vyskočit z postele a za nespokojeného fňukání Marianky jí místo kojení přebalovat. Což je i pro mě, velkého spáče, obrovské plus. Ráno pak byla plínka opravdu plná, ale všechno zůstalo uvnitř. Zadeček byl přitom na omak suchý, pořád na něm byl cítit jen večerní krém.
A Marianku jsem mohla převlékat obden, což jsem dřív kvůli častým flíčkům a skvrnám neznala.

Týden s Huggies je za námi, ale hned, jak spotřebujeme zásobu Péček, přejdeme zpět na Huggies. I s největším předsevzetím být kritická a objektivní mě pleny prostě nadchly a příbuzným jsem už zakázala kupovat jiné. 🙂


#test_huggies

Naše testování Huggies Ultra Comfort 3


Často jsem na Modrém koníku četla recenze na různé výrobky, ale vždy jsem si říkala, že byste mě stejně nevybraly a ani mě nic nějak nezaujalo. Ovšem, když jsem uviděla testování plenek, tak jsem si řekla, že zkusím něco napsat. Napsala jsem příspěvek jako první, a i když nebyl nijak originální, tak za pár dní jsem měla zprávu, že jsme byli vybráni. To byl první šok… Další šok nastal, když mě pleny dorazily. Myslela jsem, že mi přijde pár plínek, ale 2 balíky tj. 116 plenek jsem opravdu nečekala. Dnes, poslední den testování, stále používám první balík plenek.


Celá nedočkavá jsem musela hned jeden balík rozbalit a okouknout pleny. První co mě překvapilo, spíše nemile byla parfemace plenek. Obecně moc nemusím, když je plenka „něčím“ cítit. Ovšem to byl pouze první dojem po rozbalení balíku. Při používání jsem už žádnou parfemaci necítila.


Další bod byla gumička na zadní straně plenek. Hned jsem si řekla, že to bude dobré když se Adámek pokaká, jelikož mu to často vyteče právě zadní stranou. Nejprve jsem zápasila se správným zapnutím plenky, ale po týdnu už jsem vše vychytala. Plenky mají vysoký pas, což zabraňuje také protečení.

Na plenkách se střídají 2 druhy obrázků, které se konkrétně mému Adámkovi moc líbily.

Plusový bod dávám také za zapínání plenek, které je opravdu pevné. Ještě u žádných plenek se mi nestalo, že by takhle držely. Materiál plenek je příjemný. Nemám ráda takové „šusťákové“ pleny, což Huggies opravdu nejsou.

Tak a samotné testování…


Hned první plenu čekal nelehký úkol -  udržet 12 hodin Adámkovu prdelku v suchu v noci. Až na první den, kdy jsem ji asi špatně zapla, byla každá noc bez nehody. To se mi poštěstilo zatím jen u zelených Pampers, jiné plenky neobstály. Takže za to mají Huggies obrovské plus. A překvapilo mě, že plenka nebyla ani na povrchu nijak mokrá, takže Adámek byl v suchu. Nejlepší pleny na noc, co jsme zatím vyzkoušely.


Jinak během týdne jsem byla opravdu moc spokojená. Staly se nám asi 3 nehody, že to vyteklo zadní stranou, ale je možné, že jsem to měla málo utažené. Nebo prostě plínka nevydržela Adámkův nápor. Adámek když něco dělá, tak opravdu pořádně. 🙂


Jelikož Adámek netrpí na opruzeniny ani vyrážky, tak tuto stránku nemůžu soudit. Ale pro mě bylo hlavní, že je jeho zadeček v suchu. Ne jako při některých plenek, kdy byl úplně mokrý.

Závěrem tedy…


Ačkoliv jsem byla ke značce Huggies skeptická a dokonce i kamarádky mě od testování odrazovaly, musím říct, že mě pleny hodně překvapily. Určitě je v budoucnu Adámkovi koupím. Jsem moc ráda, že jsem se mohla testování zúčastnit a chtěla bych poděkovat celému týmu Modrého koníka.

#test_huggies

Testování Huggies s nostalgií


Loni v červnu hlásal Modrý Koník spuštění projektu testování. Osobně zkouším přihlášky k testování málo, pouze u produktů, o které se vážně zajímám. Když na mě koncem března vyskočila nabídka na testování plenek Huggies, věděla jsem, že to chci zkusit. Přihlásila jsem se a čekala.


Vybrali mě/nás . 🙂


Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, ani u plen tomu není jinak. Trh jich však nabízí tolik, jak si vybrat? Recenze jiných maminek a vlastní zkušenost. Doufám, že má recenze bude malinko přínosná.


Značku Huggies znám již pár let, jejich plenky jsem používala u prvního syna, byla jsem spokojená a nyní zvědavá, jak jsou na tom plenky v  současnosti. Došlo u nich k výrazné inovaci? Ovlivnilo to vlastnosti pleny? Jaké jsou po cca 8 letech?? Odpovědi na své otázky jsem dostala, díky možnosti testování. Děkuji Modrému Koníku, že mi to umožnil.


V pondělí ráno zvoní kurýr, přebírám velký balík, rozbaluji a čeká mě příjemné překvapení. K testování jsou poskytnuty dva balíky plen. Paráda! Dobrala jsem zrovna poslední plenku naší používané značky a je pondělí ráno. Ideální čas začít testovat. Jdeme na to 🙂


první dojmy


Vybaluji první plenu, první dojmy z ní jsou dobré. Parfemaci téměř žádnou necítím. Na omak je plenka pevná, povrch je příjemný napříč plenou. Pozornost věnuji elastickému pásu a lepítkům. Pás krásně pruží, což jak zjistím při testování je nesporná výhoda. Lepítka mě znejistí, jsou krátká. Obrázky žabky a opičky jsou roztomilé, nejsou kýčovité.


Vracím se v paměti zpět, do doby před +-8 lety. Pleny se mi zdají na omak stejné. Vizuálně se změnil obrázek. Dřív na pleně byly obrázky medvídka Pú a jeho kamarádů 🙂

                                                             starší syn před -+8lety


☆velikost,přizpůsobení ☆


Testujeme pleny Huggies Ultra Comfort vel. 3, váhové rozmezí je 5-8kg, balík obsahuje 58ks plen. Do váhového rozpětí se syn vlézá "tak tak". Při testování se jeho váha pohybuje 7,50-8kg. I přes hraniční váhu, plena obstála. Velikost sedí, díky elastickému pásu se krásně přizpůsobí tělíčku dítka, gumičky okolo plenky zas hezky obepnou nožičku. Vše tak zůstane uvnitř plenky. Má prvotní obava z krátkých lepítek byla zažehnána. Jsou pevná, dobře lepí a drží. Celá plenka se tak stává velmi komfortní. Nikde netlačí, nejsou na těle otisky gumiček a skvěle se přizpůsobí při pohybu. Syn je velmi aktivní dítko, neustále v pohybu jak po čtyřech tak po dvou. Obchází nábytek, leze do výšek. Leze všude, nahoru, dolů, do sedu a zase zpět. Pleny obstály, netlačí, neomezují v pohybu. Nosím v nosítku a i tam je v še v pořádku. Tady dávám 5/5  

☆ savost ☆


Velmi důležitým bodem je pro mě savost plenky. Plenka nasákne tekutinu téměř rovnoměrně. Savé jádro plenky funguje dobře. Do minuty po vylití tekutiny byla plenka téměř suchá.  Dupka mého synka je tak opravdu v suchu.


Pleny obstály i v nočním zátěžovém testu. Nepřebaluji, ráno je plenka "nacucaná" ale povrch je suchý, což oceňuji. Žadné mokré bodynko, jak se mi stávalo s jinými plenkami.

Nesetkala jsem se při používání Huggies s žádnou vyrážkou či opruzeninami.

I tady dávám 5/5

                              nahoře plenka po vylití tekutiny,modré jádro nepustí

                             tekutinu zpět k pokožce dítka. Dole mokrá a suchá plena

                 Vsakování tekutiny je velmi rychlé - velké mokré kolo je ihned po vylití,

                  druhý kapesník po cca 10s a poslední po cca 40s 


☆ náš závěr ☆


Pleny testovány na synovi 8 měsíců / +- 8 kg, velmi aktivní 🙂

Balík plen 58ks nám vydržel týden a půl. Pleny splňují vše, co od plen požaduji, v testu obstály na výbornou. Za mě jsou jedny z těch lepších na trhu. Se synem jsme vyzkoušeli několi značek, než jsme našli tu,co nám sedne ve všech ohledech. Našli jsme, a nyní k ní můžu přidat i značku Huggies.


A mé otázky ohledně srovnání před lety? Jsou téměř stejné. Jsem ráda, že i po letech dostojí tomu, co o nich tvrdí výrobce. Což se o jisté konkurenční značce rozhodně říct nedá.


Zůstaneme převážně věrní "naší" značce používaných plenek, ale Huggies zařadíme jako ty náhradní, když nám dojdou ty naše. Proč? Tady jde čistě o ekonomiku. Přesto, že plenky Huggies jsou k dostání za velmi příznivou cenu (převážně jsem našla 299,-/balík), naše jsou ještě o píď levnější. Pleny Huggies ale zas pro většinu maminek jsou lépe k dostání.

#test_huggies


p.s. na mém blogu v albu "Někdy je to slušná "challenge""  zkušenosti s dalšími značkami 🙂

Naše holky a Huggies

Zdravíme všechny a přidáváme naši recenzi, jak jsme s holkama testovaly plenky Huggies


Na začátek bych ráda napsala, že jsem měla obrovskou radost, že jsme byly do testování vybrány. Netrpělivě jsme vyhlížely balíček. Když dorazil, byly jsme rády, že pro dvě holčičky máme dva balíčky, z nichž jeden obsahuje 58 plenek. 


Poté co jsme plenky rozbalily, moc se nám líbily obrázky na nich. 


Naše malé holčičky, nosily si opičky a občas také žabičky. 


Vzhledem k tomu, že máme doma již dvě děti, plenky Huggies jsem vyzkoušela už kdysi v minulosti, ale nevyhovovaly mi. Byla jsem velice zvědavá, jestli nové budou lepší. 


Bohužel, ač je holky i ochutnávaly a zkoumaly jak se dalo...

...za sebe musím říct, že mě plenky uplně nevyhovují. Překvapilo mě, že ač používáme plenky velikosti 3 a na 4 se ještě nechystáme, tyto plenky jsou o kousek menší, takže i když je uvedeno, že jsou do 8 kilo, holkám uplně neseděly jak by měly (mají jedna 6,80 a druhá 6,90).


Další co mě úplně nenadchlo, ale věřím, že spoustu maminek ano je zadní pásek (gumičky), který holky měly strašně otlačený na zádech. Celkově je plenka taková tužší, než ostatní značky, na které jsem zvyklá. Je samozřejmě pravda, že pokud má miminko řidkou stolici, asi je tento pásek super, protože nepustí nic. Ale u nás tedy byl otlačený a holky byly celkově z plenek hodně omačkané. Možná, kdybychom měly 4, seděly by lépe a výsledek by byl jiný. 


Co se týká citlivosti pokožky: jedna holčička měla červený zadeček, hned druhý den používání. Takže dál už pokračovala v testování jen jedna. 


Co musím vyzdvihnout jako velké plus je to, jak drží lepící pásky a plenky se skutečně nehnou. Vydrží i celou noc a neprotečou.


Závěrem bych to tedy shrnula tak, že jsem velice ráda, že jsme se mohly testování zúčastnit. Je vidět, že každé miminko je jiné a každému sedí něco jiného, což jsem se přesvědčila i tím, že mám doma miminka dvě. Nás ale plenky nepřesvědčily a zůstaneme u původní značky.


Huggies plenky vyzkoušené, 

nejsou naše vyvolené.

Snad ostatním miminkům, 

pomohou ke krásným snům. 

Pěkně v suchu zadečky, 

pro ty naše drobečky. 

My zůstanem u původní značky

a budeme šetřit kačky.

Koníkovi velké dík, 

za vybrání pro testík. 



#test_huggies