Vaše zkušenosti se Stérimar

konik_testuje27.4.2020

10 maminek našlo úlevu od alergické rýmy. K testování dostaly jedinečnou mořskou vodu v lahvičce značky Stérimar, kterou podrobily zátěžovým testům.

A co je sprej Stérimar Mn?

Je to mořská voda v izotonické koncentraci (přirozená buňkám lidského těla) obohacená o mangan. Mangan pomáhá mírnit zánětlivou reakci nosní sliznice. Mořská voda zase blahodárně působí na podrážděný nos a oplachuje alergeny. Je vhodný jako první krok před podáním nosních antihistaminik (vyčistí nosní sliznici), nebo jako lokální pomoc, pokud pacient užívá antihistaminika perorálně, protože odplaví alergeny z nosní sliznice, tj. z místa, kudy nejčastěji vstupují do těla. Výbornou zprávou pro všechny maminky je, že je vhodný i pro ty nejmenší, jeho věková hranice je od 0+. Užívá se dva až šetstkrát denně.

Stérimar jako jediná mořská voda na českém trhu nabízí mořskou vodu obohacenou o měď s antibakteriálním účinkem. Díky kvalitnímu balení vydrží všechny spreje Stérimar i po otevření po celou dobu expirace, tedy až 3 roky od data výroby.

A víte jak značka vznikla?

Počátky používání mořské vody jako nosního spreje se datují do 70 let 20. století. Francouz Francoise Herlemont, nadšený vodní lyžař a později také zakladatel značky Stérimar, trávil díky vodnímu lyžování hodně času v pobřežních vodách Atlantiku. Postupně si začal uvědomovat, že díky neustálému proplachování nosu mořskou vodou netrpí rýmou a výborně se mu dýchá. Začal s myšlenkou pracovat dál. Chtěl blahodárné účinky mořské vody zprostředkovat i těm, kdo se nepohybují v mořské vodě tolik jako on. V roce 1975 svůj nápad zrealizoval a pustil se do výroby mořské vody ve spreji – vznikla značka Stérimar.

A co dodat závěrem?

Ženy z Koníka Stérimar Mn doporučují. Více detailů z testování si přečtěte v jejich recenzích.

Více informací o značce Stérimar naleznete tady: http://www.sterimar.cz/

Kámoš jménem Stérimar


 Když mi přišel email, že jsem byla vybrána k testování, byla jsem nesmírně vděčná. Alergie mě zrovna mele v celé své kráse, ale díky devčátku jež nosím pod srdcem nemohu a hlavně vlastně nechci sahat po chemických možnostech úlevy. Balíček jsem tedy vyhlížela velice netrpělivě a upínala k němu svoji víru v lepší zítřky. 



A je tady! Jde se testovat.


První co mě napadlo při pohledu na ně je fakt, že je poměrně objemný a tak mě těch lepších zítřků třeba čeká víc, než jsem vůbec doufala🙂 Navíc má i moc příjemný, jednoduchý vzhled, což moc cenním. 


 

První co vyčtu je fakt, že Stérimar  není pouze na alergickou rýmu, ale i na tu naši klasickou ,,rýmičku'' a to je skvělý. Strašně nerada totiž skladuju xy léků, jež po sléze projdou, protože nemají takové využití. Stérimar ale díky manganu není jen obyčejným nosním sprejem, ale sprejem jež efektivně uleví od alergie.


Další fakt jež cenním je ten, že je vhodný pro kojence, děti i dospělé. Od každého se totiž u nás kus najde a tak se znovu vyhýbáme hromadění a další investici peněz. A to se mámě na rodičáku hodí, ne že ne🙂


K samotnému testování: Ihned po prostudování infa jsem přešla k samotnému užití. Asi jediný vroubek co jsem našla je ten, že aplikátor se trošku hůř stlačuje. A tak jsem chvilku zápasila, ovšem brzo jsem našla ten správný grif a nebyl problém. Co se týče úlevy pro me samotnou, ta je nedocenitelná. Prakticky hned po prvním vstříknutí jsem pocítila úlevu v podobně toho, že se mohu nadechnout nosem, což bylo teď v sezóně nemyslitelné. Po pár dnech užití jsem dokonce přestala mluvit jako šmoula a moje děti můj výhružný tón začaly brát vážně 🙂 

 

Díky rostoucím špičákům jsem měla možnost otestovat i na nejmladším synovi (19 měsiců). Na jeden vstřik vyjde velké množstí a to je věc, kterou bych chtěla v tomto případě vypíchnout. Všechny mámy to asi známe, jak náročné je spacifikovat vzpouzející se dítě, dobře zamířit a vstříknout. Mnohdy ten boj trval i x minut a mně můj plačící chlapeček rval srdce. Teď díky jednomu vstlačení dostanu do nosánku dostatečné množství a nemusím ho trápit víc, než je třeba. 


 

Stérimar se vedle mobilu, klíčů, kapesníčků stal věrným členem posádky pro mou kabelku. Není totiž větší úlevy, než když narazíte na seno, či kvetoucí ,,potvoru'' jež vám vadí vytahnout sprej, vstříknout a dál se smát na svět. A to všecno absolutně bez výčitek🙂 


#test_sterimar 

#recenze

Naše testování Stérimar Mn

Hapči… A je to tady… hapči… pylová… hapči… sezóna… hapčííííí!!!! Znáte to? Já někdy nejsem schopná říct jednu souvislou větu, aniž bych si u toho málem nevykýchala oči z důlků. Je to vážně šílený. Bylo období, kdy se mi povedlo alergické rýmy zbavit, a to potom, co jsem půl roku žila u moře, denně ho “inhalovala” cestou do školy a až do konce října jsem se v něm koupala. To byly lázně!!! Žádná alergie, ekzém… na několik let jsem měla klid. Pak ale přišlo těhotenství, hormony se zbláznily a je to tady zas. A abych se zbytečně nenudila, tak ve velkém- rýma celý léto hraničící s astmatem a ekzémy, že bych si nejraději zeškrábala kůži.


Po druhém porodu se to ještě zhoršilo a proto jsem neváhala, a když jsem na Modrém Koníku viděla možnost testovat mořskou vodu (která mi tenkrát tak pomohla) a dokonce upravenou speciálné pro alergiky, neváhala jsem. Stérimar nabízí širokou škálu roztoků mořské vody a dřív jsme vyzkoušeli už jeho verzi Baby, dále variantu na opakující se záněty dutin obohacenou o měď i tu “obyčejnou” na denní hygienu. Proto jsem předpokládala, že Stérimar Mn pro alergiky bude trefa do černého a jakási istota.


Naše testování


Po rozbalení balíčku jsme se okamžitě vrhli na testování. Jelikož já i moje malá opice máme, hlavně v podvečer a v noci, oteklé dutiny, těžko se nám dýchá, denně použijeme několik balíčků kapesníčků a jednoduše řečeno, trpíme, tak jsme se na Stérimar Mn vysloveně těšily.

Taky moje tříletá breberka měla ze Stérimaru Mn téměř mystický zážitek, protože potom, co sem ji dvacet minut honila, pak uklidňovala, když řvala na celý dům, že ona nechce, protože to bude bolet a nakonec se mi povedlo šplíchnout ji do nosu (dokonce do obou dírek) se vyjádřila: “Maminko, to bylo prima, už nemám šušeň.”
Další den dokonce hlásila: “Dám si vodičku do nosu. Ale SAMA!” Nicméně, jelikož jsme měly ten den “meeting” u paní doktorky, doporučila nám vysadit vše do nosu, abychom zjistili, jestli Káťa trpí skutečně alergií, zůstalo testování pouze na mně.

O to větší bylo moje překvapení, když lahvička hlásila svoje limity už 10. den testování. Popravdě, tak nějak jsem tušila, že to přijde, jelikož zrovna den před “koncem” jsem se rozhodla udělat efektní video, jak z dávkovače stříká roztok a přestože jsem trysku směřovala na plafon, zasáhla jsem svoji polovičku do obličeje. Překvapeni jsme byli oba. Tak jsem zjistila, že efekt velkých dávek, bohužel, asi není záměrem výrobce, ale důsledkem dírky, která byla na dávkovači a tak roztok stříkal ve velkým množství a do všech stran.

Což jsem tedy považovala za úžasnou výhodu tohoto výrobku proti jiným, byla nakonec výrobní chyba. To bylo pro mě docela velké zklamání.

Nicméně, mám-li zhodnotit Stérimar Mn z mého pohledu, tak kdybych si nedopatřením nevšimla toho, že je dávkovač poškozený, považovala bych ho za nejlepší roztok slané vody, který jsem kdy zkusila. A to jich mám za sebou už několik druhů i právě od Stérimaru. Po těch 10 dnech pravidelného používání mohu říct, že rýma znatelně ustoupila a hlavně, v podvečer a v noci netrpím tím, že se nemohu nadechnout. Dutiny jsou klidné a pšikání už ani neznám. Jsem zvédavá na recenze dalších maminek, které vymoženost v podobě extra velké dávky neměly. Věřím ale, že účinek byl srovnatelný a spokojenost bude i na jejich strane.

Jak to tedy s tím Stérimarem je? Nabízím sumár pro a proti: 


+ rychlý nástup účinku

+ účinně zbavuje alergické rýmy

+ pohodlný dávkování

+ lahvička, která padne do ruky

+ vhodný i pro kojence
+ super vstřícný přístup zákaznického servisu


- vyšší cena

- u nás rozbitý dávkovač (zjišťuji pro Vás případnou možnost reklamace)


EDIT: Jak jsem slíbila, tak činím. Co se týče reklamace, obrátila jsem se s otázkou, jak to s ní vlastně je, přímo na zákaznický servis Stérimaru. Velice vstřícná reakce paní Ing. Kateřiny mě velice mile překvapila a přidávám její odpověď:
"Co se týče reklamace, postupuje se jako u jakéhokoli jiného zboží (pozor, Stérimar není léčivý přípravek, jedná se „zdravotnický prostředek“) – tj. reklamujete v lékárně. Ve většině případů Vám lékárna rovnou vymění za nový kus, a reklamaci dále postupuje distributorovi."


#recenze #test_sterimar @konik_testuje

Úleva je tu, dorazil k nám STERIMAR

Není to tak dávno, co jsem na MK zahlédla krátkou zprávu o tom, že se brzo bude testovat sprej na alergickou rýmu od značky Sterimar a tak jsem netrpělivě vyhlížela, kdy se budu moct přihlásit.


Je to mé první testování, vždy jsem byla spíš pozorovatel, ale díky tomu, že se tu testuje a maminky potom píší recenze, tak máme doma už parní mop od Viledy a už koukáme na Igračka 😀 Zrovna se mi rozjížděla alergická rýma a klasické jarní tekoucí oči a já si řekla, že tohle je testování právě pro mě.


Dlouho se mi alergie neprojevovala, ale letos teda řádně, byla jsem i u obvodní doktorky, ale místo žádanky na alergologii mi dala nějaké léky, které se nesmí při kojení a řekla ať je beru v největší pauze, než zas budu kojit :-O Což mě velmi rozesmálo, mám pocit, že kojím pořád.. A tak ty léky samozřejmě nejím :-/


Pár dnů na to mi přišla zpráva, že jsem jedna z vybraných k testování a já měla převelikou radost, manželovi jsem to řekla během hodiny asi 5x 😀


Dny než balíček dorazil už jsem doslova odpočítávala. Měla jsem v plánu, jak budu fotit celé rozbalování atd. Bohužel byl starší syn rychlejší než ten mladší, který musel zrovna jíst A tak jsem byla ráda, že jsem vůbec sprej zachránila.


Co mě teda velmi překvapilo, byla velikost spreje, většinou ty z lékárny byly o dobrou polovinu menší. Uspala jsem dítě, přečetla návod k použití a hned jsem se pustila do testování, úleva přišla během chvilinky. Musím ale říct, že první dva dny už jsem po 1-2hod měla zas alergické příznaky.


Den třetí už byl daleko lepší, vydržela jsem i 4 hodiny.


Náš tříleťák mě pokaždé pozoroval a tvářil se, že by chtěl taky, ale vždy, když jsem se k němu přiblížila, jestli chce teda taky, tak to on nee 😀 Jednou jsem ho načapala s víčkem, jak napodobuje maminku


Pátý den už to byla naprostá pohoda


Dnes, i když už termín testování skončil, ho stále používám, ale už jen každé ráno a pak mám celý den i noc klid


Jsem opravdu ráda, že jsem byla na testování vybrána a že Sterimar sprej funguje a já se můžu věnovat dětem a ne s nima na zahradě vysmrkat půl balíčku kapesníků a taky už teď nemusím vykupovat lékárnu a zkoušet, co mi sedne 🙂


#test_sterimar #recenze

Test Stérimar Mn

Díky koníkovi jsem měla možnost na svých synech otestovat nový nosní sprej od značky Stérimar. O této značce vím již od narození prvorozeného, tedy šest let. Vždy jsem využívala sprej na pročištění nosíku a jako podpurnou léčbu u rými. Přípravek určený pro alergiky velmi oceňuji. 


Starší syn (6 let) trpí alergií na všechny pyly jarních stromů a travin. Jaro je pro něj utrpení.Mladší syn (3 roky) má od deseti měsíců diagnostikované astma a vždy na jaro se u něj objevuje rýma, která končí po odkvětu všech stromů a travin.


Letošní pylová sezóna nás na dva týdny uvěznila doma. Proto jsem velmi ocenila , že jse byli vybráni k testu Stérie Mn.


A teď k testování.


Přípravek znám, tudíž nebyl problém s manipulací. Všechny sreje od Stérimar jsou na stejném principu. 


Po zmáčknutí výjde jemný aerosol, který velmi dobře pokryje sliznici nosu. Jako nevýhodu vidím to,že sprej nemá jednotlivé dávky, ale při zmačknutí stříká nepřetržitě. Proto je vhodné si aplikaci nejprve vyzkoušet " na nečisto." Osobně bych více ocenila aplikaci jednotlivými střiky. I z reakcí synů to pro ně nebylo moc příjemné.


Po aplikaci spreje se synům nosík velmi uvolnil. Jako by odpuchnul, dal se vysmrkat a mohli dobře dýchat.


Pozitivní  účinek, jsem již po první aplikaci, viděla zejména u mladšího syna. Stérimar Mn si našel v naší lékárničce své místo. Určitě budu tento sprej využívat i nadále.Sprej můžu vřele doporučit všem alergikům, kterým pomůže překonat tak těžké období. Rýmy vás nezbaví, ale rozhodně vám usnadní život. 


#test_sterimar a #recenze

Testování a naše zkušenost se Stérimar

Testujeme Stérimar


Když jsem se dozvěděla o testování mořské vody Sterimar, hned jsem se hlásila.

To bylo testování přesně pro mého syna! Zajásala jsem když testování vyšlo i na nás!

Syn (6 let) netrpí nejspíš žádnými většími alergiemi, ale už delší dobu ho obtěžovalo takový potahování, odkašlávání a celkově takový "neklid" na sliznici. Radila jsem se s jeho obvodní lékařkou, ta to však neviděla jako nějaký problém. Dočetla jsme se že by to mohl být projev alergie na prach, plíseň nebo pyly. To je potahování mě rozčilovalo i hodně psychicky, dokázal to udělat 10 x za minutu, někdy třeba 5x za sebou v 10 ti sekundách, vytáčelo mě to až do běla. 


Když přišel Stérimar, nečekala jsem doví jaký zázrak, ale opak byl pravdou! Hned jak jsme přišli ze školky, jsem mu Stérimar představila. Poprvé jsem mu ho aplikovala sama. Po chvilce zápasení s vrškem se nám to povedlo. Trocha vody z nosu odtekla, což jsem nečekala, tak pro příště už jsme se vybavili utěrkou nebo kapesníkem hned pod nos.


Druhý a následující dny už aplikaci zvládal poměrně sám, zmáčknutí bylo trochu těžší, ale přišel na to poměrně brzo. Tak si každé ráno před odchodem do školky udělal rituál... Ze začátku jsme stříkali do nosánku 2 x denně a ani jsem nedutala, když po třech dnech to potahování a odkašlávání téměř ustalo! Teď stříkáme jen 1 x ráno spíš tak nějak na udržovací fázi.  


Sprej jsem vyzkoušela i já osobně, i když na alergie netrpím, spíš ze zvědavosti, musím říct že však i já jsme cítila takové uvolněné a svěží nadechnutí nosem. Určitě se hodí i na běžnou hygienu nosu.


V neposlední řadě jsem nadšená z doby použitelnosti, běžné kapky musí člověk po nějakých 3 měsících vyhodit.


Děkuji za sebe i za syna za toto příjemné testování.Skvělá zkušenost se Stérimar.


#test_sterimar   #recenze.

Jak jsme doma testovali mořskou vodu Stérimar

Díky @konik_testuje jsem měla skvělou možnost vyzkoušet nosní sprej obsahující skutečnou mořskou vodu, navíc obohacený o mangan – Stérimar Mn. 



Jedná se o nosní sprej obsahující 100% přírodní mořskou vodu v izotonické koncentraci – tedy koncentraci solí stejné, jako mají buňky lidského těla. Stérimar Mn je navíc obohacen o mangan, který má antihistaminické účinky.


Zjednodušeně lze říci, že mangan je látka, která snižuje účinky histaminu, což je hormon produkovaný různými buňkami těla, který se uvolní po navázání nějaké cizí látky – alergenu, na specifickou část této buňky. Právě tento hormon je velmi často příčinou alergické rýmy, která se nejčastěji projevuje otékáním nosní sliznice a uvolňováním většího množství tekutin z nosní dutiny. Obzvláště na antihistaminický účinek jsem byla proto velmi zvědavá.


Se značkou Stérimar jsem se setkala již před testováním. Od prvních měsíců synova života používáme Stérimar Baby na nosní hygienu – jedná se o čistý roztok mořské vody (taktéž v izotonické koncentraci) vhodný ke každodennímu používání a to již u dětí od narození – zvlhčuje nosní sliznici, oplachuje ji od alergenů a jiných nečistot a je tedy vhodnou prevencí rýmy.


Jsme s ním maximálně spokojeni nejen my, ale i náš téměř dvouletý syn, který si sprej po každém koupání (a nejen po něm) již sám podává a po očistě těla se dožaduje i pravidelné očisty nosnánku 🙂 



V době, kdy Stérimar Mn dorazil, jsem zrovna začínala pociťovat akutní projevy mé alergické rýmy – svědění nosu i krku, kýchání, vodnatou rýmu…. Jelikož stále kojím, vyhýbám se v podstatě veškerým lékům. Proto jsem Stérimar Mn hned vyzkoušela a čekala, co se bude dít.


Upřímně – jsem zdravotník a tak jsem  žádný extra velký účinek neočekávala. Přece jen nejde o léčivo, jen o podpůrný prostředek. A světe div se, hned po prvním použití jsem pocítila úlevu od svědění i kýchání! Nevěděla jsem, jestli je to jen sugesce, nebo třeba mé tělo reaguje tak pěkně proto, že dlouhodobě neužívám proti alergii žádné léky… Nicméně po každé další aplikaci se úleva opakovala. Vodnatá rýma byla v podstatě stále stejná, ale ta úleva od svědění a kýchání byla skvělá! Antihistaminický účinek manganu v tomto nosním spreji tedy můžu s čistým svědomím potvrdit🙂


Závěrem můžu Stérimar Mn, stejně jako celou značku Stérimar vřele doporučit! Mimo výše dva zmíněné druhy jsme již vyzkoušeli také Stérimar pro nos náchylný k infkekci  obohacený o měď a Stétimar na ucpaný nos – taktéž obohacený o meď, ovšem na rozdíl od ostatních druhů v hypertonické koncentraci (koncentrace solí mírně vyšší než v buňkách lidského těla), čímž pomáhá přirozeně uvolnit nos. Se všemi jsme byli opravdu spokojeni.



Pokud bych měla shrnout pozitiva Stérimaru, vyzvedla bych hlavně velmi snadnou aplikaci i u nejmenších dětí, přírodní složení vhodné pro miminka, ale i těhotné a kojící maminky, omyvatelnou trysku a speciální systém, který zabraňuje kontaminaci roztoku uvnitř lahvičky, díky čemuž je možné srej používat i po otevření po celou dobu exspirace.



Moc děkuji @konik_testuje za možnost testování, které mě utvrdilo v tom, že francouzská značka Stérimar bude mít v naší domácí lékárničce vždy své místo.


#test_sterimar #recenze

Naše testování STÉRIMAR Mn

V polovině května jsem měla možnost se zúčastnit testování výrobku STÉRIMAR Mn. Několik let mám celoroční alergickou rýmu. Bohužel na některé alergeny reaguje i můj tříletý syn. Nyní jsem v 33. týdnu těhotenství a ačkoliv mě alergie trápila bála jsem se cokoliv použít. Až když mi přišel balíček se STÉRIMAR Mn jsem se díky tomu, ze je přírodní odhodlala vyzkoušet. A stal se zázrak. V krátké době nastala úleva. Zkusila jsem i synovi a též se mu ulevilo. Žádné kýchání, smrkání,mnutí očí či svědění nosu. Doporučila jsem i své mamce a ta si to také nemůže vynachválit.



Něco málo o STÉRIMAR Mn


STÉRIMAR Mn je fyziologický roztok mořské vody s přídavkem manganu. Je určen jako doplněk léčby sezónní i celoroční alergické rýmy. Slouží ke zmírnění některých příznaků alergické rýmy (svědění a pálení nosu, oplachování nosu od alergenů). Mangan má protialergické účinky.

Kdo může STÉRIMAR Mn užívat?
Každý, kdo trpí sezónní nebo celoroční alergickou rýmou.


Se značkou STÉRIMAR jsem nadmíru spokojená. Už jsme vyzkoušeli i STÉRIMAR Cu, když měl syn ošklivou rýmu. V naší lékárničce rozhodně nesmi chybět. Takže pokud váháte, už nemusíte. Za nás opravdu jednička s hvězdičkou.


Moc děkujeme, že jsme se mohli zúčastnit testovani.


Veronika a Matěj

 #test_sterimar

 #recenze

Testujeme nosní sprej Stérimar

Jak to všechno začalo: V těhotenství jsem na sobě začala pozorovat určité změny. Měla jsem citlivější kůži, začaly mi rychle růst nehty, ale hlavně mi začaly vadit různé přípravky, prací gely a dokonce i potraviny. Podotýkám, že nikdy předtím jsem neměla alergii.



Po porodu se k tomu přidala i lehká alergie na pyly. Prvně jsem tomu nevěnovala pozornost. Nebyla jsem si jistá, zda jde opravdu o alergickou rýmu. S prckem chodíme ven pokud možno dvakrát denně a nejčastěji do parku. Pro mě bylo vždy nejpěknější období jaro, když vše začalo kvést. Nejprve jsem na sobě začala pozorovat nepříjemné lechtání v krku. Na večer to bylo horší, to už jsem se škrábala jazykem na patře. Zprvu jsem si myslela, že jde o alergickou reakci na nějakou potravinu a marně přemýšlela, co jsem ten den jedla. Po pár dnech se k tomu přidala rýma. Kdykoliv jsem se předklonila, teklo mi z nosu, ale rozhodně jsem si nepřipadala nemocná.



Když se to po další procházce opakovalo, došlo mi, že je to alergie na pyl. CO TEĎ? Nejsem fandou klasických nosních kapek ani šetrnějších emulzí. Navíc, člověk si na ně časem může vypěstovat závislost. Párkrát jsem vyzkoušela na klasickou rýmu mořskou vodu jiné značky a musím říct, že to bylo docela fajn.



Testování Stérimaru tady na modrém koníku přišlo jako na zavolanou. Takže jsem byla mile překvapena, když jsem ráno sedla k PC, přihlásila se a našla zprávu, že jsem byla vybrána k testování.



Jde přesně o Stérimar obohacený manganem. První aplikace se mi moc nepovedla, po zmáčknutí aplikátoru jsem měla kapky všude jinde, jen ne v nose.  Řekla jsem si, že určitě něco dělám špatně. Zkusila jsem tedy aplikátor sundat a znovu nasadit. Při dalším použití bylo vše v pořádku. Nejspíš jsem ho povytáhla i s plastovou krytkou.

Následující dny od prvního použití se malinko ochladilo a já tak měla klid. Další zatěžkávací zkouška ovšem nastala, když začali sekat trávu kolem domu. Nebylo před nima úniku a co čert nechtěl, čerstvě posekáno bylo i v mém oblíbeném parku. I tak jsem si řekla, že se procházky jen tak nevzdám. Mám přece Stérimar. Brala jsem to jako výzvu.


Po návratu domů jsem se cítila naprosto v pohodě, žádné svědění, ani náznak rýmy. Přišel večer a začaly mě pálit oči. Připisovala jsem to běžné únavě z nevyspání. Zhruba po hodině se k tomu přidalo mně již známé svědění na patře a pocit vlhka v nose. Po dvou aplikacích Stérimaru vše odeznělo.HURÁÁÁÁ, ono to opravdu funguje.

Uběhlo pár dní a já se odhodlala vyzkoušet sprej i u nejmenšího člena rodiny. Mám pocit, že ani jemu se nevyhnula alergie. Partner je silný alergik, nejsem si jistá, zda se něco takového dědí, ale někde jsem četla, že se alergie u tak malých kojenců neprojevuje. Nevím, zda je to pravda.


Běžně jako prevenci ucpaného nosu jsem používala Libenar, dvě kapky denně do každé nosní dírky. Dostali jsme vzoreček u naší  paní doktorky. Malému se to vůbec nelíbilo.(ani se mu nedivím) Já sama měla koupené ampulky Humer.


Když si malý po probuzení opět třel nosík, ale na první pohled ho měl čistý, sáhla jsem po Stérimaru. Po použití spreje jsem si všimla rozdílu – přebytek kapek z nosíku nevytékal. Aplikace byla velmi jednoduchá. V polospánku jeden střik do každé nosní dírky. U něj jsem si změny zatím nevšimla,nosík si občas tře dál.Každopádně již u něj zůstaneme. 


Tímto děkuji týmu Modrého koníka za možnost vyzkoušet opět něco nového. Od teď u nás sprej Stérimar nesmí chybět.


#test_sterimar a #recenze

Jak nás Sterimar zachranil

Kapitola první 


Smrkám, smrkáš, smrkáme...


Můj problém vykoukl na svět okolo puberty, tedy přesněji kolem 15 let. V tomto věku jsem měla největší problém sama se sebou a do toho se přidali příznaky, které jsem po začátku nedokázala identifikovat. Vždycky jsem byla sportovně založená dělala jsem sportovní aerobik, běhala, jezdila na kole. Jednou z jara jsem šla běhat a z běhu už jsem se nevrátila, teda respektive ne po svých. Odvezla mě sanitka s astmatickým záchvatem. Já? Astma? Alergie? NEMÁM!


Po sérii všech možných vyšetření se ukázalo, že mám. Ořechy, peckoviny, roztoči, ale nejvíc ze všeho pyly. Prostě jen tak přes zimu jsem zalergičtěla na půlku světa 😂


Kapitola druhá


Prášek sem, prášek tam...

Nafasovala jsem různé druhy léků, od Ventolinu přes Zytrec, Xyzal, Alerid a jiné srandy. Postupně jsem se během dalších let naučila s těmito pomocníky žít. nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím zvládat bez léků nebo alespoň minimalizovat dávky. Co se týče astmatu to ustoupilo samo. Teď už jsem bez jakýchkoliv obtíží, co se týče alergie na ořechy a peckoviny, to si ohlídám...i když kdo odolá čerstvým jahodám nebo ořechových řezům ❤️ já ne 😂 takže si sem tam protrpim svědící jazyk. Pak přijdou na řadu roztoči, vyházela jsem všechny koberce, záclony a jiný hampejs a hnedle to bylo o 30% lepší....ale ty PYLY!!!??? Těch se prostě nezbavíš!


Kapitola třetí


Vítejte na modrém koníkovi!


Léta běžela, já se vdala a začala řešit miminko. A tak jsem přišla na koníka.... kterému vděčím za možnost vyzkoušet Sterimar ❤️


když jsem se rozhodovala zda jít do dalšího IVF, věděla jsem, že všechny léky musí jít stranou,ale to jsem si nedokázala představit, protože ač jsem spoustu alergenů dokázala omezit pyly nijak neomezim a tam jsou moje redakce nejsilnější. Praktický jsem nebyla schopna fungovat bez kapesníku, kapek do nosu, kapek do očí a prášku. #test_sterimat přišel akorát vhod a tak jsem si řekla, že to zkusím a povedlo se! Jednoho dne přišla zpráva, že jsem byla vybrána pro testování ;)


Kapitola čtvrtá


Testuju, testuješ, testujeme


Balíček dorazil! ❤️ Jupí! Dychtivě jsem trhala katron posmrkavajic, protože už jsem musela vysadit veškeré léky, a byl tam ;) klap a střik... první střik byl problém...vodu jsem měla po celém obličeji a tedy i možnost ochutnat, že je opravdu mořská (slaná). Další aplikace již proběhla bez obtíží. Sterimar jsem aplikovala prakticky kdykoli, kdy mi bylo ouvej. Po dvou dnech jsem začala pozorovat mírné zlepšení v podobě méně suché sliznice nosu ( ano jde to i když máte prakticky stále rýmu) nos přestal svědet, což byla veliká úleva a pšíkání konec. 


Následně jsem se pokusila Sterimar aplikovat i na manžela, který si stěžoval na podobný problém jako jsem měla já. Po 2 dnech zlepšení i u něj. Co mě potěšilo nejvíc, bylo zlepšení v jeho chrápání, což mě velmi mile překvapilo. Sterimar se stal nedílnou součástí předspacího rituálu u obou. 


Kapitola pátá


Jak šel čas...


Sterimar jsem testovala cca 14 dní. Během těchto 14 dní došlo k rapidnímu zlepšení ve smrkání, kýchání apod. Poslední věc, která mi zbyla z těch všech léků, jsou kapky do očí...kapky do nosu vysušujíci mou nosní sliznici letěli do koše a nahradil je Sterimar, který má od nynějška čestné místo v naší koupelně, ložnici, v mojí kabelce. Prostě je od teď všude s námi.


Tímto děkuji týmu koník testuje za možnost vyzkoušení tohoto pro mne zázraku. 


#recenze #test_sterimar