Kočárek Junama Madena 2018. Překlápí se v poloze ve směru jízdy sporťák?

Zodpovězené
14. led 2019

Ahoooj,

chci se zeptat na zkušenost s kočárkem junama madena 2018. Jake jsou zkušenosti? Čekáme mimčo v červenci tak mám i strach, aby se nám tam mimčo v zimě vešlo i s fusakem. Jinak tento kočárek se nám moc zalíbil, jak funkcemi tak i vzhledem. Máme i ozkoušeno v prodejně, zajímaji mě zkušenosti hlavně u sporťáku, protože jsem slyšela od jedné maminky, že se sporťák v poloze ve směru jízdy překlápí.

Děkuji za odpověď.

Ahoj!

S kočárkem Junama Madena

Junama Madena

jsem slyšela převážně pozitivní zkušenosti. Ono totiž záleží, co hledáš - jde o polský, robustní a těžký kočárek, typický pro svůj typ. Pokud ti jde v první řadě o vaničku a celkově tento design, budeš spokojená, zejména také pro dobré jízdní vlastnosti a snadnou manipulaci. Opravdu bych zdůraznila tu váhu a robustnost i po složení, na které buď připravena.

Co se sportovní části týká, já osobně jsem konkrétně tento problém při tomto modelu nezachytila. Může se však stát - jistě záleží od kusu, ale někdy se to při tomto stylu kočárků stává, a to především v případě, že je otočen po směru jízdy. Také počítej s tím že sporťák je od vaničky o něco slabší, a i když velký, ne až tak prostorný. Méně zdařilou je i nepříliš dlouhá stříška. V případě, že počítáš s těmito nedostatky, ti podle mě Junama Madena může opravdu vyhovět.


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.