Kombinovaný kočárek, vhodný do terénu, ne drahý

lassie2
24. říj 2016

Zdravim vás všechny. Prohlížim nabídky i diskuse a nějak z toho moudrá nejsem. Hledám jestli existuje kočárek kombinovaný (hluboký se sportovním), s dost velkým prostorem pro ležící mimčo a ve sportovní verzi aby bylo dítko otočené na mě. Aby byl vhodný i do terénu (les, hory, došlo u nás i na cestu sněhem do kopce do půlky sjezdovky). No a na závěr, aby vypadal pěkně a nebyl drahý :D Počítám s tim, že spíš se bude hledat starší, nový je zbytečný.

eliskaxox
24. říj 2016

Concord Wanderer je tereni skvely kocarek. Jen se u pouziteho vyhnete kolekci 2014, ta byla poruchova. Jinak splnuje vse co potrebujete

vanilkacka
24. říj 2016

Starší Hartan Racer GT ,nový ABC Design,tuším Viber.

lassie2
autor
24. říj 2016

Děkuji. Ale u těch u všech kouká to dítko dopředu a ne na mě.. Těm malým předním kolečkům vpředu taky moc důvěru nemám, ale víc mi vadí, že stojím dítěti za zády.. My měli DorJan, kupovali jsme ho někdy v roce 2007 už po jednom dítěti, ale teď po dvou našich už nevydržel.. Nové Dorjan už maji ta malá kola vpředu taky, tak jsem myslela jestli by nebylo něco lepšího..

nijij
24. říj 2016

Co kunert vip? Tam se dá sporťák otočit. A korba je 85cm dlouhá

kamino
24. říj 2016

Měla jsem poláka - Baby marc q7, byl těžší, ale zase stabilní, byla jsem s ním spokojená.
https://www.kifik.cz/kocarky/zbozi/kocarky-dle-... trojkombinace cca za 7 tisa věřím, že by i druhé odvozila bez problémů . Zatím čeká na půdě 🙂

anaon
24. říj 2016

Ahoj, já teda zkušenosti žádné nemám, teprve čekáme, ale zběžně jsem se už po kočárkách koukala a předvybrala jsem si Inglesina Magnum. Do terénu si ho hodně chválí a na fotkách jsem viděla i tu sportovní verzi otočenou k mamince, tak na něj zkus mrknout 🙂

lajla
24. říj 2016

Poradim úžasné kočárky jen cenové jinak...ale z druhé ruky?
Stokke trailz, bugaboo Buffalo...ale i cameleon dá terén, ne do hor

lassie2
autor
24. říj 2016

Ten baby marc, je hezký, ale když si představim, co všechno náš kočár snášel, moc na to nevypadá. A ten kunert, to je obdoba toho Dorjan co jsme měli..zdá se, že asi nakonec budu koukat po něčem podobném.. nijak zvlášť krásný sice nejsou, ale cenově dobrý a osvědčil se (tedy až na to, že nám po jisté době padalo kolo a brzdy by tedy mohly být řešený jinak, ty byly dost na nic..)

lucyp13
24. říj 2016

Jane crosswalk,sporťák jde pro i proti

alikoaliko
24. říj 2016

@lassie2 Ahoj, měla jsem podobné požadavky jako ty a vyhrál tenhle
http://www.moje-miminko.cz/kocarky-firkon-vesta...

lassie2
autor
24. říj 2016

A znáte někdo tenhle? Jak tak hledám, zatim mě zaujal asi nejvíc, ale nevim co vydrží a jestli jde ta rukojeť tak aby dítko koukalo na mě?

kika_21
24. říj 2016

Emmaljunga.Ale je to-mám tedy z roku 2004-těžký tank-projede vše.Pak Jané-projel vše, mám ale jen sporťák-zda je dost velká verze pro mimi a dost odpružená, aby to neskákalo-nevím.

eliskaxox
24. říj 2016

@lassie2 concord wanderer jde u sportovni verze obema smery, ta mala kolecka toho diky odruzeni projedou fakt hodne a jeste netahnete 16kg herku. To do zadani musite napsat ze chcete tradicni kocarek.

lassie2
autor
24. říj 2016

@alikoaliko Jo, ten je podobný tomu tako, co jsem našla.. Jen mě mrzí ty brzdy, u obou těch kočárků to vypadá na takové to plastové ozubené kolečo, co do něj zapadá tyčka..nám se to u toho dorjan tak jako ožvejkalo a prostě to pak skoro nefugovalo.. ale to už bych toho chtěla asi moc :D

lassie2
autor
24. říj 2016

@eliskaxox Ne ne, nejde mi o to aby byl tradiční (i když takové ty extramoderní cosi se nelíbí, to je pravda) .. Třeba něco typu Jané slalom se mi sice taky líbí, ale tam těžko docílím toho, že bude dítko otočené ke mě..

dora13
24. říj 2016

Ja bych rekla, ze tohle vse splnuje Inglesina Magnum. Za me nejvetsi bonus, ze korba je polohovatelna, to je proste super vychytavka.

kika_21
24. říj 2016

@lassie2 Pročpak ne? Jané reverse.

beruska1989
24. říj 2016

@lassie2 my měli kočárek patron triton G
http://patron.eu/cs/baby/baby-produkty/kocarky/...
sport. sedačka je otočná do obou směrů

nikuu
24. říj 2016

http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby-...
Sporťák jde otočit, větší nafukovací kola, snadna manipulace.

scvrcek
24. říj 2016

@lassie2 hartan urcite. Treba ten Racer. sedacky jdou otocit do obou smeru. Navic jde sportak do lehu. Neni teda uplne levny, ale udajne jsou hartany nejbytelnejsi kocarky..

ssandy
24. říj 2016

Hartan topline S, klidně starší a k tomu quad system na předni kolečka, pak projede všechno. Případně topline X. Bazarový koupit radši v Německu, je tam větší výběr a kočárky jsou zachovalejší a za lepší ceny + hromada doplňků. Třeba na FB je přímo prodejní skupina.

lamia
24. říj 2016

Mám Uppa Baby Vista, sedačka lze po i proti směru jízdy, celkem terénní je taky.

paraple98
24. říj 2016

Vše splňuje Inglesina Magnum 🙂

letadlo13
24. říj 2016

Tako Laret, mám žlutý, je vidět, velký sporťák, skladný, otočný na obě strany. Jezdím s tím horami, doly, potoky, lesem. Byl s námi v Alpách na tůře. Nový kolem 10.000,- je to trojkombinace.

vanilkacka
25. říj 2016

@lassie2 Lépe si přečtěte u navrhovaných kočárků parametry. U Hartanu i ABC Design lze otáčet sportovní korbu po i proti směru jízdy. Hartan má i typ podvozku,kde lze přehazovat rukojet,ale kamarádky s tím nejsou tolik spokojene,že menší kolečka pak jsou vzadu a špatné se s tím jezdí,takže používají vyjimecne. Kamarádky,které měly Dorjana a vyzkousely nás Hartan,tak říkaly,ze se to nedá srovnat,jak se s tim naším perfektně jezdí.

vanilkacka
25. říj 2016

@scvrcek Já si fakt nemůžu Hartan vynachválit.Už se mnou zažil hodně a po skoro 2 letech používání jsem nezaznamenala žádné vrzani nebo další známky opotrebeni.

lenny.cz
25. říj 2016

máme Teutonii spirit, splňuje všechny požadavky, navíc má ruční brzdu, což je skvělá věc. Syn 10 měsíců se stále vozí v hluboké korbě, je velká.

michaela110
25. říj 2016

Hodne podobně parametry jsme meli my a nakonec jsme se rozhodli pro Junamu. Uz jsme vyzkoušeli i terén a super 👍! Navíc se skvěle ovládá i jednou rukou, když třeba zrovna nutně potřebuješ pít kávičku 😄
Pro nas byla hlavní velká korbička, aby se tam mala v zimě ve fusaku a kombinezce hezky vesla.

hz
25. říj 2016

Doporucuji esatek nebo ergonositko 👍 tak at dobre vyberete 😉

tahejhula
25. říj 2016

Bebecar. Neznicitelny. Projel s nami fakt ruzny (mnohdy i hruzny 😀) teren.