Kvalitní velký kočárek s prostornou korbou
Holky potřebovala bych radu ohledně kočárku, vase zkusenosti.
Potrebujeme kvalitni a velky kocarek prostornou korbu, a dobry kocarek do terenu. Diky moc za Vase nazory
Camarelo Sevilla.....krásné barvy,velká korba (zatim jsem nepotkala maminku s větší.......náš drobeček se v ní ztrácí :D ),perfektně zvládá i náročnější terén. Za nás velká spokojenost 🙂
Dorjan Basic Comfort,zatim vse bez problemu i v terenu,vhodny pro vysoky lidi,za me urcite tento a cena taky primerena.Jedinou vytku,kterou jsem ted na jare nasla,ze ochranná sitka se neda natahnout pres cely kocar,ale nevim jestli to uz dnesni kocarky tak nemaji vsechny.
My mame Firkon swing long retro.Ma snad nejvetsi korbu na trhu,mala v ni byla do roka a jeste 14 dni 😀 Je to Polsko ale je super
vidíš a já nikdy nic reklamovat nemusela 🙂)) A to jsme projeli i bažiny, lesy, kopce a pořád je krásný i po řádění mého synka.
Jasně, každá to vidíme jinak - ony ty atesty musí splnovat všechny stejné i ostatní kočárky. Jen některé si na tom postaví značku (třeba Cybex), jiné spíš to, že mají záclonky a jiné cipovinky (např. inglesina řada deluxe), jiné to, že staví na osvědčené klasice (např. Liberta nostalgy). A pak si každá může vybrat, co je pro ni dobré. Tomu dítěti je to fakt jedno. Mě mamka vozila v kožené libertě...
Ono stejne zalezi, jake mate miminko.. a to clovek dopredu nevi. Ja jsem zpetne strasne rada, ze jsem si koupila kocarek z druhe ruky, protoze od 4.mesice v nem maly byt nechtel a my jsme chodili na vyslapy s Manducou. Takze moje rada vsem prvorodickam je ''Clovek mini, dite meni'' :D a podle toho utracejte penize - opatrne.
X- lander move 2016 nejlepší kočárek! Jen nánožník je ve 1,5 roce krátký. Měřím 176 cm a absolutně mi vyhovuje.
@astyna Taky mam Valco a nedam na nej dopustit :D Nejlepsi investice za 'par korun'.
@ulicnice82 ahoj mam bugaboo buffalo a lepsi fakt neznam. Po moznosti pravidelneho jezdeni svagrovym - 7 ditek bych urcite nemenila. (Znacky ruzne od Firkonu az po Inglesinu.) Ovladatelny jednou rukou a jede skoro sam. Korba dostatecne dlouha. Ted ma maly 70 cm a stale v pohode. Jeste mam takovy cestovni Graco do kramu dobry jako kosik, ale jinak v porovnani s buffalem zebrinak. 🙂 v tomto pripade plati cena umerna kvalite.
Roan Emma. Jsme s ním velice spokojení. Jeli jsme s ním už i lesem 🙂
Holky, ja jsem mela na prvniho syna cam (horsi kocar snad ani neexistuje. Tchanovci nam ho tehdy vybraly a i pres nas nesouhlas ho koupili za 23 000,- :/ ja jsem mala, mam 158cm a kdyz jsem s nim jela opirala jsem si o nej prsa. Byl neodpruzeny a u nas ve meste kde je prevazne kostkovice...no co vam budu vykladat maly byl vytrepany jako z traktoru). Druhy syn byl v kocarku tako.( Ten nebyl nejhorsi, ale sve minusy mel). Na dceru jsem mela roan marita ( Ten byl za me top at byl jakykoliv teren tak ho zvladl, aniz by si mala vsimla, ze jede po polnacce nebo lesem. Krasne houpal a byl hodne prostorny). Ted, ale s druhym manzelem (prvni dve deti ma muj ex :( ) planujeme sourozenca pro nasi malou, proto bych vas chtela taky poprosit o radu. Ikdyz trochu predcasne, ale chceme mit na to dostatek casu. Nase pozadavky jsou asi moc narocne, protoze jsem zatim takovy co by vse splnoval nenasla. Chteli bychom hlavne s protornou ,,korbickou,, odpruzeny, vyskove nastavitelnou rukojeti a aby byl i hezky coz neni takovy problem najit, ale chteli bychom, aby se dal slozit do auta aniz bych musela oddelavat ,,korbicku,,. Z casti se mi libi i g mini (nebo tomu podobne kocarky), ale ma hromadu nevyhod. Muzete nam prosim poradit? 🙂 dekuju
@ulicnice82 Já bych ještě dodala, ze pro výběr je asi nejzasadnejsi to, kde ho budeš používat. Je rozdíl bydlet na vesnici či menším městě, kde nevyuzivas každý den MHD a spíš chodis jen na procházky po okolí,takže nemusíš tak casto řešit, jestli se vejdes do menšího obchudku, tahání těžkého kočárku do tramvaje nebo velikost výtahu. No a taky zalezi,jestli často jezdíte někam na výlety i nekolikadenni,jaké máte auto,protože jsou kocary a kočáry,co se týče skladnosti, některé zaberou celý kufr,ze se tam už pak nic jiného nevejde.
@denisakodetova roan emma je nejvíc 😍😄 máme v tmavě modré s bílou koženkou.. Prijede vše na jedničku. O proti Maritě @meminy794 je kapku vychytanejsi (nastavitelna rukojet, kozena rukojet, vlastni boudicka ke sportaku, sitka..) ale zas u nas nema tak paradni vyber barev 🙂 :(
@rousse souhlasím, také jsem nejspokojenější s Baby Jogger City Elite - sporťák, hlubokou korbu jsem měla klasický houpací kočárek. Toto je můj třetí sporťák a lepší jsem už nepotkala. Super pruží, kola do terénu, maxi sedačka s obří stříškou, ruční brzda, nešisuje, nic neviklá, netřeba slunečních clon ani paraplátek. Do košíku v pohodě velký nákup, lehce skladný. Jedinou nevýhodu bych viděla v malém výběru barev (mám uhlově šedou), doladí se doplňky.
Red Castle shop n jogg 🙂
Peg Perégo GT3? Jen nápad? Nám vyhovuje
Inglesina Sofia. TOP kočárek.
@meminy794 co Inhlesina, podvozek Ergo bike?
Mame ho, a je proste super

Teutonia, hartan, emmaljunga, inhlesina. To jsou drzaky do terenu- tezsi, ale stabilni a projedou vse. Vcetne snehu a blata. Idealni pokud nepotrebujes skladat kocar jednou rukou, pak bych se koukla na hauck king air, icoo peak, britax, baby jogger. Spis ale 4kolku kvuli stabilite v terenu. Bugaboo - neni moc prostorny v porovnani s treba emmaljungou, vetsi dite z nej rycle odroste, navic ta naklapeci kolibka neni vsem detem pohodlna. Poloha na spani s nohama nahoru...