Mohu být těhotná?

venoro
19. led 2015

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu být těhotná? Dne 7.11. jsme s přítelem chtěli mít pohlavní styk ale protože mě to bolelo tak ze mě přítel penis vytáhnul asi po 3 minutách.Bojím se, že z předešlé masturbace zde mohlo zůstat nějaké sperma či kapka lásky. Zrovna v ten týden jsem ale měla v pondělí (3.11.) brát pilulku antikoncepce po pauze ale zapomněla jsem na ni a až ve středu (5.11.) jsem si vzala pilulku za úterý i středu. Bojím se že bych mohla být těhotná. V listopadu jsem měla menstruaci normální od 26.11 do 2.12., a 3.12. jsem si dělala těhotenský test a byl negativní a týden poté byl test negativní také. Jenže v prosinci jsem měla dostat menstruaci 24.12. a dostala jsem ji až 25.12. ráno a byla velmi slabá asi 2 dny a poté jsem jenom špinila. V lednu jsem si dělala další těhotenské testy: 9.1. a 11.1. a oba byli také negativní. Také mi poslední dobou bublá v břiše a jsem nafouklá (přijde mi že jsem i přibrala) a občas mě pálí žáha.Také přikládám fotky těhotenských testů (horní je dělám 9.1. a dolní 11.1.). Myslím že jsou negativní...je to tak?Mohla bych být tedy těhotná?

bazarekmodranacek
19. led 2015

Dobrý den, já si myslím, že těhotná nejste. Možná jen nervy, že menstruace trvala tak krátko. Ale pro Vaši jistotu si zajděte na krev, tam to zjistíte hned.

konikcz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alen_ka
20. led 2015

Myslíš, že zbytečně plašíš 😉 to už by testy dávno něco ukazovaly (ani na jednom z nich nic nevidím), a mimochodem taky mi přijde, že jsem jaksi přibrala... že by vánoce? 🙂 ale u těhotenství si člověk není nikdy jistý ničím a vždycky dovede něco překvapit, jestli máš opravdu divný pocit, taky bych zkusila ten krevní test.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru