Hledáme náhradní maminku

xxtinaas
27. led 2021

Dobrý den, s manželem hledáme dobrou duši ve formě náhradní maminky pro naše dítě ❤️. Já si miminko odnosit nemůžu. Mám vrozenou vadu srdce a plic, těhotenství mi tedy nikdy nebylo doporučováno s tím, že je velké riziko mé smrti a těžkého postižení miminka. Zamlčený potrat odhalil další vážnou vrozenou vadu, tentokrát dělohy, která nedávno vedla k hysterektomii, abych nevykrvácela, nic jiného se nedalo dělat. Vzhledem k tomu, že mi bylo před pár dny teprve 26 a jsem nevlastní matka (manžel je starší), i já bych chtěla zažít mateřství a rodičovství naplno, být opravdová máma, mít vlastní dítě, které vás zbožňuje nejvíc na světě a o které se můžete s láskou starat. Vždy jsem se považovala za rodinný typ, pořád jsem se o někoho starala, vypomáhala zadarmo ve školce, už jako malá jsem chtěla mít tři děti a když jsem byla těhotná, čekala jsem dvojčata. Ale vzhledem k mojí situaci bych byla šťastná i jen za jedno, aspoň to jedno. Prosím, kdyby se nějaká taková hodná duše našla, ať mi napíše zprávu do SZ, anebo na tel číslo: 607 765 714 (používám Viber, Signal, Telegram i Whatsapp), děkuji moc 😊. Žádná embrya ještě nemáme připravená, takže jsme flexibilní ve výběru kliniky.

klea81
28. led 2021

Nevím, která matka dá své dítě nemocné matce.

petrasipkova1
28. led 2021

@klea81 tak vrozená vada neznamená, že za chvilku zemřeš přeci. Jen zakladatelka přesně ví co jí je a jaká je prognoza vyvoje její nemoci.

smudlinka10
28. led 2021

@klea81 Nemluve o tom, ze nedava svoje. 🤷‍♀️ Ona "jen" odnosi dite, ktere je geneticky zakladatelky a jejiho muze.

codal
28. led 2021

@klea81 to je hodně krutá a zbytečná odpověď.

holkaokomodra
28. led 2021

Přeji Vám, ať najdete. Dovedu si představit jak je to těžké... Doufám, že najdete hodnou a ochotnou ženu, která si to bude umět v sobě správně porovnat a miminka se dočkáte.

martiniquest
28. led 2021

A proc si dite neadoptujete? Mozna to vyzni pro nekoho hrozne (a je mi to jedno), ale chtit po jine zene, aby odnosila moje dite, je pro me vrchol sobeckosti (chapu, ze k tomu vede zoufalost, ale to neomlouva). I kdyz je mi jasne, ze za penize jsou nekteri lide schopni udelat cokoli, treba i odnosit cizi dite.

nazka
28. led 2021

@klea81 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nazka
28. led 2021

@martiniquest to je taky rada nad zlato, tak zkouší nejprve mít dítě se svými geny,což plně chápu a podporuju. Určitě se někdo takový najde.
@xxtinaas držím vám moc palce v nelehké situaci. Ať najdete brzy ♥️

holkaokomodra
28. led 2021

@martiniquest ty jo, já v tom sobeckost vůbec nevidím, proč myslíš sobeckost? Vždyť je to na dobrovolné bázi a některé náhradní maminky to těší a berou to jako své poslání.

martiniquest
28. led 2021

Pardon, ja jsem vubec reagovat nemela. Nemam tu situaci soudit a uz vubec ne odpovidat na něco, co neni predmetem diskuze, ale cely tento baby prumysl je pro me tak strasne zvrhly, ze me to vzdycky zvedne ze zidle.
Zakladatelko, doufam, ze jste si s partnerem plne uvedomili dusledky sveho jednani pro vas, dite i tu nahradni "delohu". Dal reagovat nebudu.

holkaokomodra
28. led 2021

@martiniquest jo já tě chápu, když bych to posuzovala ze stránky finanční, jakože si tím, že odnosi dítě někdo vydělává, tak mi to přijde taky hnusný až nechutný. Asi jsem naivka, ale já v tu chvíli myslela spíš na ušlechtilý čin pro zoufale rodiče 😊 to je úhel pohledu prostě

klea81
28. led 2021

@codal a ty bys dala své dítě nemocné matce, co když za rok umře a dítě půjde do ústavu? Není na tom nic krutého, je to fakt a tahat do toho cizí dítě je nezodpovědné.

klea81
Autor odpověď smazal
Zobraz
holkaokomodra
28. led 2021

@klea81 hele víš co je náhradní matka?

smudlinka10
28. led 2021

@klea81 vajicko bude pani, spermie pana a nekdo jim to dite odnosi. Nebude jeho, chapes? 🤔

nazka
28. led 2021

@klea81 a ty máš děti? Co když za rok budeš mít smrtelnou bouracku?? Tohle jsi riskoval?!

darinka84
28. led 2021

Přece když matka umře, dítě má otce ne? 🙄 Ale tento způsob není v ČR povolen nebo se mýlím? Že vloží embrya do náhradní matky... A i kdyby to někdo dělal pro peníze, to mě nijak neuraži, protože druhá rodina by v tomto případě měla splněny sen

gruyerre
28. led 2021

@klea81 víš o tom prd, akorát se tu ztrapňuješ. Nebylo by to dítě náhradní matky. Kde jsi četla, že paní za rok umře? Kde jsi četla, že by dítě šlo do ústavu? Píšeš totální hovadiny.

gracinka7
28. led 2021

@darinka84 je to v šedé zóně. Není to ani povolené, ani zakázané a dá se to udělat tak, že je to legální.

codal
28. led 2021

@klea81 to dítě by nebylo moje a ona nikde nepsala, že za rok umře, jen že kvůli zdravotním problémům nemůže donosit dítě, protože by to pro ni bylo riziko. Stejně tak mě může zítra srazit auto a moje děti zůstanou bez matky. Navíc to dítě by nešlo do ústavu, mělo by ještě otce a další členy rodiny. A navíc by to nebylo moje dítě, bylo by to jejich dítě. Takže to co píšeš, je opravdu nesmyslné a vůči autorce velmi kruté, jakoby si ona nezasloužila mít dítě jen proto, že má nějakou diagnózu a nemůže ho donosit.

codal
28. led 2021

@holkaokomodra ono oficiálně by to nemělo být za finanční náhradu, pouze NM měla dostat peníze za zdravotní výlohy, těhotenské oblečení, případně když je na rizikovém, tak nějaká náhrada kvůli platu, ale jinak by v tom finance neměly být, ale upřímně tomu moc nevěřím. Leda je to třeba v rodině, máme známého, kterému donosila miminko ségra, tak tam to možná někdo dělá zcela nezištně z lásky k bližnímu. Na druhou stranu jsem fakt schopná pochopit, že si to někdo zaplatí, jakkoliv to zní asi hnusně, pro náhradní matku je to zdravotně velmi náročné, takže pro cizího by to asi za úsměv nedělala.

codal
28. led 2021

@darinka84 přesně jak píše gracinka7, není to nelegální ani legální. Právně se to dopředu nedá ošetřit. Do NM je vloženo vajíčko ženy a muže. Před porodem jde NM s partnerem ženy na matriku podepsat otcovství. Po porodu je právně dítě matky, která ho porodila, a ona se ho musí vzdát, aby ho bio matka mohla adoptovat. Tam je to riziko, že NM pak třeba není schopná se ho vzdát, protože ačkoliv to vajíčko není její, ona je právně matkou dítěte a nikdo jí to dítě vzít nemůže, pokud se ho ona sama nevzdá. V USA už to je ošetřeno i právně.

xxtinaas
autor
28. led 2021

Bože, kdo tu mluví o umírání??? Vada a nemoc srdce jsou dvě úplně odlišné věci! S vadou srdce se klidně dá žít do sedmdesáti, když se člověk nebude vystavovat riziku jako třeba právě těhotenství. A o dávání cizího dítěte? Nečekala jsem, že to vyvolá takovou diskuzi. Je spousta žen, co dělaly náhradní matku, jen to nikde veřejně nevykřikují, protože to společnost pořád nějak pobuřuje, ale upřímně - jaký je asi rozdíl mezi adopcí a NM? I u adopce vám dítě odnosí cizí žena, která ho ani nechce. U NM je to dítě aspoň biologicky páru.

monilee
28. led 2021

@xxtinaas Moc Vám držím palce, aby ste niekoho našli! A mrzí ma, keď vidím niektoré príspevky v diskusii, niektorí ľudia sú bezcitní, keď sa ich niečo netýka, nedokážu mať pochopenie.

xxtinaas
autor
28. led 2021

Prosím pokud by se náhodou taková žena našla, ať mi napíše na uvedené telefonní číslo, vzhledem k některým nenávistným komentářům (i když naštěstí převažují ty milé) se sem bojím dívat. NM je samozřejmě propláceno, jak už bylo řečeno, všechny výdaje hradí bio pár. Za úsměv to skutečně není. Děkuji.

gracinka7
28. led 2021

@xxtinaas možná by stálo za to, zkusit hledat náhradní matku i v cizině. Zkus se podívat na YouTube Dva tátové, měli náhradní matku z Ameriky a ve videích podrobně popisují, jak to celé funguje.

nick1234
28. led 2021

@xxtinaas přeji vám ať najdete vhodnou náhradní maminku ❤️

codal
28. led 2021

@xxtinaas vůbec si nedělejte hlavu z nenávistných komentáři, takoví se najdou v každé druhé diskuzi tady. Ta paní očividně nevi o NM vůbec nic. Vždycky se najdou lidé, kteří budou proti tomu, příjde jim to nepochopitelné a nepřirozené, pro někoho to opravdu může být proti přírodě, ale zároveň zde určitě najdete velkou podporu. Držím pěsti ❤️!

holkaokomodra
28. led 2021

@codal no vidis to, to jsem vubec nevěděla jak je to s nejakymi odmenami. jen me napadlo, ze se to treba ceni jako darcovstvi vajicek nebo tak. kazdopadne obdivuji zeny co do toho jdou i kdyby jim dali penez hromadu, presne jak píšeš, kazdy tehotenstvi si neco vezme a ja jsem zrovna tip co vnima tehi sice jako teseni, ale zaroven diskomfort proti memu akcnimu normálu. takze klobouk dolu pred nahradnimi maminami a to ani nemluvime o tom jak srovnany to ta zena musi mit v hlavě, aby probihalo vse jak ma i po porodu a tak.

fyii
28. led 2021

@xxtinaas zrovna nedavno se tady nahrani maminka nabizela i s emailem a telefonem. Zkus prohledat starsi diskuse, jestli ji to nesmazali..

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru