Je to normální jev? Menstruace po revizi
Jsem 5 týdnů po revizi z důvodu ZT. Po revizi jsem 3 týdny špinila, z toho poslední týden miniaturně, No a za 30 dní po revizi jsem 4 dny miniaturně špinila, další dva dny ze mě teklo a křeče, dneska už zas miniaturní špinění, Je toto normální? Nikdy jsem to tak silné meměla a ani jsem před MS nešpinila. Nebo, že by se hormony pobláznili? Nebo že by to bylo z léků proti bolesti - chytla mě páteř - beru Nimesil 2x denně týden? Nechci letět hned k Mudr..
Ahoj,opravdu to proste muze byt tva "nova" forma menzes. Alespon do te doby,nez se ti to srovna. Ja treba dostala menzes asi 3 dny po revizi. Doktor mi hned dal prasky na krvaceni a vlastne srovnani cyklu a dalsi ms uz mi prisla jak hodinky presne na 6 dni. Ale ja treba k doktorovi letela. Bolelo me to dost (a to jsem prave nevedela,ze mam mesicky) a tak jsem si k doktorovi proste dosla. I pro muj klid.

Já teda po revizi krvácela týden, a další MS došla po 32 dnech..měla jsem větší menstruační bolesti než obvykle, ale jinak to bylo normální..možná bych raději skočila k dr. Budeš v klidu a nebudeš se stresovat. Já měla po revizi zánět dělohy, tak jsem brala ATB.