Opakované zamlklé těhotenství, prožil někdo?
Jsem po revizi delohy 6tydnu,doktor rekl ze je dobre pockat aspon pul roku a ze se to stava jen jednou za zivot.Je tu nektera ktera to prozila vickrat?Jaky byl duvod zamlkleho tehu?
@petracafourkova ahoj, gratuluji k // a moc drzim palce! Ja byla na kontrole minuly tyden, byla sem 5+6 a bylo uz i srdicko. Na dalsi zas pristi tyden. Beru leky na redeni krve a Utrogestan, tak snad bude i nadale vse ok. Ale to vis, strach silenej...
@karolec1 @cafinka
ahojky, tak já mám oficiálně potvrzené těhotenství. Je to z krve, na sonu nebylo ještě nic vidět. To jdu 13.3., tak jsem zvědavá, jestli tam něco bude. Hrozně se bojím. Už jsem se rozhodla, že kdyby to zase nevyšlo tak si dám pauzu a dám se trochu dohromady. Jestli to pak ještě budu chtít zkusit, to ale nevím. Uvidíme. Tak mi holky držte prosím palce a já se vám po kontrole ozvu. Páčko
@karolec1držim moc pěsti, ne jen palce😀A přidávám trochu příběhu se šťastným koncem, posilám silu a co nejvíce pohody, aby bylo vse OK. zitra to bude rok, co jsem byla na revizi po ZT (2.tehu/1.tehu byl PROM a SC minor☹). Zároveň to zitra bude přesně měsíc, co jsem se stala mámou dvou krásných kluků a verim, ze je ti dva sourozenci poslali a budou na ne dohlizet☺Utrogestan jsem brala od zjisteni 3.tehu v 5plus6, resp.4- ten jeden je asi o 2 dny mladší. Brala jsem az do porodu ve 33plus3.Nedam na nej dopustit☺
Ahoj,tak jsme se vratili od prof.Ulcove a mame vse v poradku...ja zadne protilatky a manzel skvely spermio...mame to zkusit znovu..pokud se to nepovede znovu tak umele s pdg...vsem co jsou tehotne drzim pesti a preji hlavne pevne nervy....ja v dubnu jedu do lazni s pote to zkusime....to budou zase nervy.....
Holky zkouseli jste nekdo cinskou medicinu?
ojujinka
Ahoj,ne ...ale taky by mě zajimálo víc🙂
Ahoj,taky mám zkušenosti se zamklým těhu,v roce 2000 jsem otěhotněla narodil se syn, 2004 a 2005 zamklé těhu,2007 se narodila dcera,poté jsem se rozvedla a po 3 letech našla přítele jsme spolu 7 let a mám za sebou s ním 10 zamklých těhu ,všechno vyšetřeno,vše v pořádku,bylo doporučeno IVF,první IVF 3 embria na vyšetření PGD ,všechny geneticky špatné,druhé IVF 4 embria vyšetřena PGD 2 dobrý a jedno nešlo vyšetřit,první Ket chytlo se ,ale zase přestalo bít srdíčko,teď před druhým Ketem nasazen Metypred a Letrox na mírně sníženou funci štítné žlázy....
Drahus1...ahoj,no to je silene....deset zamlklych...a co tva deloha a sliznice je ok po tech revizich...kdo se o tebe stara..nejake specializovane centrum? Ja mam za sebou tri zt a dite zadne a na noc neprisli 😞
@editamarie jak jsi na tom ty?snazite se,je nejaky posun u vas?
@drahus1
Ahojky, 10 zamlklých těhu? To je strašný... Teda to tě obdivuji, já bych jich tolik nedala. Mám za sebou 3 a víc bych asi už nezvládla. Teda doufám, že nebudu muset, jsem těhotná, ale teprve na úplném začátku. Bojím se, že to zase dopadne špatně, ale doufám, že tentokrát ne.
Kamarádka, která taky nemůže otěhotnět, mi poradila na otěhotnění čaj z kontryhelové natě (sypký, ne sáčky). Prý to na otěhotnění pomáhá. Já ho sice nepotřebuji, ale možná by ti pomohl. Prý má skvělé účinky a hodně žen po něm otěhotnělo. Nevím sice, jestli je to pravda, ale za zkoušku nic nedáš. Já mám také sníženou fuknci štítné žlázy, beru Euthyrox a ihned po otěhotnění mi zvedli dávkování. Tak snad to tentokrát vyjde. Držím palce.
kontryhel piji,už i doma pěstovaný,hold nám asi není dáno 😒,řešíme s paní přímou adopci a bude,a až budeme mít mimi doma tak se nám to určitě podaří 🙂
ja nemam problem s otěhotněním,takže IVF byli jen 2,první 33tisíc,druhé + - to samé , + 2x KET po 7000kč,zamlklo to mezi 6.-13.týdnem
ano měli obě
Holky,chci se zeptat,delal vam gynekolog hormonalni profil a stery na nejake infekce (chlamidie,hpv nejake cytomegaloviry), a krome Hematologie,reproimunologie,ggenetiky,stitne zlazy,celiake a infekce...mate jeste nejake vysetreni?..dekuji
@dadaanela 2x !
Poprvé v r. 2010, 10tt, pak přišlo úspěšné těhu a dcera má 5 let. Podruhé v r. 2014 a za dva roky se nám narodila druha dcera. Důvody ZT neznám. Jelikož se nejednalo o dva ZT po sobě tak jsem neprošla žádném vyšetřením. Ale také mi bylo řečeno že je to jednou za život 😕
zamlké těhotenství jsem zažila...
@ojujinka ano, čínskou medicínu jsem (kromě jiného) použila a to jak jako přípravu, tak i během těhotenství... myslím, že bez ní bychom syna neměli... dnes mu je 9 ❤
s otěhotněním u dcerky už pak nebyl žádný problém
proto se také věnuji alternativní medicíně
a ano, mám také zkušenost, že v klasické medicíně se velkém množství případů na nic nepřijde... je to proto, že mnoho jemných věcí (jako schopnost otěhotnět a donosit dítě, imunita, nervový systém - hormony, páteř atd.) má velké množství spojitostí....
bez schopnosti vidět je je pak řešení velmi obtížné, zažila jsem to sama několikrát v různých situacích...
mnoho věcí totiž opravdu záleží na energii.. jestli je dostatek energie v děloze, jestli je harmonická energie v játrech a v ledvinách atd... na tom závisí mnoho..
bachovy_esence_poradna
Ahoj,můžu se zeptat jak to probíhá ta čínská medicina?
Ahoj holky, přidávám se k vám. Mám 2 starší děti, nyní se 2 roky s jiným partnerem snažíme o mimi. Po roce jsem loni otěhotněla, v 10 tt zamkllé těhu, revize. Potom na podzim IVF, vůbec se nepovedlo, nebyl ET. Nyní jsem v lednu znovu spontánně otěhotněla a zase zamlklé těhu v 8 tt, revize. Základní vyšetření a genetika je OK, za měsíc budou další detailnější výsledky.
Můj věk určitě hraje roli, je mi 40+. Ráda bych zkusila i jinou podporu.... Mohla bych požádat o radu @bachovy_esence_poradna.
Moc děkuju.
@ojujinka Čínskou medicinu jsem take zkusila. Prave po 2.neuspesnem tehu. Dostala jsem od kamaradek doporučeni na lékaře v PZE. Mely s nim dobrou zkušenost. Doporučil caj (rikala jsem tomu "kaluz"- myslim Rumelka) a jeste nejake tabletky. Brala jsem i nejake tabletky od nej. Vse od půlky května 2016 do cca půlky července. Pak to došlo a pro nove jsem nesla. Uz jsem byla těhotná a dokonce dvojvajecna dvojcata.Plus cvičila jsem Mojžíšovou - od března jeste v "šestinedělí" po ZT. Pokračovala ve cviceni SM systemu a chodila dal pravidelne na "terapie" s olejicky (synergická trilogie). Zda se to pozná blaznive, jsem hodne prakticky založeny člověk. Nicméně mam narocne povolani a potrebovala jsem se zejména po tom prvni neuspechu trochu "uzemnit" a mit vnitrni pocit, ze jsem udělala maximum pro úspěch. Take jsem vlastně absolvovala po tom druhe neuspechu kurz hormonální jogy (trochu i cvičila) a školu panevniho dna.Manzel byl na jazykovém kurzu v Anglii a ja potrebovala vyplnit cas. Trochu jsme museli omezit styky s některými kamarády, kterým se narodila ditka a nam to pripominalo nase prvni.Ale na druhou stranu, zase jsem poznala nejake nove lidi a dost me to obohatilo.
Ahoj holky, taky se podelim o nas pribeh... V 2008 2x ZT, vzdy 6+4. Trvala jsem na vysetreni...hematologie, genetika, stitna zlaza, atd... Vse ok.. potom neslo otehotnet. V 2011 opet ZT, zase 6+4. Doporuceni do Plzne k prof. Ulcove. Diagnoza antifosfolipidovy syndrom. Nejaka porucha srazlivosti. Predepsana lecba Prednison, Godasal, Pangamin, vitamina a Fraxiparin. Po roce nic. Lecbu jsme ukoncili a prislo IVF ve 2012. Teprve tam zjisteno testem z krve, ze mam nizke AMH...pouze 0,23. Ale toto zjisteni az po prvnim neuspesnem IVF. Pouze jedno embryo. Nic. U druheho pokusu mi bylo doporuceno darcovske vajicko. Sli jsme do toho... Dve zavedena embrya a nic. Pres 60000 pryc a porad nic. Zazadali jsme o adopci. 18.6.2015 jsme si privezli 10ti tydenni holcicku😘😘😘. Otehotnela jsem v dubnu 2016. Okamzite jsme nasadily predepsanou lecbu od prof. Ulcove...stejne ZT v 6+4. Dnes jsem byla na gyn na kontrole a pry jsem asi tehotna😧 Test je negativni, ale zitra budou vysledky krve. Uz nemuzu... Nechci znovu hormony, Prednidon atd... Ja uz proste psychicky nemuzu... S AMH 0,23 bych otehotnet vubec nemela. Pokud tehotna nebudu, zvazim sterilizaci. Po kazdem ZT jsem mela spustenou laktaci a s ni spojene psychicke problemy. Kdo nezazil, nepochopi. Mame nadhernou holcicku a to je pro me nejvic😘😘😘 Vam vsem preji at dojdete vytouzeneho cile😉 A pokud ne, adopce je take cesta😆
Holky,co jste tehotne,jak pokracujete?
Ahoj ja jsem měla ZT ve 20.týdnu , prý bylo vše v pořádku, ale asi to bylo z toho, ze jsem měla horečku přes 38 a nešlo to srazit... teď jsem ve 14tt a doufám, ze uz vše dopadne dobře 😊

@petracafourkova tak to drzim moc palecky..verim ze bude vse dobre.
u me noveho nic, beru leky na snizeni prolaktinu po kterych mi je pekelne zle a cekam jak to dopadne tento mesic jsem 6dpo...jeste tri mesice a pujdu rovnou asi do centra...no stoji to za prd..dej vedet jak to u tebe vypada a cekam jen dobre zpravy 🙂