Opakované zamlklé těhotenství, prožil někdo?
Jsem po revizi delohy 6tydnu,doktor rekl ze je dobre pockat aspon pul roku a ze se to stava jen jednou za zivot.Je tu nektera ktera to prozila vickrat?Jaky byl duvod zamlkleho tehu?
@petracafourkova to je super...ja mam taky pozitivni test tak drzte palce.
Blahopřeji Holky🙂!To mě tedka čeká laparoskopie a biopsie tak snad už mi řeknou proč..🙂..!
@cafinka
Tak to gratuluji 👍. Zdá se, že se vše začíná obracet k lepšímu...🙂
@petracafourkova jeste je dlouha cesta pred nami a radeji se neraduju uvidime ale testy sili to neznam☺co ty jak jsi na tom?
@petracafourkova velká gratulace ☺ my uz máme po te imunologii v Podolí, týden zobu prednison, konec května kontrola a v červnu jdeme zase do toho, tak uvidíme..Tak se opatruj😉
@petracafourkova to je super Peti, moc drzim palecky
@cafinka
@blanche69
@karolec1
Ahoj holky, díky za podporu 🙂.
Už je to lepší, ale bylo mi fakt mizerně, takže jsem si myslela, že je to už zase zamlklé. Proto jsem byla tak překvapená, když mi doktor řekl, že je všechno OK. Teď se mi už jen neustále zvedá žaludek a hrozně mě bolí prsa. Připadám si jako dojná kráva 😀, ale zaplať pánbůh za to.... V pondělí 10 jdu na další kontrolu, tak mi drž palce. Ozvu se. Zatím ahoj
Ahoj holky,já jak to tu tak čtu🙂...Tak už chci taky :*...!
@kristousenecek
Ja taky..jinak vsem drzim palecky...ja jsem ted v laznic a doporucuji..fakt odpocinek 😊
Holky tak jsem po screeningu v 13+2 a vse je v poradku. Moc vam vsem drzim palecky!
Ahoj holky, tak jsem byla v pondělí na gyndě a zatím je taky vše v pořádku. Jsem 10+2. Strašně se teď bojím další návštěvy za 3 týdny. Jestli to bude i potom v pořádku, tak snad už začnu věřit, že se to tentokrát povede.
@karolec1 - gratuluji 👍 teď už si asi můzeš oddechnout a veřít, že to bude dobré
@ojujinka - ty lázně ti fakt závidím 🙂, teď by se mi hodily, je mi pořád špatně....
Tak se zatím držte holky. Páčko
Ahoj holky,mám za sebou laparoskopii a biopsii ,a abych řekla pravdu mám v tom guláš:(,musím se na vše zeptat ve středu svého gynekologa ,pač mě v nemocnici pěkne odsekly když sem se ptala Co to přesně znamená ,nalez červené endometriozy,resekce adhezí,a oba vejcovody průchodné ,vpravo až pod tlakem,....
@kristousenecek
ahojky, někteří doktoři a sestry jsou prostě na ránu a neumí komunikovat s pacienty. Nesmíš se příště dát a trvat na tom, ať ti to vysvětlí. A jestli je to obtěžuje, tak se jdi klidně zeptat primáře 😉. Ale gynekolog ti to taky vysvětlí. Vůbec nemám páru, co to je.... Pak dej vědět, co ti řekl doktor.
petracafourkova:
Děkuji🙂Dám🙂...a co ty?Vše pořádku?🙂Kolikátím už si?🙂
@kristousenecek podle toho co píšete, tak Vám byly odstraněné srůsty... (resekce adhezí)
pokud jsou vejcovody průchodné alespoň pod tlakem, je to samozřejmě lepší zpráva než kdyby nebyly vůbec...
červená endometrioza jsou části děložní výstelky mimo dělohu, které procházejí určitými cyklickými změnami jako děložní výstelka...
toto vše jsou komplikace pro otěhotnění, rozhodně to ale neznamená, že byste nemohla otěhotnět... hodně záleží na tom jaké máte hodnoty hormonů a celkový zdravotní stav... dále také postavení páteře a psychika...
držím palce!
@kristousenecek
Teď jsem 12+1. Za týden jdu na kontrolu a pokud bude vše OK, tak už dostanu těhotenskou průkazku. Jsem z toho strašně nervózní. Poslení 3 týdny mi bylo hrozně špatně. Teď už je to pár dní lepší, tak uvidíme. Když mi bylo špatně, tak jsem si říkala, že je to určitě už zase v háji a teď, když je mi lépe, tak si myslím totéž. Už mi z toho hrabe....
petracafourkova
Urna to letí🙂:*...Určo je vše oukej🙂....To by si už davno poznala🙂Tak dej vědět🙂!
bachovy_esence_poradna
Děkuji,za vysvětlení ale toho,že bych nemohla otěhotnět se já vůbec nebojím spíš toho aby opět nepotratila..
Tak holky🙂....prý máme jít na to🙂...takže můj plán tak necelí tři měsíce a budem se opět snažit🙂*...❤
Ahoj holky, chvíli jsem tu nebyla a nestačím zírat!Těm,co se zadařilo,mooooc gratuluju a ostaním přeju hodně štěstí, věřím, že letos se vše k dobrému obrátí pro nás pro všechny! Představte si, že jsem ve 14 tt. Mám za sebou screening a vše je zatím ok (ťuk ťuk ťuk na dřevo). Po třech zamlklých bez zjištěného důvodu už jsem skoro nedoufala. Tak jen samé dobré zprávy pro všechny!!! ❤
@editamarie Krása! Hodně štěstí!! A přirozeně nebo s nějakou dopomocí?
editamarie🙂....❤Ouuuu:*........Taky se chci zeptat:*....🙂
Přirozeně, po půl roce. Cvičila jsem rok hormonální jogu a chodila na kineziologii, to myslím udělalo hodně s psychikou.Do nedávna jsem si píchala Fraxiparin a brala Utrogestan (prý preventivně). Holky, nebojte, cítím, že tenhle rok bude pro všechny,com se snaží o miminko, ten dobrý. I několik kamarádek, kterým nešlo otěhotnět nebo potrácely, se letos podařilo. Rok 2017 se příznivý pro těhotenství. A rok 2018 má být ještě lepší, říkala mi to numeroložka. Prý rok 2015 a 2016 byl katastrofa. Zatím to sedí. Tak neztrácejme naději!
@editamarie gratuluju a drzim palecky 🙂
@karolec1 Děkuju. Co Ty? Doufám,že vše v pořádku?
Ahoj holky, tak jsem po další kontrole a zatím je vše dobré 🙂. Teď jsem 13+3, tak snad mám to nejhorší za sebou. Mám teď ale problém s výběrem porodnice. Chtěla jsem zase do Motola, ale to mi u doktora rozmluvili. Odešlo tam právě z porodnice hodně kvalitních lékařů a sester, takže teď to tam prý stojí za houby. Poraďte mi prosím s kterou porodnicí máte dobré zkušenosti. A neznáte někdo nějakou soukromou porodnici? Díky moc. Petra
Z Motola myslím ti dobří odešli do Hořovic, tak jestli je to tam pro tebe dostupné, mrkni tam.
@petracafourkova Petulko mam z tebe radost! Ja pujdu do Melnika, mam na nej od kamaradek vyborne recenze 🙂
@editamarie ano, u me vse ok, mam za sebou prvotrimestralni screening a v utery jsem byla na kontrole. Jsem 16+4.

@ojujinka
ahojky, u mě zatím všechno dobré. Až tomu nemůžu uvěřit. Překonala jsem můj krizový 6 týden a teď jdu na kontrolu za týden. Tak jsem zvědavá, jestli bude ještě všechno v pořádku.