icon

Opakované zamlklé těhotenství, prožil někdo?

dadaanela
27. zář 2012

Jsem po revizi delohy 6tydnu,doktor rekl ze je dobre pockat aspon pul roku a ze se to stava jen jednou za zivot.Je tu nektera ktera to prozila vickrat?Jaky byl duvod zamlkleho tehu?

vanilopka27
25. led 2017

@ojujinka Ahoj holky, u profesorky Galove jsem byla a vrátila mi naději ze jsem zdravá po té ale zamlkle těhu tedy se s přítelem snažíme znovu Já na čaji a listovce nervy pracují ale jeden se Tim nesmí nechat strhnout...po ztrátě v 36tt jsem se zasekla na 7 let a tedy vím že Mít podporu v partnerovi jako mám tedy je vzácné a když vás nechá byt slabou v Te chvíli ačkoli nejste moc to pomůže a tak nak se to vybrečí...
Držím palečky ať se to štěstí taky zastaví a jen neobchází dušičky které dítěti dají veškerou lásku a péči.

karolec1
25. led 2017

Tak jsem doufala, ze nam tu bude pribyvat veselych zprav a zatim tedy nic moc. Jak dlouho mate po revizi? Ja ted jiz 7 mesicu a stale nejsem tehotna. Krom Leidena mam vse ok...uz z toho zacinam byt zoufala a uvazuji o IVF....

ojujinka
25. led 2017

@karolec1
Ja jsem po revizi 2mesice a ted se ani nesnazime..mam taky leidena ale to mam podchycene injekcemi...a taky zvazuji ivf s pdg....

editamarie
25. led 2017

@ojujinka Ahoj, děkuju Ti za odpověd. Je mi 30, děti nemám. Reprodukční imunologii mám u Ulčové Gallové v Plzni, nic mi nenašla. Přeju Ti hodně štěstí...

editamarie
25. led 2017

@karolec1 Já jsem od poslední revize 11 měsíců, snažíme se od léta a zatím nic. Zkrátil se mi cyklus na 25 - 27 dní (předtím odjakživa přesně 28 dní), nevím, čím to je. Předtím jsem pokaždé otěhotněla na poprvé, tak si říkám, že třeba když to teď nejde hned, bude to v pořádku, až otěhotním. Cvičím od jara hormonální jogu a je to super na psychiku. Mám mutaci MTHFR, ale to prý se zamlkáním nesouvisí...

cafinka
26. led 2017

tak se hlasim opet do klubu...po par dnech stesti i kdyz opatrneho, dnes zacalo hcg klesat a ceka me opet to co od zari jiz 3x, biochemicke tehotenstvi....ach jo a to vypadalo tak nadejne ☹ jak to davate psychicky? ja nejak nemam na nic naladu, silu....zacinam premyslet o tom ze jsem vadny kus ☹

ojujinka
26. led 2017

@editamarie
Taky mam mutaci mthfr....take ti preju stesti...bohuzel musime zkouset...pokus omyl a jednou to vyjde

ojujinka
26. led 2017

@cafinka
Tak to je mi moc lito 😞..psychika je v haji...ale MAs jedno site a nekde jsem cetla ze mame VSE a neuvedomujeme SI to a az prestaneme chtit a tohle SI uvedomime ze to prijde...chci SI koupit knizku proc k Nam miminko nechce

karolec1
26. led 2017

@cafinka to me moc mrzi, to je lepsi vubec tehotna nebyt. ach jo. posilam silu, drz se.

cafinka
26. led 2017

dekuji, myslela jsem si jak sem silna..ale nejak to nedavam🙂

petracafourkova
27. led 2017

@cafinka
Ahojky,
tak to mě mrzí ☹. Je to pech... Ale nevzdávej to 👍. Já vím, je to těžké. Ale jednou se to určitě povede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já mám už 3 dny pocit, že bych zase mohla být těhotná. Mám to dostat v neděli, tak jsem zvědavá. Akorát jsem teď byla týden pěkně nastydlá, měla jsem děsnou rýmu a kašel, tak snad se to tím nezhorší. Raději jsem nebrala žádné léky, jen jednou jsem si vzala paralen a pak už jsem jen pila čaj s citrónem. Proto jsem si taky myslela, když mi začalo být špatně, že mám jen překyselený žaludek z toho citronu. Ale dneska ráno mě probudilo bolení břicha a pak se mi začal zvedat žaludek. Jako vždy, když jsem těhotná. A žaludek se mi zvedá už 3 dny každé ráno. Ale moná je to jen falešný polach, uvidíme. Pak dám vědět, jak to dopadlo. Chtělo by to už konečně nějakou pozitivní zprávu. Ahojky

mruk
27. led 2017

@ojujinka Taky mám MTHFR mutaci, faktor VIII, antifosfolipidové protilátky a imunologické příčiny - NK buňky proti spermii a trofoblastu a protilátky proti spermiím a trofoblastu... beru každý den kupu léků ale třeba to pomůže ;)

karolec1
28. led 2017

@petracafourkova tak drzim palecky. ja to mam dostat v pondeli, ale tehotne si teda vubec neprijdu ☹

ojujinka
1. únor 2017

Ahoj holky,tak jsem si vyridila lazne pro neplodnost...v dubnu jedu na tri tydny do frantovek...tesim se ze si odpocinu a snad mi to pomuze po tech revizich 😞....snazim se ale nekdy to na me padne a nekdy si rikam proc ja 😞 a trochu ztracim nadeji a az zase budu tehotna tak to snad nebude ani radost...spis hruza co se zase stane...driv jsem verila v zazraky ale nejak po tech zklamanich je to pryc 😞...v pondeli jedeme do plzne k profesorce Ulcove tak snad me dobyje nejakou pozitivni energii...co vy,jak to zvladate?

karolec1
2. únor 2017

@ojujinka drzim palce. Lazne ti snad pomuzou, hlavne ten odpocinek. to psychicke vycerpani je to nejhorsi a jak rikas, clovek vlastne nevi, jestli to znova chce nebo ne. ja mam ted treti den uz zpozdeni, ale test mi vysel negativni. takze jsem ve stresu, ze to dostanu, ale i ze to nedostanu a budu tehotna a budu o to vic umirat strachy. a kdyz to dostanu, tak to zas orvu...

cafinka
2. únor 2017

@petracafourkova tak jak si dopadla? mas jen pozitivni zpravicky? ja bohuzel od vcerejska krvacim, takze moje 4 te biochemicke tehotenstvi, ale ted je to dele tak je to docela masakr. Doktor nam doporucil tri mesice brat jeste leky na snizeni prolaktinu a pokud by se nepovedlo tak pak rovnou na IVF..tak nevim jeste co bude. drzim moc palecky.

petracafourkova
2. únor 2017

@cafinka
Ahojky, tak já bohužel nic 🙄. Nakonec se ukázalo, že jsme s manželem chytili nějakou střevní chřipku. Já jsem jí ještě celkem ustála, měla jsem jen bolesti břicha, křeče a zvedal se mi dost žaludek, ale manžela to doslova porazilo. Strašně zvracel a nešel ani do práce. Pěkně mě to zmátlo, příznaky byly stejné jako u těhotenství ☹.
Mrzí mě, že ti to zase nevyšlo.
Asi bych na tvém místě zkusila to IVF, pokud ti ho doporučují i lékaři. Jen doufám, že si ho nebudete muset platit. Je to dost drahé. Na druhou stranu, co by ženská neudělala pro dítě 🙂. Dej vědět jak jste se rozhodli. My to každopádně zase budeme zkoušet. Ahojky

ojujinka
2. únor 2017

@karolec1 presne mi mluvis z dude...radost neni ani v jednom pripade...nejvic me deprimuji ty tehulky kolem me...jak je mozne ze ONI to zvladnou a donosi a ja NE 😞..to se Pak clovek opravdu citi jak spatny geneticky vzorek 😞

cafinka
2. únor 2017

@petracafourkova tak to me mrzi tak snad priste...no ja bych i do IVF sla ale manzel je momentalne proti...ale nedivim se mu, mela jsem spatnej prvni porod, manzelovi rekli po porodu ze nepreziju do rana..zvladli jsme to, ale on si ted mysli ze kdyz to takto nejde tak to znaci o tom ze nemame osud pokouset..ale ja bych jeste jedno dite moc chtela, tak uvidime za tri mesice ....drzim palecky at to priste vyjde vsem.

ojujinka
2. únor 2017

@cafinka ;Petra CafourkovA;
Holky to me mrzi...je to des...ivf se bohuzel vzdycky doplaci,ale asi to za to stoji....manzela chapu..ma strach

petracafourkova
2. únor 2017

@cafinka, @ojujinka, @karolec1
Je to děs holky, musíme prostě vydržet 👍.
Třeba se jednou všechny sejdeme s novýma prckama 😉

karolec1
3. únor 2017

@petracafourkova kez by 🙂

karolec1
6. únor 2017

Kočičky tak já dnes našla //. Zároveň s tim sem zalehla s nějakou střevní chřipkou, tak snad to dopadne ok....

ojujinka
6. únor 2017

@karolec1
Ahoj,drzim pesti a chci slyset jen pozitivni zpravy...my byli na repro inunologii dnes....tak se desim co mi najdou 😞...mam vysoke nejake ANA protilatky...takze budou testovat...bezmoc

petracafourkova
6. únor 2017

@karolec1
Tak to gratuluji 🙂. Držím palce. Hlavně nejez žádné prášky, maximálně paralen.
Já jsem během těhotenství, když jsem byla nemocná pila hodně čaj s citronem. Citron je přírodní antibiotikum a miminku neublíží..
Dej vědět jak to probíhá.

petracafourkova
6. únor 2017

@ojujinka
Hlavně že něco zjistí. S většinou věcí, které zjistí, se dá něco dělat. Nepropadej panice 🙂

veronikav31
7. únor 2017

Ahoj holky,přidávám se do klubu,již jsem byla 7x těhotná, jediné těhotenství vyšlo do porodu zdravé holčičky(nyní rok a 2 měsíce),jinak sam.potraty a zamlklá těhotenství s 2xrevizí, byli jsme i na Ivf,teď zkoušíme přirozeně, tt pozitivní a za 2 dny už klasická MS. Máme genetiku,imunologii za sebou, držím bezlepkovou dietu, teď budu zobat 2.měsíc Clostilbegyt, už nevím co víc udělat. Na další stimulaci na Ivf se necítím

karolec1
7. únor 2017

@petracafourkova jojo max cerne uhli. Dostala jsem injekci proti zvracení a neco na zklidnění žaludku. Tak snad to bude všechno v pořádku. Ale strach mám tedy šílený....

ojujinka
7. únor 2017

@veronikav31
Ahoj,vitam te u nas 😊....aspon pozitivum..dobojováa jsi to k jednomu diteti...kolil ti je a na tech vysetrenich na nic neprisli...proc bezlepkovou dietu..vysla ti pozitivni celiakie?

veronikav31
7. únor 2017

@ojujinka Ahoj, děkuji za přivítání 🙂 ano,jediné pozitivum je, že máme jedno dítko, to mě drží nad vodou. je mi 34 let a na genetice, hormonálním profilu vše v pořádku, spermiogram byl horší, proto bylo Ivf. Na imunologii nám přišli na to že si vytvářím protilátky,proto jsem měla Prednison. Celiakie mi vyšla negativně,ale moje gyn. mi doporučila držet bezlepkovou dietu,protože vždy při práci s klasickou moukou se mi rozjel ekzém a svěděl mě a to taky může být problém s potraty

Strana