icon

Porod mrtvého dítěte ve 41. týdnu. Zažila některá něco podobného?

adel18_
1. říj 2020

Ahoj holky,
před ani ne měsícem jsem musela porodit mrtvou holcicku, příčinou byl pravy uzel na pupecniku, bylo mi receno, ze nešťastná nehoda, která se muže, i když velmi zřídka stát a ze to na ultrazvuku není, bohuzel videt. 😢Je tu prosím některá z vás, která to také zažila nebo něco podobného? Rada bych nasla nekoho, s kým to budu moct probírat a vzájemně se podporovat. Bohuzel šlo o první miminko, o které jsme se snažili více než rok a pak se zadarilo až po ivf, nakonec to muselo skoncit touto tragédii 😢

Strana
z2
janinne7
12. říj 2020

@adel18_ ahoj, moc me to mrzi! Je to tak strasne :(
Stalo se mi to take :( Je mi 30 a s partnerem jsme taky dlouho cekali na vysnene miminko. Vse se zdalo byt v poradku a jednou v noci jsem prestala citit pohyby. Jela jsem do nemocnice a bohuzel mi oznamili, ze srdicko prestalo tlouct :( byla jsem 39+1tt. Stale tedy cekame na pitvu miminka, protoze nevime co se stalo... Doktor mel podezreni na skripnuti pupecniku a taky mu nasli v pupecniku srazeninu, ale nevedi zda to byla pricina nebo dusledek.
Ted prozivam nejhorsi dny zivota :(

luciaanaa
Autor odpověď smazal
aranka
17. říj 2020

Kamarádka byla těhotná stejne se mnou ja mám dnes chlapce 9 let ale ona tehdy o svou holčičku přišla v 36 tt.O rok později se k nim holčička vrátila.

dzogobela
17. říj 2020

Je mi to moc lito 😞 osobni zkusenost nemam, ale moje kolegyne v praci mela termin o 2 dny pozdeji nez ja s prvni dcerou. Ve 39. tt taky musela porodit mrtvou holcicku. Je to 4 roky a uz ma dve krasne deti.

oano
23. říj 2020

Ahoj. Ja prisla o holcicku v termínu loni na konci srpna, taky pravy uzel. Me teda doma cekaly dalsi dve, ale kdybys cokoli potrebovala, klidne jen pritakavani jak je to vse na ho... Klidne napis!

markyv29
25. únor 2021

@adel18_ ahoj já přišla o chlapečka ve 34tt taky toje pro me šok, šla jsem jen na prohlídku tam jsem se dozvěděla ze se mu zastavil mozeček 😢😢😢 čekala jsem moje první dítě ve 28 letech

pokornaanna
25. únor 2021

Ahoj. Přešla jsem si něčím podobným. První synček mi umřel v 6. měsíci těhotenství - přestalo mu být srdíčko. Druhý se narodil předčasně a zemřel když měl měsíc. Nevěděla jsem se z toho vzpamatovat. Nemohla jsem ani koukat na filmy kde jsou miminka. Pak se ale osud na mně usmál. Teď už mám dva syny (13 let a 8 let) a v prosinci k nim přibudla i čerstvá princezna.
Neboj čas vše zahojí.
Kdyby jsi si chtěla popovídat, jsem tady 💓

Anička

markyv29
11. bře 2021

@pokornaanna Taky jste to měla těžké 😢😢 je to hrozné a smutné člověk se těší ze bude mít miminko potom je stoho jen smutek😢😢😢 Taky bych chtěla zkusit znovu mít dítě ale mám strach ze zas něco přijde.... nebo zas něco stane.... když jsem ho musela rodit mrtvé tak bylo hrůza, nechápu proč se to děje 😢😢

michalka1112
27. kvě 2025

@adel18_ nevím, zda sem stále koukáte.. ale před měsícem se mi stalo to samé.

janinne7
28. kvě 2025
@michalka1112

@michalka1112 to je mi strasne lito :(

levandule_k
28. kvě 2025
@michalka1112

@michalka1112 To mě mrzí. Přeji hodně síly.

adel18_
autor
1. čer 2025
@michalka1112

@michalka1112 to je mi strašně líto. Vim jak se cítíš. Klidně mi napiš do zpravy

Strana
z2