Potrat dvakrát po sobě, podařilo se vám poté otěhotnět?
Ahoj všichni, chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo prožil dva popraty po sobě a i přesto se podařilo poté otěhotnět? nějak ztrácím víru :( Děkuji za odpovědi...
Ahoj holky, mám doma zdravou téměř tříletou holčičku. Těhotenství probíhalo v naprostém pořádku porod také...tak jme se s manželem rozhodi, že jí pořídíme sourozence...oťehotněla jsem ihned, ovšem v 9tt mi zjistili zamlklé těhu...následovala kyretáž...jsem z toho v šoku... chtěla bych hned otěhotnět, ale mám strach, že se to bude opakovat...
@mikula77 Brala jsem Prednison v nízkých dávkách a museli jsme používat kondom (měla jsem protilátky i proti spermiím). Pak jsme byli na kontrole, zda se to zlepšilo. Nakonec mi byl přidán ještě anopyrin (špatné výsledky betaglykoproteinů) a že se můžem snažit, ale s kondomem mimo ovulaci. A vyšlo to asi po třech cyklech. Pak mi byl nasazen ještě Duphaston.Všechny tři léky jsem brala do 16tt. A ještě vlastně kyselinu listovou. Zezačátku jsem k tomu brala ještě Femibion - pro jistotu.

@mo_nes Ahoj, já potratila 3x a mám tři další děti. Když jsem přišla o chlapečka v 19.tt, myslela jsem, že se smutkem zblázním... a pak jsem o této problematice začala více číst, momentálně o ní dokonce přednáším, přispěla jsem do knížky Čekala jsem miminko a mám rozepsanou další knížku... a zjistila jsem, že touto tragédií opravdu prochází velmi mnoho žen. A většina z nich se nakonec vysněného miminka dočká. Držím palce.