V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?
Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji
Vysetrovala me jina dr a ta mi ho nezmerila..Dr me chce videt za tyden...
No to jsem zvědavá jak to dopadne, moc Ti držím palce..tfuj tfuj tfuj♥
Moc moc moc držím palce, ať vše dopadne. Věř svému miminku a snaž se nestresovat. Myslím na tebe
Přeji ti ať to zvládnete!!!
Holky a jak dlouho roste ten gestacni vacek? 11.9 byl test jeste negativni a 22.9 byl jeste pozitivni...A uz me chteji posilat na revizi. ..
Taky jsem měla nepravidelnou MS (ne teda 2 měsíce apod.) ale při první kontrole byla na UZ jen "černá díra" a v ní nic. MUDr. mě objednal tuším za dalších 14 dní a to už tam byla "osmička" a mám dojem, že už i tlouklo srdíčko. Takže bych počkala, třeba si průběžně dělala těhu testy a "kontrolovala" // a šla tam třeba za dalších 14 dní. Držím palec, aby bylo vše ok. 😉
@motylek01 Úplně nerozumím otázce, ale mě rostl gestační váček pořád, tedy asi až do 9tt, jen plod tam nebyl...po tom 9tt jsem šla na revizi (MS jsem měla pravidelnou). I HCG mi pořád rostlo. Tvářilo se to jako těhotenství, ale bez plodu...tzv. afetální plodové vejce. A na revizi tě posílají teď? Já myslela že máš ještě za týden kontrolu, jak se to vyvine. Vždyť ten gestační váček prázdný nemáš, ne? No tedy máš to napínavé... pořád moc držím palce a přeji pevné nervy, je to náročné...
Já tak bohužel skončila také na revizi ale doktor nám dal 3 týdny čas a držel palce, bohužel i když hcg rostlo, skoro z na 100 tisíc, byl tam stále jen ten váček, revize 10 plus 3. Teď jsem v 6 tt měla naštěstí už i srdíčko
@motylek01 řekněme, že toho 22.9. bys byla 4+0, to bývá tak nejdřív, co je pěkně vidět čárka, tak teď bys mohla být 7+0. Ještě bych tomu dala tak 2 týdny.
@irennn a můžu se zeptat kdy si byla na revizi? já byla v červenci v 9+5tt jen gestační váček bez plodu bohužel..
@mirka_turcikova psala jsem to v.předchozím komentáři, 10+3 s lékařem jsme čekali i.když už to bylo pak v podstatě jasné ale chtěli jsme dat tomu šanci
@irennn špatně jsem položila tu otázku za jak dlouho po revizi se Vám povedlo otěhotnět jestli se tedy můžu ptát?
@werumka ale to není jistý, že byla tehdy v 6 tt.
a další možnost je na revizi vůbec nechodit a počkat, až si s tím tělo poradí samo. Je to pro tělo šetrnější. v zahraničí je to běžná praxe, tady to lékaři chtějí rychle vyřešit sami.
@mirka_turcikova ahaaa 🙂 počkali jsme dvě menstruace a ten třetí měsíc na první pokus a to máme první dítě z ivf pro neplodnost 🙂
@betelgeuzz no ale mně pak začalo být špatně a bolelo mne břicho, váček proste musel pryc a než čekat kdoví kdy to přijde, takto může být za dva měsíce těhotná, mne říkal dr.ze stačí aspoň jedna MS
@irennn jéé to je krásné to gratuluji no mi řekla dr. že stačí 1ms tak a teď jsme se snažili a 4 dny mám zpoždění tak doufám, že to mohlo vyjít 🙂
@betelgeuzz Podle hodnoty hcg nemohla být v nižším týdnu - už jsme to tu řešily před nedávnem. Reálně teď opravdu odpovídá 8. týdnu. Před 14 dny byla prázdná dutinka, teď tam jsou nějaké kontury plodu. Musí se holt počkat...

@im4fun missed abortion je zamlklé těhotenství.