icon

V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?

motylek01
2. říj 2015

Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji

Strana
z9
kajsav
14. říj 2015

@im4fun missed abortion je zamlklé těhotenství.

motylek01
autor
14. říj 2015

Vysetrovala me jina dr a ta mi ho nezmerila..Dr me chce videt za tyden...

im4fun
14. říj 2015

@kajsav vsak jsem psala ze to je to jedine cemu rozumim. Zrovna toto mi netreba rikat, v dubnu jsem si tim prosla. Diky

motylek01
autor
14. říj 2015

@kajsav to vim🙂 Rekli mi to v ostatnich nemocnich kde mi rekli ze jsem 12 tyden, v tehle rekli 6tyden..Skrz nepravidelnou MS

im4fun
14. říj 2015

@motylek01 no a plod teda je nebo neni videt?

kajsav
14. říj 2015

@im4fun Přehlídla jsem se a omylem přečetla, že jediné čemu nerozumíš je tenhle výraz, takže se omlouvám, pokud se Tě to dotklo. 😉 Ano vím, také jsem si tím prošla, už jsme na sebe narazily v jiné diskuzi.

motylek01
autor
14. říj 2015

@im4fun rekla mi ze plodove struktury nejasnych kontur

kajsav
14. říj 2015

@motylek01 Je lepší, když se na to koukne i jiný doktor. Já jsem se takhle tenkrát domluvila s doktorkou v nemocnici, která mě vyšetřovala před revizí, že ještě počkáme a uvidíme, jestli se to někam pohne, tak uvidíš. 😉

ababunk
14. říj 2015

No to jsem zvědavá jak to dopadne, moc Ti držím palce..tfuj tfuj tfuj♥

ninusch
14. říj 2015

Moc moc moc držím palce, ať vše dopadne. Věř svému miminku a snaž se nestresovat. Myslím na tebe

dasa.77
14. říj 2015

@motylek01 NA CO?????? 😨

dasa.77
14. říj 2015

@motylek01 aha,tak už to čtu,poslední příspěvky se mi zobrazily později,nějak to tu hapruje.Týden čekání,tak to není zrovna nejlepší zpráva.Ale určitě tam je malý bojovník a společně to zvládnete 😉

werumka
14. říj 2015

@motylek01 A řekli Ti něco k té děloze? Máš tam uvedené, že jí máš "subseptum" což je vlastně takové zdvojení přepážkou. Jestli to nemůže být právě ten problém?

zuzapra
14. říj 2015

Přeji ti ať to zvládnete!!!

motylek01
autor
15. říj 2015

Holky a jak dlouho roste ten gestacni vacek? 11.9 byl test jeste negativni a 22.9 byl jeste pozitivni...A uz me chteji posilat na revizi. ..

misaarisa
15. říj 2015

Taky jsem měla nepravidelnou MS (ne teda 2 měsíce apod.) ale při první kontrole byla na UZ jen "černá díra" a v ní nic. MUDr. mě objednal tuším za dalších 14 dní a to už tam byla "osmička" a mám dojem, že už i tlouklo srdíčko. Takže bych počkala, třeba si průběžně dělala těhu testy a "kontrolovala" // a šla tam třeba za dalších 14 dní. Držím palec, aby bylo vše ok. 😉

saaralota
15. říj 2015

@motylek01 Úplně nerozumím otázce, ale mě rostl gestační váček pořád, tedy asi až do 9tt, jen plod tam nebyl...po tom 9tt jsem šla na revizi (MS jsem měla pravidelnou). I HCG mi pořád rostlo. Tvářilo se to jako těhotenství, ale bez plodu...tzv. afetální plodové vejce. A na revizi tě posílají teď? Já myslela že máš ještě za týden kontrolu, jak se to vyvine. Vždyť ten gestační váček prázdný nemáš, ne? No tedy máš to napínavé... pořád moc držím palce a přeji pevné nervy, je to náročné...

stelar
15. říj 2015

@misaarisa průběžně dělat těhu tetsy je absolutně k ničemu, i při zamlklem potratu budou ještě nějakou dobu pozitivní, teda ten týden do příští kontroly ještě určitě jo.

irennn
15. říj 2015

Já tak bohužel skončila také na revizi ale doktor nám dal 3 týdny čas a držel palce, bohužel i když hcg rostlo, skoro z na 100 tisíc, byl tam stále jen ten váček, revize 10 plus 3. Teď jsem v 6 tt měla naštěstí už i srdíčko

betelgeuzz
15. říj 2015

@motylek01 řekněme, že toho 22.9. bys byla 4+0, to bývá tak nejdřív, co je pěkně vidět čárka, tak teď bys mohla být 7+0. Ještě bych tomu dala tak 2 týdny.

misaarisa
15. říj 2015

@stelar Ano, to je možné (nemám zkušenost), každopádně bych v 6tt nešla na revizi a nějaký čas počkala. To že, tam mimi zatím ještě není vidět nemusí nutně znamenat, že tam za třeba 14 dní nebude. To je v podstatě celé, co jsem chtěla říct.

mirka_turcikova
15. říj 2015

@irennn a můžu se zeptat kdy si byla na revizi? já byla v červenci v 9+5tt jen gestační váček bez plodu bohužel..

werumka
15. říj 2015

@misaarisa Jenže ona v 6.tt byla před 14 dny...

irennn
15. říj 2015

@mirka_turcikova psala jsem to v.předchozím komentáři, 10+3 s lékařem jsme čekali i.když už to bylo pak v podstatě jasné ale chtěli jsme dat tomu šanci

mirka_turcikova
15. říj 2015

@irennn špatně jsem položila tu otázku za jak dlouho po revizi se Vám povedlo otěhotnět jestli se tedy můžu ptát?

betelgeuzz
15. říj 2015

@werumka ale to není jistý, že byla tehdy v 6 tt.

a další možnost je na revizi vůbec nechodit a počkat, až si s tím tělo poradí samo. Je to pro tělo šetrnější. v zahraničí je to běžná praxe, tady to lékaři chtějí rychle vyřešit sami.

irennn
15. říj 2015

@mirka_turcikova ahaaa 🙂 počkali jsme dvě menstruace a ten třetí měsíc na první pokus a to máme první dítě z ivf pro neplodnost 🙂

irennn
15. říj 2015

@betelgeuzz no ale mně pak začalo být špatně a bolelo mne břicho, váček proste musel pryc a než čekat kdoví kdy to přijde, takto může být za dva měsíce těhotná, mne říkal dr.ze stačí aspoň jedna MS

mirka_turcikova
15. říj 2015

@irennn jéé to je krásné to gratuluji no mi řekla dr. že stačí 1ms tak a teď jsme se snažili a 4 dny mám zpoždění tak doufám, že to mohlo vyjít 🙂

werumka
15. říj 2015

@betelgeuzz Podle hodnoty hcg nemohla být v nižším týdnu - už jsme to tu řešily před nedávnem. Reálně teď opravdu odpovídá 8. týdnu. Před 14 dny byla prázdná dutinka, teď tam jsou nějaké kontury plodu. Musí se holt počkat...

Strana
z9