icon

V 6tt nejde vidět plod. Můžu být ještě pořád těhotná?

motylek01
2. říj 2015

Holky prosím o radu,byla jsem u doktorky a neviděla plod,pouze žloutkovy váček,poslala mě do nemocnice,kde mi vzali krev a bohužel potvrdili,že plod není.Hcg ukazuje 22 000.V pondělí nastupuji na revizi,kde mi ještě předtím vezmou krev.Myslíte,že je nějaká šance,že by vypočítali špatně datum poodu a můžu být ještě pořád těhotná?Moc všem děkuji

Strana
z9
zuhra
18. říj 2015

@motylek01 jak přišla na 12 tyden?!

im4fun
18. říj 2015

@motylek01 jak jsem psala uz driv-byla jsem na prvnim utz v 5tt a videt nebylo nic. Ani bublinka, proste fakt nic. O tyden pozdeji jen mala cerna tecka jako naznak gest. vacku. A ted jsem v 18tt a zatim vse ok...Fakt zatim nehazej flintu do zita. Vic se sleduj jestli nemas krece v brise nebo tak. Ale jinak bych fakt pockala, kdyz mas takhle dlouhe cykly. Fakt ti drzim palce protoze ZT jsem si prosla v dubnu a tak vim jaky to je...

ababunk
18. říj 2015

@motylek01 Měla jsem to taky tak, v 5+2 už byl vyidět gestační váček, po 10 dnech srdeční činnost.

ababunk
18. říj 2015

ababunk@motylek01 Neboj se, můj dr se taky tvářil všelijak a že nemám ještě jásat a kdoví co ještě, Těch 10 dní bylo dlooouhých jako hrom, ale nakonec to vyšlo. A u Tebe to taky vyjde, uvidíš. 🙂
Nechci být zlá nebo tak něco, ale počítej i s variantou, že se teď nepodařilo, ať pak nejsi moc smutná.Já jsem na miminko čekala 7 let.

motylek01
autor
18. říj 2015

Holky kdybyste vedeli jak bych z vas nekterou potrebovala nekoho kdo me chape...Stridaji se mi nalady chvíli se smeji a zrovna ted rvu jak decko. .My se taky snazime uz 2 roky...Jen nechci do nemocnice ja ty nemocnice tak nesnasim...

lumixii
18. říj 2015

@motylek01 ahoj, neztrácej hlavu, já byla na utz v 6+6tt a byl vidět jen gestační a žloutkový váček. (dle utz to vycházelo na 5+3tt). Na předcházejícím utz, dr neviděl nic, vůbec nic. Další ulz byl v 8+2tt a byla vidět už i srdeční činnost. (dle utz to vycházelo na 7+2tt). Dr říkal, že ovu byla později. A že vše tomu odpovídá. Pokud nemáš žádné zdr. problémy, tak bych ještě pár dní počkala.

ababunk
18. říj 2015

Motýlku, ale Ty všechno zvládneš, vímjak ti je. Měla jsem to stejně.Holka hlavu vzhůru:o)No ták.Jestli jsi z Ovy přijď na kafo:o)

zuhra
18. říj 2015

@motylek01 delas určitě dobre, ze čekas!!!

motylek01
autor
18. říj 2015

Snad to k necemu bude☹

ababunk
18. říj 2015

@motylek01 ale bude, uvidíš...

dasa.77
18. říj 2015

@motylek01 ahoj...pises,ze k oplodneni doslo u Tebe pravdepodobne 11.9., dnes je 18.10, tzn ze nemuzes byt v 5tém tydnu. Pokud se nepletu,tak "tydny jako takove" se pocitaji od posledni MS,ne ode dne oplodneni.Proto se pak termin porodu podle UTZ a mereni posunuje,protoze kazda ma ovulaci v jine fazi cyklu. Kazdopadne si myslim,ze ted na UTZ musi byt videt plod,aby se dalo mluvit o prosperujicim tehotenstvi. Srdicko je u nekoho az v 9tt.
Drzim palce,at dalsi kontrola dopadne dobre a bobecek to rychle dozene

motylek01
autor
18. říj 2015

@dasa.77 tudiz mam v tom pripade i posunutou ovulaci...a v kolikatem tedy podle Tebe jsrm?

dasa.77
18. říj 2015
irennn
18. říj 2015

@motylek01 nechci byt skepticka ale HCg jsi uz měla předtim dost vysoke , mne se tohle stalo v dubnu furt jsem počítala a oddalovala si ovulaci....nechtěla jsem si priznat ze je to zamlkle , HCg mi stále rostlo ☹

motylek01
autor
18. říj 2015

Co znamena OZ

zuhra
18. říj 2015

@motylek01 a oplodnivaci styk nevíš? Ja jsem po ivf, ovulace byla u mne 11.9.

motylek01
autor
18. říj 2015

Oplodnovaci styk byl asi 2.9.nebo 10.9...Predtim jsme byli na dovolene ale hned jak jsme dojeli z dovolene tak jsem si asi 2.9. Delala test a jennjedna carka..

zuhra
18. říj 2015

@motylek01 ja fakt nevim, at spekuluju, jak chci... Promiň. Každopádně je to divné. A je dobre, ze čekas, uz kvůli svému svědomí. ....

dasa.77
18. říj 2015

@motylek01 děláš nám v tom guláš.....test nejspíš 2.10., nebo ne?

motylek01
autor
18. říj 2015

Test 2.9 bez dvou carek 11.9.dr s uvahou ze mam vysokou sliznici ze to brzo dostanu nebo he to zacinajici tehu..22.9 potvrzeno tehu a 2.10. Pry zamlkle tehu

stelar
18. říj 2015

Tak pokud by byl oplodnujici styk 10.9., tak si ted na začátku 8. tydne. Stari tehotenstvi se u pravidelného cyklu pocita od prvniho dne poslední menstruace, coz je většinou 2 týdny před ovulaci. Ty si měla ovu pravděpodobně později, takže orientačně vypočteš stáří těhu jako termín styku + 2 týdny. Pak se termín porodu upřesní dle UZ ve 12.tt.

stelar
18. říj 2015

@zuhra na 12 týden Dr. přišla dle termínu poslední menstruace, tak se totiž stáři těhotenství standardně počítá. Pouze pokud ovu proběhla později, tak se stáří těhu a termín porodu upraví dle měření na UZ.

motylek01
autor
21. říj 2015

Holky tak v patek me ceka revize..Jak jste to zvladli a kdy vas pustili dom?

kajsav
21. říj 2015

@motylek01 Šla jsem cca v 10 ráno a nějak kolem 15 hod mě pustili domů. Byl to můj první zákrok v životě a vůbec můj první "pobyt" v nemocnici. Bála jsem se všeho, hlavně narkózy, ale nakonec všechno proběhlo v pořádku, takže se vůbec nestresuj, to zvládneš, hlavně se drž 😉

motylek01
autor
21. říj 2015

Ja se tak bojim

im4fun
21. říj 2015

@motylek01 to je mi lito ze to nakonec dopadlo spatne. Te revize se neni proc bat, byva to ambulantni zakrok - ja sla v 10 rano a ve 3 uz jsem byla doma. Po fyzicke strance je to naprosto OK, horsi je ta psychika.

jetynka
21. říj 2015

@motylek01 tak to je mi líto, ale udělala si maximum co jsi mohla! !! drz se a příště to vyjde uvidis.

zuhra
21. říj 2015

@motylek01 jsi bojovnice, je mi to lito:( vem si s sebou mobil nebo pletení, na čtení jsem se nesoustredila a par hodin muzes cekat.. Pro jistotu si zajistí odvoz, někde te po narkoze samotnou nepustí. Jinak je to krátký zakrok

alyssa.anna
21. říj 2015

Moc držím palce ať to dobře dopadne a brzy tě pustí domů. Nemohu posloužit se zkušeností se samotnou revizí, ale s narkozou ano. Byla jsem na odstranění štítky, narkozy jsem se bála jak čert kříže, byla jsem v ní nakonec skoro 3 hodiny a z hlediska narkozy naprosto v pohodě, nebylo čeho se tak šíleně bát. Usnula jsem ani nevím jak, necítila jsem naprosto nic .

ababunk
22. říj 2015

ach jo, držím palce, zvládneš to...

Strana
z9