Za jak dlouho jste se pokoušeli o miminko po revizi?
Dobrý den, v 7. týdnu jsem musela na revizi dělohy po ZT. Chceme se snažit po druhé menstruaci a ráda bych znala vaše zážitky a názory. Miminko si moc přejeme. Děkuji za vaše poznatky.
@majsina Nám právě po 2. Menstruaci což sedí na skoro 3 měsíce po revizi.
@tkacveronika Každý doktor, člověk ti řekne neco jiného. Já říkám aby jsi dala na své pocity. Mě obvodní řekla až za půl roku, gynekolog po 3 MS. My se začali snažit po druhé MS ...
Nám v CARu řekli po 3.ms, že můžeme začít se stimulací na 2. IVF.
Ja byla na druhe revizi vcera, ve dvou ruznych nemocnicich, v obou starsi doktor na prijmu rekl po 3ms a nasledne mladsi operujici doktorky slevily na po 2 ms, kdyz nas videly ;)
Ahoj, me bylo řečeno u mého gynekologa po druhe MS. Jednou MS jsem prošla a na tu druhou už jsem se nedočkala. Jsem ted tehotna a to 2 měsíce od revize. Když jsem přišla ke svému gyn. tak mi za to hlavu neutrhl. 🙂 ale ani mi to nečekali, že to bude tak rychle. Tak i tobě přeji aby se zadarilo 🙂
my se dvakrat snazili po 3 mesicich a dvakrT JSEM znova potratila,pak jsme pockali 5 mesicu a zatim se drzime 🙂
Přímo primár na gynekologii mi řekl ať začneme po druhe ms po revizi, že není na co čekat a je pohnojeno...no a zadařilo se hned na poprvé...třetí ms neprisla ;)
My se začali snažit po 1.menstruaci a sup, další uz nepřišla 🙂 V nemocnici neměli nic proti, stejne tak moje gynekolozka a jeste byla nadšena a gratulovala, ze to šlo tak rychle...
Ja 3MS a treti uz nedorazila 🙂 jsem ted 19tt 🙂
@kaculik007 vážně? A povedlo se Vám? Právě Právě se cítím fajn, teď mám po 1.ms a dostavila se přesně po 28 dnech a probíhá v pořádku. Tak se budeme pokoušet po té 2.ms. Děkuji
@jezz13 to je mi moc líto, budu držet pesticky, aby už se povedlo. Dekuji
@nikisk tak to je super, dobrá zpráva. Děkuji moc, já doufám že už teď bude vše v pořádku. Na začátku těhotenství jsem měla velikou chřipku a proto se miminko neudrzelo.
@medulinek to je mi moc líto, ale hlavní je, že jste teď v pořádku. Ať vše dobré dopadne
Jak tak koukám tak většina z Vas otěhotněla hned co to šlo a vydařilo se. Ono se prý říká, že je žena potom jako pohnojena. Doufam, že se zadari a za chvilinku se taky zakulatim. Děkuji moc za odpovědi a všem držím pesticky.
@tkacveronika Zatím se nám nezdařilo, ale nebylo teď lehké období a byla jsem celkově dost ve stresu. Přeji Ti aby se brzo zadařilo a všechno proběhlo tak jak má.
Revize ve 12.tt, pak sestinedeli, dve menstruace a treti neprisla 🙂 drzim palecky
První menzes je silný, tak jsem nechala ještě druhy a třetí se nedostavil, byla jsem těhotná 🙂
Po mém ZT taky všichni říkali, že mám pohnojeno a že to půjde samo. Museli jsme si počkat 15 měsíců, ale nakonec je z toho krásná holčička. Jedním z důvodů, proč to tak trvalo je, že jsme moc tlačili na pilu. Takže když to hned nepůjde, snaž se nestresovat. Nám pomohl až velmi relaxační den v době ovulace. Jinak k tématu, taky jsme čekali po druhé ms.
Po 3měsících a byli z toho hned dvojčata 😉 Ale s tím, že jsme to nijak nehrotili..
My se začali snažit po druhé porevizní menstruaci (počítám tedy až dvě menstruace po menstruaci která přišla po 5 týdnech po revizi), takže vlastně 3 měsíce po revizi a klaplo to 🙂
Rozhodně ale nemá cenu tlačit na pilu a stresovat se tím ;)
Jsem 3tydny od revize. Pokusime se znovu po prvni ms. Snad prijde, dvakrat nam to ujelo, ale mimo ovu. Tak snad prijde brzy, uz se tesim na nove snazeni 🙂
Po obou ZT a revizich mi bylo doporučeno čekat 3 měsíce. Poprvé dodrženo a otěhotněla jsem 5. měsíc po revizi a podruhé nedodrženo původní jsem to chtěla dodržet ale jaksi nevyšlo 😂) a otěhotněla jsem po dvou letech..... myslím že si tělo samo poví kdy je ten správný čas
v květnu revize, 30 června první menzes, 27 července druhá menzes, transfer a výsledek mám pod srdíčkem, takže po dvou menstruacích
Ja otehotnela po spontalnim potratu v 10 tt hned v sestinedeli 😀 v nemocnici rekli 3 mesice, muj dr po prvni menstruaci..tehotenstvi naprosto bezproblemove, telo si sano rekne, kdy je ten spravny cas 🙂
Děkuji moc za vaše zkušenosti. Ráda tady čtu jak se vám všem zadarilo. Je to krása. My jsme se o mimi snažili asi dva měsíce, takže to byla rychlovka. Jen tím, že jsem na začátku měla velkou chřipku to nevyšlo. Ale za chvilinku je tady jaro a my už se moc těšíme. Až bude tělo připraveno tak se to povede.
@zadovicek no tak to je paráda. Můj chlap má taky v rodině dvojčata a pořád říká, že to tak asi mělo být protože mi teď udělá dvojčátka.
Mne doktor v nemocnici pri propousteni rikal 6 mesicu, primar pri kontrole po revizi rekl rok, ale byl uz stasiho data narozeni. Moje gynekolozka rekla 2 mesice netehotnet. Takze sto doktoru, sto nazoru.
@zabec aha, tak to mě asi 4 různí doktoři řekli že tak dvoje měsíčky a vlitnout na to. Že nemáme na co čekat

Známe bylo doporučeno čekat 3 měsíce.