Zamlklé těhotenství, povedlo se vám potom otěhotnět?
Ahoj holky,byla jsem podle menzes 10+5 zacala jsem krvacet,doktor mi sdelil ze plod v deloze jiz neni a ze musim na revizi delohy kterou jsem podstoupila v utery,je mi hrozne porad si kladu otazky proc prave my,mate nektera stejnou zkusenost a povedlo se vam potom otehotnet?
@lu_cy dneska se tu koukám jak se holkam daří a nachazím tu nové, ale znamé jména. Je mi to moc líto Lucy. Mysliš, ze je to tím odběrem? Nebo řekli ti aspoň něco? Pij ten čajík Z kontryhele a hlavně odpočívej. Myslím na tebe. Drž se. Je to hrozné, zrovna u tebe bych to vůbec nečekala. Přeju ti, aby se vám brzy podařilo znovu počít s klidným průběhem.
@saidy já právě brala ty dámské kapky od fytosu, kde je:
Kontryhel nať (Herba alchemillae)
Měsíček zahradní (Calendula officinalis)
Meduňka lékařská (Melissa officinalis)
Šalvěj lékařská (Salvia officinalis)
Heřmánek lékařský (Chamomilla recutita)
Hluchavka květ (Flos lamii albi)
A v té regeneraci to pomohlo, naštěstí ani žádný zánět se neobjevil a vše bylo v pořádku, až na občasné dočišťování v průběhu těch 6 týdnů... Ale zase jsem si říkala, že je to dobře, že to tělo bude komplet zcela nově připraveno 🙂
@simi1510 radši se mě ani teď neptej co vše kombinuju..už tři týdny se mě drží nějaký moribundus tak ted kombinuju opravdu vše vč. Sirupu na kasel, coldrexu, spreje do nosu a preventanu 😂😂 + k tomu nosifol femibion a občas kontryhel 😂😂😂
@simi1510 no tak uvidíš co ty testy no ;) je to zvláštní..hold se kdyztak zadaří příští cyklus...Já si dala cíl být do března v tom ať máme mimi v náručí ještě příští rok ;)
@arielka222 to jsme dvě, já beru septoforte, femibion, občas ibalgin grip... 😀
ale právě že mám jak nosifol, tak femibion, ale nejdřív jsem brala nosifol po té revizi, teď femibion od první ms 😀
@arielka222 já chci vánoční dárek 😀
Jen to bude složitější případně, jak kupujeme nový byt... 😀 a ten se musí zrekonstruovat, pak stěhování viď....
Po nějaké době se opět ozývám. Po dvou potratech můžu hodně opatrně napsat, že jsem 5+4. Píchám si fraxiparin, beru stacyl, duphasol, listovku a vitamin B. Byly to dvojčata. Jedno odchází, ale to druhé se drží. Teď už to prostě musí vyjít! Držím palce všem ostatním.
Ještě mám jednu blbou otázku - jak jste na tom s váhou po potratu? Známá potratila v létě v cca stejném týdnu jako já teď a říkala, že za měsíc přibrala pak 10 kilo, tak mě vyděsila. Vážila jsem se včera (2 dny po zákroku) a měla jsem o kilo a půl méně, ale to bude asi tím, že v den zákroku jsem nejedla vůbec (nesměla jsem od půlnoci jíst a na sál jsem šla nakonec až odpoledne) a od té doby jím celkem málo, nemám hlad ani na nic chuť.
@arielka222 děkuji asi počkám na tu první a pak to zkusíme, třeba vše půjde jak má...cítím, že nechci čekat déle
@lu_cy mi bylo taky v těhotenství výborně - nešpinila jsem, neměla jsem ani nevolnosti a všechno vypadalo dobře, až najednou se to zastavilo. Za chvilku už to bude týden, MS dorazí co nevidět a pak už jen samé dobré zprávy 🙂 říkám si, že takovou smůlu by nikdo neměl mít 2x za sebou 🙂
@lu_cy určité počkej na další snažení aspoň do první MS a po prohlídce, když ti řeknou, ze je vše čisté. Já totiz otehotnela i v červenci, ale dostala jsem příšernou chřipku s horečkami a potratila - znovu. Ale dostala jsem MS v termínu a byla silná. Pak byl shon v práci a než jsem se dokopala k lékaři na prohlídku utekl měsíc a já to už nedostala, takže jsem fičela na kontrolu s pozitivním testem a lékař našel krevní sraženiny u plodu a hned jsem skončila na nemocenské s léky a klidem na lůžku. A to byl začátek zbytek už víš. Takže určitě počkej az ti řekne doktor, ze je to čisté a vše odešlo ven a nezůstala tam nějaká krev co by ti pak způsobila komplikace
@saidy já ti přinesla 6 kg. Jakoby se mi zblaznilo tělo a nešlo to dolů. Doktorka mi řekla, ze tělo na tu hormonální bouři jakou potrat je reaguje vždy různě a nemá cenu se trápit dietami spíš relaxovat a dat se do pohody - což jde po takovém zažitku fakt těžce a pomalu. Ale ted za tech 17 t mám už jen 2,5 kg navíc.
@simi1510 tak bude kdyztak pozdějsi vanoční dárek 🙂 ale nebooj určitě to vyjde brzicko 🙂 tak to my už máme nastesti rekonstrukci hotovou a byl to des tadá 😀 ale za hezký bydlení to stojí
@lu_cy kup si ten kontryhel v bylinarstvi sypaný ne porcovaný.
Tobě to taky dělali na fakultce v Porubě???? Mi taky. Vzali si vice vzorku než potřebovali, ale mi to krvacelo do pupečníku a mám tam obří hematom. Teď si vyčítam, ze jsem se ma to nechala přesvědčit, ale co teď nadelame. Jedině se modlit a ležet, aby to malý zvladl.
@lu_cy
@ivchez jak to tak čtu, tak na fakultku nejdu ani za nic. Já byla ve Vítkovické nemocnici a nemůžu si na žádné vyšetření stěžovat. I když šlo o smutnou událost, lékaři i sestry byli moc milí a ochotní, všechno vysvětlili a vypadali, že je opravdu zajímá, jak nám je a nejsme jenom položka na seznamu (ten den měli 13 zákroků, tak věřím, že toho měli plné zuby a mohli být protivní). Až budu doufám do roka rodit, jsem rozhodnutá jít tam stejně jako na všechna vyšetření mimo ordinaci mojí Mudr. 🙂
@saidy bohuzel s fakultkou mam mizernou zkusenost, berou to nejak jinak, neberou zenu jako cloveka ale jako neosobni zakrok - zadne lidskost- ja se drzela avych nebrecela- mela jsem dojem ze si mysli ze zena jde na revizi dobrovolne 😧
@lu_cy tak to jsme se v te čekárně potkaly. Taky jsem byla hotová ze jsme tam byli na 7 a pres 2,5 hodiny jsme tam čekali. Já byla ta co vylezla a řvala jak želva, protože i pres ten příšerný ultrazvuk mi ten doktor tvrdil, ze malý nemá pupeční kýlu ale rozštěp břicha a ze je to na okamžité ukončení těhotenství. A přitom další vyšetření u mého lékaře prokázalo, ze dítě je naprosto v pořádku ale po tom odběru je hematom v pupeční šňůře. Fakulku už doufám nikdy neuvidim aspoň co se gynekologie týká.

Berete kyselinu listovou i po potratu nebo jste přestaly? Brala jsem 400mg před těhu, pak 800mg a uvažuju, že bych se k té 400 vrátila, uškodit by to snad nemělo, ne?